Ligt je dansoutfit al klaar? Want vanaf maandag 7 september start ons nieuwe seizoen weer!

Het beloofd een bijzonder jaar te worden.
Natuurlijk hebben we heel veel zin om weer samen met jullie in onze studio’s te dansen, plezier te hebben met elkaar en mooie optredens voor te bereiden.
Maar daarbij moeten we ons ook aan de corona-maatregelen houden. Ouders kunnen bijvoorbeeld niet kijken bij de lessen, en de kleedkamers kunnen nog niet gebruikt worden. We werken bij volwassenen met kleinere groepen, en houden afstand tot elkaar. We houden de studio’s extra schoon & zorgen voor goede ventilatie.
Omdat het veel informatie is hebben we een aparte pagina gemaakt met alle informatie over de studio en de invloed van corona-maatregelen. Je leest hier hoe we hiermee omgaan & welke maatregelen we getroffen hebben: Dansstudio & Corona.

We zijn blij dat wij onze lessen met deze maatregelen op een veilige manier kunnen aanbieden, en dat we samen kunnen genieten van de danslessen.
We kijken daarom uit naar een heel fijn nieuw seizoen!

In het komende seizoen zullen we, zoals jullie gewend zijn, weer veel activiteiten organiseren. We trappen af met ons danskamp weekend, die plaatsvindt van 16 t/m 18 oktober. We hebben hiervoor nog enkele plekken; dus meld je snel aan. Voor onze optredens en voorstellingen gaan wij de komende maanden creatieve oplossingen bedenken, zodat we zelfs met de huidige maatregelen, mooie shows voor familie & vrienden kunnen geven.

Heb je vragen over het nieuwe seizoen of de lessen? Laat het ons weten, we vertellen je graag meer.
Ben je benieuwd naar onze lessen? Van 7 t/m 12 september is het open lesweek, je kan dan gratis één of meerdere proeflessen uitproberen.
Daarnaast zijn er ook audities voor onze selectieklassen.
Aanmelden voor de open lesweek of de audities kan via info@dansstudiovanharten.nl

We zien jullie graag vanaf 7 september!