Oefenwedstrijd Jazzdans Nieuwegein

 

Oefenwedstrijd
Op zondag 10 maart organiseren wij weer een Jazzdanswedstrijd in sporthal Merwestein te Nieuwegein!
Dit jaar valt deze oefenwedstrijd samen met een voorronde van het NK Jazzdans voor de D-categorie van de KNGU. Let op: plaatsing voor het NK geldt dus alleen voor de D-categorie en niet voor de A, B en C categorie.

Wedstrijd
De wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 10 maart 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur in Sporthal Merwestein te Nieuwegein. Inschrijven kan in de A, B, C en D categorie. Er zal worden gejureerd volgens het wedstrijdreglement van de KNGU. Zo ook de prijstoekenning welke is na te lezen in het reglement.

Dit is een oefenwedstrijd en heeft voor de A,B en C categorie geen consequentie voor de voorrondes of het NK Jazzdans dat de KNGU organiseert. In de D categorie kun je je wel plaatsen voor de finale van de KNGU, dit is echter niet verplicht.

Voor meer informatie over het verloop van de dag, tijdsplanning etc. kun je hier klikken voor onze nieuwsbrief die gestuurd is naar alle deelnemende verenigingen.

Globale planning 10 maart
08.30 uur                   aankomst leerlingen via artiesteningang
09.00 uur                   vloerverkennen ochtendprogramma
09.45 uur                   opmars
10.00 uur                   start ochtendprogramma
12.45 uur                   prijsuitreiking ochtendprogramma
13:15 uur                   middagpauze
13.15 uur                   vloerverkennen middagprogramma
14:15 uur                   start middagprogramma (zonder opmars)
17:15 uur                   prijsuitreiking middagprogramma

Entreeprijs
De entreeprijs is voor alle leeftijden € 6,50 per dag. Je kunt met je kaartje dus zowel het ochtendprogramma als het middagprogramma zien. De onlineverkoop van kaarten is reeds gestopt. Op de wedstrijddag zelf zijn er nog kaarten (contant) aan de kassa te koop.

Per groep heeft één begeleider kosteloos toegang. Ook zijn er weer hulpouderkaartjes beschikbaar voor €2,50 per persoon. Je dient dit kaartje (één per groep onder de 13 jaar) van te voren aan te vragen via het inschrijfformulier anders betalen je hulpouders de kosten voor een regulier kaartje.
Vanaf 10 minuten voor het einde van de totale wedstrijd (iets voor 17:00uur) zal er geen kaartverkoop meer zijn en kan publiek dat alleen de prijsuitreiking wil zien, kosteloos naar binnen. Voor de prijsuitreiking van het ochtendprogramma geldt dit niet.

Inschrijven
Helaas is inschrijven voor de oefenwedstrijd nu niet meer mogelijk. Alle 60 beschikbare plekken zijn vergeven. We hanteren een maximum aantal dansen per categorie zodat het programma genoeg afwisseling biedt voor zowel jury als publiek

Heb je ingeschreven?
Hiervan ontvang je een bevestiging per e-mail. Begin februari incasseren we het inschrijfgeld + de kosten voor de hulpouderkaartjes van de opgegeven rekening. Wijzigingen kun je doorgeven tot 1 januari 2019. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk.

Let op: alle 60 plekken die we beschikbaar hadden zijn helaas vergeven. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden, e-mail dan naar oefenwedstrijd@dansstudiovanharten.nl o.v.v. inschrijving oefenwedstrijd & de categorie waarvoor je je wilde inschrijven. Je kunt ook even bellen naar ons kantoor 0294-432835. We plaatsen je dan op de wachtlijst. Vaak vallen er nog dansen af en kunnen we je toch plaatsen in de categorie van je keuze..