Inmiddels is het nieuwe seizoen weer goed van start gegaan. Wat is het heerlijk om alle leden weer te zien en weer lekker te kunnen dansen!

Ben je benieuwd naar onze lessen, maar heb je de open lesweek gemist? Geen probleem!
Het is altijd mogelijk om een vrijblijvende proefles te volgen. Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.
Aanmelden voor één of meerdere proeflessen kan via info@dansstudiovanharten.nl
Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

*Let op: binnen lessen die het maximale aantal cursisten hebben bereikt kunnen we niet altijd een proefles inplannen. Informeer even bij ons kantoor wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een les die vol is.

Rooster & Aanbod

Ook komend seizoen 2020-2021 bieden wij een breed en gevarieerd dansaanbod aan in WeespBussumMaarssenHilversumse MeentKortenhoef, Nederhorst den Berg & Vinkeveen, met afwisselende lessen voor alle leeftijden. Meer informatie:
Aanbod Jeugd
Aanbod Volwassenen

Het nieuwe rooster voor seizoen 2020-2021 vind je hier.

Activiteiten
In het komende seizoen zullen we, zoals jullie gewend zijn, weer veel activiteiten organiseren. We trappen af met ons danskamp weekend, die plaatsvindt van 16 t/m 18 oktober. We hebben hiervoor nog enkele plekken; dus meld je snel aan. Voor onze optredens en voorstellingen gaan wij de komende maanden creatieve oplossingen bedenken, zodat we zelfs met de huidige maatregelen, mooie shows voor familie & vrienden kunnen geven.

Corona-maatregelen
Uiteraard hanteren wij ook maatregelen m.b.t. het corona-virus. Hoe we hiermee omgaan & welke maatregelen we getroffen hebben lees je hier: Dansstudio & Corona.

Contact
Heb je vragen over het nieuwe seizoen of de lessen? Laat het ons weten, we vertellen je graag meer!
Mail: info@dansstudiovanharten.nl
Telefoon: 0294-432835