Datum: 15 t/m 17 maart 2024
Adres: De Bosuil in Austerlitz (naast Utrecht)
Groepsverblijf de Bosuil
Woudenbergseweg 47
3711 AA Austerlitz

Het thema voor het kamp is: Ready, set, Play!
Alle activiteiten zullen te maken hebben met het thema spelletjes. We gaan daarom natuurlijk veel verschillende spellen doen, veel dansen en zelf deelnemen aan een levensgroot bordspel.

Aankomst
Iedereen wordt vrijdag 15 maart tussen 18.00 en 18.30 uur verwacht bij groepsverblijf de Bosuil. Graag even aanmelden bij de organisatie na aankomst. De organisatie is duidelijk te herkennen ;)
Bij aankomst in het groepsverblijf verzamelen we met z’n allen in de algemene ruimte en mogen alle kampleden plaatsnemen aan de gedekte tafel. We beginnen namelijk eerst met een gezellige avondmaaltijd!
De ouders mogen na het aanmelden bij de organisatie afscheid nemen van hun zoon/dochter.
Let op! Er is maar beperkt parkeren bij het kamphuis. Wij willen jullie dan ook vriendelijk verzoeken NIET bij het kamphuis te parkeren maar aan het begin van het park of aan de rand van het bos.

Wat neem je mee?
Er staat gelukkig voor iedereen een bed, dus alleen slaapspullen in welke vorm dan ook moet je zelf meenemen. Denk daarbij aan een slaapzak of dekbed, overtrek en een kussen.
Verder onder andere: toiletspullen, een handdoek, danskleding (ook schoenen & kleding om te dansen voor buiten), warme kleding & uiteraard regenkleding. Een zaklantaarn (op batterijen) is onmisbaar voor het terugvinden van je snoepgoed in je bed. Als laatste nog eventuele kleding & accessoires voor je bonte avond act voor op de zaterdagavond.

Belangrijk
Als er belangrijke zaken zijn waarvan de kampcommissie op de hoogte moet zijn, zoals ziekte of blessure, als je last hebt van een allergie, heimwee of medicijnen gebruikt, laat het ons dan even weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Dit geldt uiteraard ook voor dieetwensen.

Bonte avond!
Op zaterdagavond vindt er natuurlijk een bonte avond plaats! Dit is een avond waarbij iedereen een spetterend optreden verzorgt. Alle leerlingen mogen hier natuurlijk aan mee doen. Alles mag; toneel, dans, zang, een playbackact of zelfs een mooi gedicht. Dit mag zowel alleen als met een groep. Tijdens dit weekend kun je je act doorgeven bij de organisatie.
Wij ontvangen graag vóór woensdag 13 maart eventuele muzieknummers die wij nog moeten helpen regelen per e-mail.
Let op: er is géén WiFi aanwezig op het kampterrein.

Vertrek
Op zondag 17 maart hebben we een kleine verrassing in petto. We nodigen de ouders uit om te komen kijken op het kampterrein voor een leuke afsluiting van het kampweekend. Hoe we deze verrassing vorm gaan geven, horen jullie uiteraard nog.
Na deze presentatie mogen de leerlingen, moe maar voldaan, mee naar huis. We ontvangen graag alle ouders zondag om 14.15 uur op het kampterrein.
Let op! Er is maar beperkt parkeren bij het kamphuis. Wij willen jullie dan ook vriendelijk verzoeken NIET bij het kamphuis te parkeren maar aan het begin van het park of aan de rand van het bos.

Zaterdag

Aankomst
Jullie worden zaterdag 16 maart om 10.00 uur verwacht op het kampterrein. De ouders mogen na het aanmelden bij de organisatie afscheid nemen van hun zoon/dochter.

Vertrek

De kinderen mogen om 19.30 uur weer worden opgehaald. Na een volle dag vol activiteiten en een volle buik van het avondeten zullen ze zeker voldaan mee naar huis gaan.

Heb je vragen? Mail of bel ons gerust: info@dansstudiovanharten.nl of 06-42168910