Naast het reguliere lesrooster verzorgt Dansstudio Van Harten ook workshops voor het basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvangcentra en andere organisaties.
De workshops kunnen op losse basis of wekelijks worden verzorgd. Iedere workshop wordt op maat gemaakt, zo is alles mogelijk. U bent welkom om uw eigen ideeën betreft de invulling van de dansworkshops met ons te bespreken zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Dansstijlen die tijdens de workshops aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld streetdance, musicaldans, hiphop, ballet, salsa, breakdance, enz. Heeft u andere specifieke wensen m.b.t. dansstijlen? Laat het ons weten! De workshops kunnen op locatie of in de dansstudio’s te Weesp, Maarssen of Bussum plaatsvinden.
Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Klik hier voor enkele referenties

Dansen? Alles is mogelijk! Zoals bijvoorbeeld:

Dansworkshops (min. 20 min. per groep)
Plan een workshop in met de betreffende klassen. Stijl en duur is volledig in overleg te bepalen.

Danswedstrijd
Organiseer een danswedstrijd bij de bovenbouw-klassen. We maken per klas een dans en geven een optreden als afsluiting van de dag. Eventueel met prijsuitreiking voor de groep die het beste heeft samengewerkt.

Dansparcours
We plannen meerdere workshops tegelijk in, waarbij een klas ca. 2 of 3 workshops van ca. 20 minuten volgt in verschillende dansstijlen. De klassen rouleren onderling en volgen zo allemaal verschillende workshops.

Workshop met eindpresentatie
We werken min. 2 uur aan een choreografie met een klas, waarbij we de workshop afsluiting met een presentatie.

Warming-up Hoe begin je de dag leuker dan een vrolijke warming-up?