Visie & Aanbod

Welkom!
Zoek je een gezellige maar ook professionele dansstudio? Dan zijn wij de dansschool die je zoekt. Lessen op zeven locaties in de Gooi- en Vechtstreek; voor elke leeftijd, in bijna elke dansstijl. Vind hier jouw favoriete les!

Onze lessen worden verzorgd door een enthousiast en professioneel docententeam, die van elke les een feest maken. In de lessen wordt gewerkt aan het dansniveau, maar er is ook ruimte voor plezier & ontspanning. Wij streven boven alles naar het creëren van toegankelijke, fijne lessen waar elke cursist zich thuis voelt. Op deze manier is er ruimte voor ontwikkeling en kunnen we samen genieten van waar we zo van houden: Dansen!

We bieden danslessen aan voor alle niveaus: van beginner tot gevorderde danser, van 2 t/m 75 jaar. Vind een les die bij je past, met cursisten van je eigen leeftijd & op je eigen niveau.
Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

Buiten de lessen om organiseren we veel activiteiten voor onze leden, zoals zomerweken, het danskamp, dansdagen en workshops van bekende dansers, en natuurlijk sluiten we elk seizoen af met eindshows in het theater. Wij hebben daarnaast een uitgebreide danseducatie afdeling van waaruit wij workshops verzorgen in de meest uiteenlopende thema’s, voor het primair en secundair onderwijs, kinderopvangcentra en andere organisaties. 

Ben je benieuwd naar de dansschool en onze lessen? Een gratis proefles volgen is altijd mogelijk. Kijk voor meer informatie op onze website of neem even contact met ons op:

info@dansstudiovanharten.nl/0294-432835