Oefenwedstrijd Jazzdans Nieuwegein

 

Bedankt voor weer een sportieve en leuke dag! We hebben genoten van alle choreo’s en jullie sportiviteit.
Hierbij de uitslagenlijst: klik hier
Volgend jaar organiseren we natuurlijk weer een wedstrijd. De datum voor 2019 wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Oefenwedstrijd
Op zondag 4 maart organiseren wij een Jazzdanswedstrijd in sporthal Merwestein te Nieuwegein!
Dit jaar valt deze oefenwedstrijd samen met een voorronde van het NK Jazzdans voor de D-categorie van de KNGU. Let op: plaatsing voor het NK geldt dus alleen voor de D-categorie en niet voor de A, B en C categorie.

Wedstrijd
De wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 4 maart 2018 tussen 10.00 en 17.00 uur in Sporthal Merwestein te Nieuwegein. Inschrijven kan in de A, B, C en D categorie. Er zal worden gejureerd volgens het wedstrijdreglement van de KNGU. Zo ook de prijstoekenning welke is na te lezen in het reglement.

Dit is een oefenwedstrijd en heeft voor de A,B en C categorie geen consequentie voor de voorrondes of het NK Jazzdans dat de KNGU organiseert. In de D categorie kun je je wel plaatsen voor een grande finale welke op 14 april 2018 plaatsvindt in Dordrecht. Dit is echter niet verplicht.

Globale planning 4 maart
08.30 uur                   aankomst leerlingen via artiesteningang
09.00 uur                   vloerverkennen ochtendprogramma
09.35 uur                   docentenoverleg
09.45 uur                   opmars
10.00 uur                   start ochtendprogramma
11.05 uur                   korte pauze van 10 minuten (na nr 18)
12.45 uur                   prijsuitreiking ochtendprogramma
13:15 uur                   middagpauze
13.15 uur                   vloerverkennen middagprogramma
14:00 uur                   start middagprogramma (zonder opmars)
15.35 uur                   korte pauze van 10 minuten (na nr 53)
16.30 uur                   teltafel gereed en optreden diverse groepen
16:45 uur                   prijsuitreiking

Voorronde D categorie
Als je wilt deelnemen in de D categorie kun je kiezen of je daarbij ook wilt deelnemen aan de voorronde voor het NK Jazzdans in deze categorie. De finale zal plaatsvinden op 14 april 2018 in Dordrecht. Mocht je willen deelnemen aan de plaatsing dan kun je dit op het inschrijfformulier aangeven.Het totale inschrijfgeld is hetzelfde als iedere andere dans binnen de oefenwedstrijd. Als je niet wilt deelnemen dan is dat ook mogelijk en ben je nog steeds welkom op de wedstrijd.

Alle groepen binnen dezelfde leeftijd zullen in dezelfde D categorie deelnemen: D 6 t/m 9, D 9 t/m 13, D 9 t/m 16 en D 16 jaar en ouder. De prijsuitreiking zal ook gezamenlijk zijn. Het gescoorde puntenaantal zal echter bij deelname aan de plaatsing voor het NK in de ranking van de KNGU worden opgenomen. Mocht je voldoende punten hebben gescoord dan krijg je via de KNGU bericht over de finale. Als je niet deelneemt aan de voorronde kun je de wedstrijd als ‘losse’ wedstrijd zien. Er wordt gejureerd volgens het wedstrijdreglement van de KNGU en door gebrevetteerde juryleden.

Inschrijfformulier
Helaas is de inschrijving gesloten omdat wij het maximum aantal groepen hebben bereikt.
We hanteren een wachtlijst voor alle groepen die ook graag nog willen deelnemen. Mocht er dan nog een plekje vrijkomen, dan houden we je op de hoogte.
Wil je op de wachtlijst? Mail dan even naar oefenwedstrijd@dansstudiovanharten.nl

Entreeprijs
De entreeprijs is voor alle leeftijden € 6,50 per dag. Je kunt met je kaartje dus zowel het ochtendprogramma als het middagprogramma zien. Per groep heeft één begeleider kosteloos toegang.
De online kaartverkoop is inmiddels gestopt. Gekochte kaartjes kunnen niet worden geretourneerd. Let op: de orderbevestiging is tevens je toegangsbewijs.

Op de dag zelf kunnen er nog kaarten worden gekocht. Deze kunnen alleen contant & bij voorkeur gepast worden betaald. Er zijn nog ruim voldoende kaarten dus iedereen is welkom!
Het speciale kaartje met gereduceerd tarief voor een hulpouder (€2,50 per persoon) is alleen te koop op de dag zelf. Vanaf 10 minuten voor het einde van de totale wedstrijd (iets voor 16.45 uur) zal er geen kaartverkoop meer zijn en kan publiek dat alleen de prijsuitreiking wil zien, kosteloos naar binnen. Voor de prijsuitreiking van het ochtendprogramma geldt dit niet.