Dansstudio Van Harten biedt veelzijdige, kwalitatieve danslessen aan voor jong en oud op zeven locaties in de Gooi- en Vechtstreek:

Weesp
Bussum
Maarssen
Kortenhoef
Hilversumse Meent
Nederhorst den Berg
Vinkeveen

Ben je tussen de 2 en 75 jaar? Dan kun je bij Dansstudio Van Harten wekelijkse dansles volgen in jouw favoriete dansstijl. Onze danslessen worden verzorgd door een enthousiast en professioneel docententeam, die van elke les een feest maken. In de lessen wordt gewerkt aan het dansniveau, maar er is ook ruimte voor plezier & ontspanning. Wij streven naar fijne, gezellige lessen waar elke cursist zich thuis voelt.
Dans je al een paar jaar en zoek je meer uitdaging? Dan is een selectieklas wellicht iets voor jou! Krijg meer gerichte training, doe mee aan optredens en ontwikkel je techniek. Buiten de lessen om organiseren we veel leuke activiteiten voor onze leden, zoals onze voorstellingen, het danskamp, dansdagen en workshops van bekende dansers, en natuurlijk sluiten we elk seizoen af met eindshows in het theater.

Een greep uit ons aanbod is o.a.: pop/show/musicaldans – streetdance – kidsdance – hiphop – modern jazz – kleuterdans – peuterdans – klassiek ballet – zumba – body & mind – bodyshape – urban dance – dance work-out – dancehall – jazz/show funk – ouder & kind dans & selectieklassen!
Natuurlijk moet je eerst weten welke les het beste bij je past, daarom is het altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Wij denken graag met je mee om de perfecte les voor jou te vinden!

Rooster

Benieuwd naar de lessen? Bekijk hieronder per locatie het rooster voor seizoen 2018-2019. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.
Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les.

Snel naar:

Lesaanbod Jeugd
Lesaanbod Volwassenen
Proefles aanvragen