Bekijk hieronder (scroll naar beneden) per locatie het rooster voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.

Aanbod
Ben je tussen de 2 en 75 jaar? Dan kun je bij Dansstudio Van Harten wekelijkse dansles volgen in jouw favoriete dansstijl. Onze danslessen worden verzorgd door een enthousiast en professioneel docententeam, die van elke les een feest maken. In de lessen wordt gewerkt aan het dansniveau, maar er is ook ruimte voor plezier & ontspanning. Wij streven naar fijne, gezellige lessen waar elke cursist zich thuis voelt.

Voor volwassenen bieden we zowel dans- als conditielessen aan. Wil je meer bewegen maar ook iets doen wat je echt leuk vindt? Kom een keer langs voor een gratis proefles. We hebben danslessen voor alle niveaus: van beginner tot gevorderde danser, van 16 t/m 70 jaar. Vind een les die bij je past, met deelnemers van je eigen leeftijd & op je eigen niveau.

Dans je al een paar jaar en zoek je meer uitdaging? Dan is een selectieklas of een gevorderde les wellicht iets voor jou. Krijg meer gerichte training, doe mee aan optredens en ontwikkel je techniek. Buiten de lessen om organiseren we veel leuke activiteiten voor onze leden, zoals onze voorstellingen, het danskamp, dansdagen en workshops van bekende dansers, en natuurlijk sluiten we elk seizoen af met eindshows in het theater.

Wij bieden lessen aan op zeven locaties in de Gooi- en Vechtstreek. Klik hieronder op de gewenste locatie voor meer informatie:

Weesp
Bussum
Maarssen
Kortenhoef
Hilversumse Meent
Nederhorst den Berg
Vinkeveen


Gratis proefles

Natuurlijk moet je eerst weten welke les het beste bij je past, daarom is het altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Wij denken graag met je mee om de perfecte les voor jou te vinden! Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.
Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les.

Snel naar:

Lesaanbod Jeugd
Lesaanbod Volwassenen
Proefles aanvragen