De komende periode zullen we bij de shape lessen gebruik maken van een mix tussen lessen in de studio, op grotere locaties & online.
Het schema zal er als volgt uit zien:

Maandag
Dancemix 19.45-20.45 uur Jamilla –  WVGV (Papelaan 126b)

Woensdag 
Zumba 09.00-10.00 uur Liana – WVGV (Papelaan 126b)
Body & Mind 10.00-11.00 uur Wendela – WVGV (Papelaan 126b)
Dance Work-out 20.00-21.00 uur Mireille – Papelaan 99

Zaterdag
Shape Fusion 09.00-10.00 uur Anne – WVGV (Papelaan 126b)

Wekelijks online
Zumba – Liana
Body & Mind – Wendela

Abonnementen

De fysieke lessen zijn te volgen met de gebruikelijke abonnementen. Daarnaast bieden we vanaf september ook een online abonnement aan, waarmee het mogelijk is om alleen online de lessen te volgen. Een online abonnement kost 19,50 euro p/m voor één les in de week, of 29,50 euro voor 2 lessen per week.
Wil je fysiek en online lessen combineren, dan kan je een onbeperkt abonnement nemen.
Hierbij is het mogelijk om alle shape lessen te volgen en daarnaast ontvang je zowel zumba als body & mind wekelijks online.
Tot slot blijft het ook mogelijk om de online lessen met een tienlessen-abonnement te volgen.
Meer informatie over alle abonnementen vind je hier.

Locaties
WVGV – Papelaan 126b, Weesp

Op maandagavond, woensdag- & zaterdagochtend maken we gebruik van de zaal van de WVGV. Deze zaal ligt op het terrein van de Adelaar, aan de andere kant van het parkeerterrein bij de Tennisclub.
Dit is een grote ruime zaal, met deuren die open kunnen & extra mechanische ventilatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om de les buiten te laten plaatsvinden (zolang het weer het toelaat). Google maps: https://g.page/sa-wvgv?share

Gymzaal – Papelaan 99, Weesp 
Op woensdagavond maken we gebruik van de gymzaal aan de Papelaan 99. Een grote zaal, met meer dan voldoende ruimte & mechanische ventilatie.

Dansstudio – Middenstraat
In de studio hebben we ook verbeteringen aangebracht. Ons ventilatiesysteem is gecontroleerd en gereinigd, zodat deze goed werkt.
Daarnaast hebben we een luchtreiniger aangeschaft die de luchtkwaliteit zal verbeteren. Daarnaast zullen de deuren geopend zijn, zodat er ook toevoer van buitenlucht aanwezig is in de zaal.