Zoals bekend zullen de eindvoorstellingen dit jaar plaatsvinden op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 in Fulcotheater in IJsselstein (fulcotheater.nl). De voorbereidingen voor deze shows zijn in volle gang en we hopen dat de shows ook dit jaar weer fantastisch zullen zijn.
We hebben maar liefst tien voorstellingen gepland. Alle groepen die meedoen zijn verdeeld over deze voorstellingen. De titel van de eindshows van dit jaar is A Sky Full of Stars. We gaan op ontdekkingsreis in de ruimte!

Kaarten

Kaarten kosten €12,50 per persoon. Iedereen vanaf 2 jaar moet een geldig plaatsbewijs hebben.
Kinderen tot 2 jaar kunnen op schoot en daarvoor geen kaartje te worden gekocht. Let op: hier berekenen wij dan ook geen stoel voor in de capaciteit van het theater.
NB. Tijdens onze eindshows wordt er harde muziek gedraaid en kunt u lichteffecten verwachten. Dit kan onverwachts over komen op jonge kinderen & oudere mensen.

Voorverkoop

Op dinsdag 16 mei zal de voorverkoop om 12.00 uur open gaan op de website.
Elk lid heeft tijdens de voorverkoop recht op maximaal 3 kaarten per show waar hij/zij in danst. Zo krijgt iedereen de kans om publiek te hebben bij zijn/haar show.
Op donderdag 1 juni 12.00 uur gaan de resterende kaarten in de verkoop en zit er geen maximum meer aan het aantal kaarten per persoon. Hierbij geldt dan op = op.
De betaling geschiedt via Ideal. Per bestelling wordt een orderbevestiging naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Deze dient te worden getoond voor aanvang van de betreffende show en is dus tevens uw toegangsbewijs.

Kortingen

Er gelden in speciale situaties kortingstarieven. Dansen broers of zussen in verschillende shows? Heb je een zoon of dochter die in verschillende shows danst?
Of willen leerlingen van de studio bij hun broertje/zusje komen kijken?
Familieleden die voor een 2e show kaartjes kopen krijgen de 2e show kaartjes voor €8,- per persoon. Dit geldt wel voor een maximum van 4 kaarten.
Let op; mocht je vier kaarten voor één show willen kopen, dan zal je dus kaartjes bij moeten kopen na donderdag 1 juni.
Je kunt de kaartjes kopen via de website. Als je daarna per e-mail via info@dansstudiovanharten.nl aangeeft voor wie we de korting mogen toepassen, krijg je €4,50 per kaart (maximaal 4 kaartjes) teruggestort op je rekening.

Hulpouders

Hulpouders hoeven geen kaartje te kopen. Als hulpouders loop je mee tot het podium en kun je het optreden vanuit de coulissen meekijken.
Wij zijn nog hard op zoek naar hulpouders die voor en tijdens de voorstellingen backstage willen helpen bij het begeleiden van dansgroepen. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een mailtje met je naam + bij welke groep je graag zou willen helpen naar info@dansstudiovanharten.nl. Meer informatie ontvang je daarna van ons.

Video

De shows worden ook dit jaar opgenomen en gemonteerd tot een super toffe eindshow film.
Bij de aankoop van de tickets is het mogelijk deze te bestellen tegen een bedrag van €5,- per afzonderlijke show.
De videolink wordt enkele weken na de voorstelling verstuurd naar het opgegeven mailadres.

Planning

24 juni 
Show 1 – 10.00 uur (zonder pauze)
Show 2 – 12.00 uur (zonder pauze)
Show 3 – 14.00 uur (zonder pauze)
Show 4 – 16.00 uur (zonder pauze)
Show 5 –  20.00 uur (met pauze)

25 juni
Show 6 – 10.00 uur (zonder pauze)
Show 7 – 12.00 uur (zonder pauze)
Show 8 – 14.00 uur (zonder pauze)
Show 9 – 16.00 uur (zonder pauze)
Show 10 – 20.00 uur (met pauze)

Voor alle kaartjes geld op = op. Het kan zijn dat shows uitverkocht zijn op de showdagen zelf.

Informatie

Meer informatie over de shows vind je hier: www.dansstudiovanharten.nl/eindshows.
Heb je vragen over gekochte kaartjes of geen orderbevestiging ontvangen? E-mail of bel dan even naar ons kantoor (info@dansstudiovanharten.nl / 06-42168910)
Wij zijn tot donderdag 22 juni 16.00 uur op ons kantoor aanwezig. Daarna zijn wij minder goed bereikbaar per telefoon vanwege de voorbereidingen voor onze eindshows.
Op de showdagen zelf staan wij je graag te woord, 30 minuten voor aanvang van iedere show.

N.B. Wij hebben alle bestelde orders bij ons & kunnen dus altijd terugzoeken of je kaartjes zijn besteld of niet.
Heb je geen orderbevestiging ontvangen? Meld je dan bij de kassa voor aanvang van de show & dan laten wij je naar binnen.
N.B. Er is vrije plaatskeuze.

 

De online kaartverkoop is gesloten.
Als er nog kaarten beschikbaar zijn dan zijn die te koop bij de kassa in het theater, 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Voor show 6 t/m 9 zijn nog kaarten beschikbaar. Let op: Show 10 is uitverkocht!