Zoals jullie wellicht weten is de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) vanaf 25 mei 2018, van kracht. Dit is een Europese privacywetgeving die richtlijnen biedt voor de verwerking & het bewaren van gegevens door bedrijven.
Hieronder vallen ook de video’s en foto’s die gemaakt worden tijdens de lessen. Voor onze seizoensafsluiting willen we graag een EINDSHOWFILM maken van alle groepen met leden van 12 jaar en ouder en onze selectieklassen. Wij willen hiervoor graag jouw/uw toestemming.
Hieronder vinden jullie alle informatie voor de toestemming van het gebruiken van dit beeldmateriaal. Mocht je toestemming geven, vul dan het onderstaande formulier in & druk op verzenden. Je ontvangt hiervan zelf een kopie.

Groepen
De toestemmingsverklaring geldt voor de volgende groepen: klik hier

Eenmalig gebruik van beeldmateriaal voor Eindshowfilm 2020
Tijdens onze laatste lesweek maken we met beeldmateriaal een ‘eindshowfilm’ van alle groepen met leden van 12 jaar en ouder en onze selectieklassen. Hier zijn leden in close up of van ver af op te zien. Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met dit beeldmateriaal. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor leden schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij dit beeldmateriaal geen namen van leden.

Uw toestemming geldt alleen voor het beeldmateriaal wat in de les tijdens de laatste lesweek (22 – 27 juni) tijdens de reguliere lessen is gemaakt door onze docent of medewerker(s) en wat wij gebruiken voor de eindshowfilm. Dit beeldmateriaal wordt verder nergens anders voor gebruikt dan voor de eindshowfilm. De eindshowfilm wordt op internet (social media zoals Facebook, Youtube en Instagram) en via onze nieuwsbrief verspreid aan alle leden. Mochten we het beeldmateriaal toch elders willen verspreiden of ergens anders voor willen gebruiken, dan vragen we opnieuw uw toestemming.

Het kan voorkomen dat andere ouders of leden ook beeldmateriaal maken tijdens deze laatste lesweek. De dansschool heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat deze ouders ook terughoudend zijn bij het plaatsen van dit beeldmateriaal op internet.

Is uw zoon/dochter nog geen 18 jaar of ouder, wilt u de toestemming dan samen met uw zoon/dochter bespreken? We merken dat oudere leerlingen soms zelf een keuze willen maken om beeldmateriaal te gebruiken. Als u uw keuze thuis bespreekt, dan weten ze zelf waarom het gebruik van dit beeldmateriaal wel of niet mag.
Als wij beeldmateriaal voor ander doel gebruiken, nemen wij contact met u op en vragen we opnieuw uw toestemming.

Wij hopen dat u uw toestemming wilt geven & onderstaand toestemmingsformulier wilt invullen. Alvast veel dank!