Toestemmingsformulier
Naamsvermelding & gebruik beeldmateriaal
Weesp, juli 2021

Beste docent, 

Op onze dansschool maken wij regelmatig foto’s en video’s, om op deze manier te laten zien hoe onze lessen eruit zien aan andere geïnteresseerden. Het is mogelijk dat wij deze beelden gebruiken op social media, onze website of ander promotiemateriaal.
Vanwege de nieuwe AVG wet vragen wij middels dit formulier toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waar je herkenbaar op te zien bent.
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met deze foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s of video’s waardoor docenten schade kunnen ondervinden. Jouw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. 

Daarnaast vragen wij toestemming voor het gebruik van je naam en foto op onze website en andere sociale media-uitingen. Op deze manier willen wij onze leden informeren over de inhoud van onze lessen.
Wil je, indien akkoord, de toestemmingsverklaring invullen?

Alvast bedankt voor je medewerking! 

Met vriendelijke groet,
Dansstudio Van Harten

 

    Toestemmingsformulier AVG

    Hierbij verklaart ondergetekende dat hij/zij toestemming geeft voor het gebruik van beeldmateriaal haar/hem & het delen van deze beelden op internet, social media voor reclame- en informatieve doeleinden gedurende seizoen 21/22:

    * verplicht veld
    ** let op: wij kunnen geen rekening houden met specifieke wensen over beeldmateriaal