Omdat het momenteel niet mogelijk is voor ouders/verzorgers om te kijken bij de lessen, willen wij jullie graag gedurende seizoen 20/21 per video een (of meerdere) impressies van de les van jouw kind sturen. Zo krijgen jullie op veilige afstand toch een inkijkje in onze lessen. In verband met de AVG wet vragen wij hiervoor graag jouw toestemming.
Hieronder vinden jullie alle informatie voor de toestemming van het gebruiken van dit beeldmateriaal. Mocht je toestemming geven, vul dan het onderstaande formulier in & druk op verzenden. Je ontvangt hiervan zelf een kopie.

Gebruik van beeldmateriaal
Wij filmen korte fragmenten uit de les van uw zoon/dochter. Op de beelden die gedurende de les gemaakt worden zijn leerlingen herkenbaar in beeld. Uw toestemming geldt alleen voor het beeldmateriaal wat in de reguliere lessen van uw zoon/dochter wordt gemaakt door onze docent of medewerker(s) gedurende seizoen 20/21.
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met dit beeldmateriaal. Wij gebruiken geen beeldmateriaal waardoor leden schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij dit beeldmateriaal geen namen van leden.

Deze beelden zullen alleen verstuurd worden naar de ouders/verzorgers van de leerlingen uit de betreffende les. Het beeldmateriaal zal niet openbaar worden gemaakt en wordt nergens anders voor gebruikt.
Mochten we het beeldmateriaal toch ergens anders voor willen gebruiken, dan vragen we opnieuw uw toestemming.

Als u geen toestemming wil geven, dan zal uw zoon/dochter niet deelnemen aan de video-impressies van de les, en kunnen wij het beeldmateriaal ook niet aan u versturen.

Wij hopen dat u uw toestemming wilt geven & onderstaand toestemmingsformulier wilt invullen. Alvast veel dank!

    Toestemmingsformulier

    Hierbij verklaart ondergetekende dat hij/zij toestemming geeft voor het gebruik van beeldmateriaal van zijn zoon/dochter & het delen van deze beelden met de ouders/verzorgers van leerlingen uit de betreffende les gedurende seizoen 20/21:

    * verplicht veld
    ** let op: wij kunnen geen rekening houden met specifieke wensen over beeldmateriaal