WE GAAN NAAR BUITEN!

Vanaf DINSDAG 2 MAART gaan de meeste jeugdlessen en enkele 16+ lessen buiten plaatsvinden. Eindelijk kunnen we weer met elkaar dansen!
We hadden absoluut niet gedacht dat we weer naar buiten zouden gaan met onze lessen, maar we zijn blij dat dit nu tot de mogelijkheden behoort.
We hopen dat jullie net zo blij zijn als wij.

Richtlijnen
Wij mogen de lessen buiten organiseren, maar dit moet wel volgens de huidige corona-maatregelen verlopen.
Er zijn hierbij veel praktische zaken waar wij met elkaar rekening mee moeten houden om onze lessen veilig voor iedereen te laten verlopen.
Hier vind je de uitgebreide algemeen geldende richtlijnen: Lees verder

Lestijden
Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk op de buitenlocatie zijn, zullen we alle lessen 5 minuten inkorten. Daarnaast willen we jullie vragen om maximaal 2 minuten voor aanvang van je les aanwezig te zijn op de locatie. Daarnaast zijn sommige lessen eerder of later ingepland vanwege beschikbare ruimte en begeleiding. Mocht je groep op een afwijkende tijd les hebben, dan krijg je hierover een apart bericht.
Het was daarnaast helaas niet mogelijk om de lessen uit Hilversumse Meent in de eigen wijk plaats te laten vinden. Om toch een alternatief te kunnen bieden, hebben we die nu ingepland in Bussum.

Locaties
Op de volgende pagina’s vind je alle informatie over de betreffende locaties & het rooster:
Weesp
Nederhorst den berg
Bussum
Kortenhoef
Hilversumse Meent
Vinkeveen
Maarssen

Planning
De buitenlessen voor de jeugd starten vanaf dinsdag 2 maart.
(De lockdown begon ook op een dinsdag, en zo werken we in volledige lesweken)

Les kan niet doorgaan
We bekijken iedere dag of de les qua weersomstandigheden door kan gaan. Als het heel erg regent of te hard waait dan zal de les buiten niet doorgaan & zullen de leden les krijgen via Zoom.
Mocht het tijdens de les slecht weer worden, dan bekijken we ter plekke of de les verantwoord door kan gaan. In geval van echt te ernstig weer, annuleren we de les ter plekke. We bellen de ouders van jonge leerlingen om hun zoon/dochter op te halen.

Bereikbaarheid
Bij noodgevallen tijdens of rondom de les zijn wij bereikbaar via 06-40553126.
Bij andere vragen of opmerkingen zijn wij bereiken via info@dansstudiovanharten.nl of 0294-432835.
Natuurlijk kan je ook onze voicemail inspreken. We bellen je dan zo snel mogelijk terug!
De e-mail wordt elke werkdag gelezen.

Algemene voorwaarden
Op onze buitenlessen zijn aanvullende algemene voorwaarden van toepassing. Deze kan je hier vinden: https://www.dansstudiovanharten.nl/algemene-voorwaarden/