OPENINGSDANSEN

Een prachtige trouwdag willen we natuurlijk allemaal, en hierbij kan een openingsdans natuurlijk niet missen. Wil je een spectaculaire en originele openingsdans? Dan kunnen wij je daarbij helpen. We dragen graag bij een geweldige huwelijksdag!

Show, streetdance, een filmdans, mix van muzieknummers of juist jullie favoriete nummer? Alles is mogelijk. Laat ons weten wat jullie wensen zijn, en we gaan aan de slag.

Per uur rekening wij 75 euro per training (exclusief btw). Meestal zijn er ca. 2-5 trainingen nodig om de openingsdans voor te bereiden. Het aantal lessen wat nodig is om de choreografie te leren hangt af van jullie danservaring, de moeilijkheidsgraad van de dans en de lengte van de dans. Dit kunnen we dus grotendeels aanpassen aan jullie wensen.

 

VRIJGEZELLENFEESTEN

Paaldansen, Lady Salsa, Glee-performance, Hiphop, het is allemaal mogelijk tijdens de vrijgezellenfeesten van Dansstudio Van Harten.

Een workshop tijdens vrijgezellenfeest kan naar wens worden ingevuld. Een workshopduur kan variëren van 60 tot 150 minuten, waarbij we aan de slag kunnen met verschillende dansstijlen. Zo is het mogelijk om een workshop paaldansen te organiseren waarbij je de basis technieken van het paaldansen samen met je vriendinnen of collega’s krijgt aangeleerd.

De kosten voor de workshop zijn afhankelijk van de inhoud, duur en aantal deelnemers. Interesse? Mail ons en wij doen graag een voorstel.

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees hier enkele referenties