We zaten al enige weken in spanning, maar inmiddels weten we het zeker: vanaf 1 juli mogen wij weer danslessen organiseren in onze studio’s. 

Onverwachts was er meer goed nieuws, want bij de persconferentie bleek ook dat er in de nieuwe corona-maatregelen een uitzondering opgenomen voor binnensporten, waarbij er geen 1,5 meter afstand hoeft te worden gehouden. Dit betekent dat wij iedereen tot de lessen kunnen toelaten, en geen rekening hoeven te houden met een strikt maximum aantal deelnemers. 

Uiteraard zijn er veel andere maatregelen waar wij ons aan moeten houden, waaronder de hygiëne en ventilatie in de studio’s. Deze maatregelen zijn goed door te voeren, en als wij hier allemaal rekening mee houden hebben wij er alle vertrouwen in dat dit goed komt.
We kijken daarom uit naar een heel fijn nieuw seizoen!

Inschrijving
Wij zijn ons ervan bewust dat de inschrijving op een dansles voor seizoen 2020-2021 plaatsvindt in onzekere tijden als gevolg van het coronavirus en de daarmee gepaard gaande maatregelen om de verdere verspreiding van het virus te beperken.
Het corona-virus overviel ons allemaal in maart maar voor het nieuwe seizoen hebben we goed kunnen nadenken over de manier waarop we hier mee om zullen gaan in de toekomst, mocht dit nodig zijn. Wij leggen daarom graag uit wat onze handelwijze m.b.t. het coronavirus komend seizoen zal zijn.

Verlengd cursusjaar
Het cursusjaar 2020-2021 voor alle cursisten met een dans-abonnement loopt van september 2020 t/m augustus 2021. Indien het door overmacht, zoals een gedwongen sluiting vanuit de overheid, niet mogelijk is om lessen te laten plaatsvinden zullen wij de lessen inhalen in lesvrije weken gedurende het cursusjaar.
Als het niet mogelijk is om de gemiste lessen in een overmachtsituatie fysiek in te halen gedurende het cursusjaar, zal het lesgeld naar rato worden gerestitueerd.
We zullen dus zonder toestemming geen gebruik maken van alternatieve oplossingen met videolessen of livestreams voor de danslessen. Is het niet mogelijk om de les fysiek aan te bieden, dan krijgen de leden het geld terug van de gemiste lessen.

Shape aanbod
Binnen het shape aanbod is het mogelijk dat wij gedurende de periode dat de overmacht voortduurt de lessen zullen aanbieden in alternatieve vorm, waaronder het aanbieden van videolessen middels een livestream of youtube.

Bovenstaande afspraken staan opgenomen in de algemene voorwaarden voor seizoen 2020-2021.
Met deze afspraken hopen we jullie enige zekerheid en duidelijkheid te geven zodat we samen vol vertrouwen het nieuwe seizoen in kunnen gaan. 

Heb je vragen of wil je meer informatie, dan horen we het graag.
Meer informatie over de maatregelen van de overheid m.b.t. tot dansscholen vind je hier.
Wij zullen uiteraard onze richtlijnen blijven aanpassen aan de laatste wetgeving.
Onze richtlijnen voor cursisten & ouders/verzorgers vind je hier: Richtlijnen

Corona-protocol

Het volledige corona-protocol vind je hier: Corona-protocol.