Toestemming gebruik foto’s en video’s en gebruik van lijst met contactgegevens bij calamiteiten 

Met dit formulier vragen we uw toestemming: 

 • Voor het gebruik van foto’s en video’s van uw zoon/dochter 
 • Voor het beschikbaar hebben van contactgegevens in het kader van calamiteiten 
 • Het aanmaken van een beveiligde whats’app groep 

Foto’s en video’s 
Op onze dansschool laten wij u met foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens wedstrijden, optredens en lessen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s en soms in video’s te zien zijn.
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met deze foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s of video’s waardoor leerlingen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van leerlingen. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt.
Bij toestemming mogen foto’s en video’s door Dansstudio van Harten gebruikt worden voor: 

• de website van de dansschool: Informeren van (toekomstige)leerlingen over de school, de gegeven en te volgen lessen en activiteiten.
• de beveiligde whatsapp-groep: Informatie verspreiden over activiteiten (wedstrijden/optredens). Het delen van video’s, waardoor de leerlingen thuis kunnen oefenen.
• de (digitale) nieuwsbrief: Ouders en leerlingen informeren over activiteiten en ontwikkelingen op en om de dansschool.
• sociale-media accounts van de studio: Informatie verspreiden over activiteiten (zoals wedstrijden/optredens) en ontwikkelingen op onze dansschool. Het delen van foto’s en video’s geeft een indruk over de gegeven lessen en activiteiten op onze dansschool. Hiernaast wordt het beeldmateriaal gebruikt voor PR doeleinden van de school.

Als wij foto’s of video’s voor een ander doel gebruiken, nemen wij contact met u op.

Gebruik lijst contactgegevens
Optredens, eindshows en wedstrijden vragen onze zorg voor de veiligheid van uw kind dat wij beschikken over contactgegevens van ouders wanneer wij niet op onze locatie zijn in geval van nood. 

Beveiligde whatsapp-groep 
We maken graag per selectieklas een beveiligde whatsapp groep aan. In deze groep zullen de filmpjes van de les en optredens/wedstrijden gedeeld worden. 

Wij hopen dat u uw toestemming wilt geven & onderstaand toestemmingsformulier wilt invullen. Alvast veel dank!

  Toestemmingsformulier

  Hierbij verklaart ondergetekende toestemming te geven:

  * verplicht veld
  ** let op: wij kunnen geen rekening houden met specifieke wensen over beeldmateriaal
  *** als een leerling meerdere selectieklassen volgt, hoeft maar 1 formulier te worden ingevuld