Van 22 t/m 27 juni hebben wij onze laatste lesweek. Helaas kunnen onze eindshows in het theater niet doorgaan, omdat we maar met maximaal 30 personen tegelijk in het theater mogen zijn. Daarom organiseren we een alternatieve afsluiting van ons seizoen. Zo hebben alle leden niet voor niets de videolessen gevolgd & buiten de choreografieën geoefend! We hopen dat jullie het einde van dit bijzondere seizoen met ons willen vieren.
Dit doen we op twee manieren:
Kijklessen voor lessen t/m 12 jaar
Eindshow-film voor lessen vanaf 12 jaar & selectieklassen

Kijklessen: Lessen tot en met 12 jaar

Alle leden in de lessen onder de 12 jaar bereiden een speciaal optreden voor! Hier mag 1 ouder per leerling naar komen kijken in het laatste kwartier van de laatste les van dit seizoen (22 – 27 juni 2020). De lessen vinden net als de afgelopen weken plaats volgens ons buitenlesrooster. Welke groepen dit precies zijn, zie je hier: KLIK HIER.
Let op: kijk goed of jouw les/ de les van uw zoon of dochter hierbij staat.
We versieren de buitenlocaties met slingers en ballonnen en zorgen voor een dansdiploma voor de  jongste leerlingen & een klein cadeautje!

Aanmelden
Per lid mag er 1 ouder/verzorger/ander persoon van 18 jaar en ouder komen kijken naar het optreden. Omdat we vanwege de Corona maatregelen moeten weten wie er naar onze buitenlocaties komen, moet er worden aangemeld voor dit optreden. Dit kan via onze speciale aanmeldpagina: https://www.dansstudiovanharten.nl/aanmelden-seizoensafsluiting-2020
Geef hier aan wie er komt kijken & de contactgegevens (we zijn verplicht deze te noteren vanwege de Corona maatregelen). Aanmelden kan tot zaterdag 20 juni om 14.00 uur. Ben je je vergeten aan te melden? E-mail dan even naar info@dansstudiovanharten.nl.

Eindshow-film: Lessen 12 jaar en ouder + selectieklassen

Tijdens de laatste les van dit seizoen wordt van alle groepen van 12 jaar en ouder + de selectieklassen speciaal videomateriaal gemaakt.
Welke groepen dit precies zijn, kun je hier terugvinden: KLIK HIER
Dit beeldmateriaal gebruiken we voor een toffe eindshow-film die per locatie wordt gemonteerd. Deze eindshow-film sturen we vervolgens kosteloos door al aan onze leden. In de lessen wordt gesproken over eventuele kleding die meegenomen moet worden zodat een simpel kostuum wordt samen gesteld (kleding moet van thuis worden meegenomen vanwege de Corona maatregelen). Zo komt het geheel er hopelijk spetterend uit te zien op film & hebben we een mooi aandenken aan dit bijzondere seizoen.

Privacywet
Vanwege de privacywet willen we u/jullie vragen of jullie toestemming willen geven voor het opnemen van dit beeldmateriaal tijdens de laatste les en de verspreiding hiervan op social media. Dit gaat via het volgende online toestemmingsformulier: https://www.dansstudiovanharten.nl/toestemming-avg-eindshowfilm Op deze link is ook meer informatie te vinden over de precieze toestemming en de privacywet.
Let op: het gaat om een eenmalige toestemming voor de eindshow-film en de toestemming geldt alleen voor beeldmateriaal gemaakt in de laatste lesweek. Leden die geen toestemming geven worden niet gefilmd & zijn dus niet in de eindshow-film te zien. Als we het beeldmateriaal voor andere doeleinden willen gebruiken, vragen we hiervoor opnieuw toestemming.