Oefenwedstrijd Jazzdans Nieuwegein

 

Oefenwedstrijd
Op zondag 8 maart organiseren wij weer een Jazzdanswedstrijd in sporthal Merwestein te Nieuwegein!
De wedstrijd is dit jaar een ochtendwedstrijd waarin er rond de dertig groepen kunnen deelnemen in de categorieën A,B,C,D. Let op: Dit jaar is er ook voor de D-categorie geen plaatsing voor het NK mogelijk via onze wedstrijd.

NIEUWS! Klik hier voor informatie over het Corona virus. De wedstrijd gaat gewoon door!

 

Wedstrijd
De wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 8 maart 2020 tussen 9.00 en 14.30 uur in Sporthal Merwestein te Nieuwegein. Inschrijven kan in de A, B, C en D categorie. Er zal worden gejureerd volgens het wedstrijdreglement van de KNGU. Zo ook de prijstoekenning welke is na te lezen in het reglement. De kosten bedragen 35 euro per deelnemende groep.

Dit is een oefenwedstrijd en heeft voor de A,B,C en D categorie geen consequenties voor de voorrondes of het NK Jazzdans dat de KNGU organiseert.

Globale planning 8 maart
08.30 uur                   aankomst leerlingen via artiesteningang
09.05 uur                   opmars
09.15 uur                   start programma
14.20 uur                   prijsuitreiking

Entreeprijs
Inmiddels is de online kaartverkoop gestopt. Je kunt op de wedstrijddag zelf nog kaartjes kopen in Merwestein zelf; deze kunnen alleen contant worden betaald.

De entreeprijs is voor alle leeftijden € 6,00. Als je 3 jaar of ouder bent, dien je in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. Kinderen onder de 3 jaar kunnen gratis naar binnen. Let op: in de zaal klinkt harde muziek. Online gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd.

Heb je geen orderbevestiging ontvangen? Check dan even je spambox. De orderbevestiging wordt door een automatisch e-mailadres verstuurd en soms wordt dit mailadres geblokkeerd. Daarnaast hebben onze kassamedewerkers op de wedstrijddag zelf alle informatie over de gekochte kaartjes bij zich. Wij kunnen je bestelling dus ter plekke altijd terugzoeken.

Per groep heeft één begeleider kosteloos toegang. Ook zijn er weer hulpouderkaartjes beschikbaar voor €2,50 per persoon. Je dient dit kaartje (één per groep onder de 13 jaar) van te voren aan te vragen via het inschrijfformulier anders betalen je hulpouders de kosten voor een regulier kaartje.
Vanaf 10 minuten voor het einde van de totale wedstrijd (iets voor 14:00 uur) zal er geen kaartverkoop meer zijn en kan publiek dat alleen de prijsuitreiking wil zien, kosteloos naar binnen.

Inschrijven
We hanteren een maximum aantal dansen per categorie zodat het programma genoeg afwisseling biedt voor zowel jury als publiek.

Heb je ingeschreven?
Hiervan ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail. Let op: dit is nog geen bevestiging van deelname. Die ontvang je later per e-mail als we je definitief hebben ingedeeld. Begin februari incasseren we het inschrijfgeld + de kosten voor de hulpouderkaartjes van de opgegeven rekening.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze oefenwedstrijd? Mail dan naar: oefenwedstrijd@dansstudiovanharten.nl

Inschrijfformulier
Helaas is het maximaal aantal dansen bereikt en is onze inschrijving gesloten.
Mocht je toch willen deelnemen, neem dan even contact met ons op via oefenwedstrijd@dansstudiovanharten.nl of 0294-432835.