Update 15 maart: Dance 2gether workshops geannuleerd

De workshops zijn helaas geannuleerd vanwege de maatregelen rondom het Corona virus. Deelnemers die zich hiervoor hadden aangemeld krijgen hierover apart bericht.
Heb je hier vragen over, laat het ons gerust weten!

——————————————————————————————–

Na het grote succes van onze workshops voor de jeugd, zullen we in maart een workshopdag voor volwassenen organiseren: Dance 2gether! Bijzondere workshops, waarbij je je dochter/neefje/zus of buurmeisje gezellig kan meenemen. Samen dansen, omdat het zo gezellig is!

De workshops vinden plaats op 22 maart in Weesp & Bussum. In Weesp zullen we een zumba workshop organiseren van 10.00-10.45 uur, en in Bussum een streetdance workshop van 11.30-12.15 uur.
Alle leden die bij ons een les voor 16+ jaar & ouder volgen, zijn welkom om mee te doen met de workshops.
Wie je meeneemt, maakt niet uit. Het kan uiteraard je dochter of zoon zijn, maar mag ook een nichtje of buurjongen zijn. Minimale leeftijd van de jonge deelnemers is 6 jaar. De workshops zijn inhoudelijk gericht op 1 volwassenen die (samen) danst met 1 kind.

Dus is je dochter benieuwd naar de dansschool? Of heb je een leuk buurmeisje die graag eens mee gaat? Meld je aan!

Gratis aanmelden
De workshops zijn gratis toegankelijk voor onze leden & jongere deelnemers.
Omdat we beperkte plek hebben, is aanmelden wel verplicht. Dit kan gratis en gemakkelijk door even een mailtje te sturen naar info@dansstudiovanharten.nl

Let op: de vorige workshops waren heel snel vol, dus als je interesse hebt, zorg dan dat je snel mailt.