Ook in het nieuwe seizoen bieden we danslessen aan in Maarssen!

Seizoen 2017-2018

Benieuwd naar de lessen?
Van 4 t/m 10 september hebben wij weer een OPEN LESWEEK bij Dansstudio Van Harten en kan je alle lessen gratis uitproberen. Bekijk hieronder per locatie het rooster voor seizoen 2017-2018. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
Aanmelden voor een gratis proefles kan via info@dansstudiovanharten.nl

Jeugd & Volwassenen
De lessen voor jeugd & volwassenen loopt van 4 september 2017 t/m eind juni 2018 waarbij we het seizoen afsluiten met onze dansvoorstellingen.
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. Inschrijven voor het nieuwe seizoen is mogelijk vanaf 5 juli.

Hieronder vind je het rooster voor seizoen 2017/2018.
Vanaf maandag 4 september zal het nieuwe rooster ingaan.

Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.

Locatie
We bieden lessen aan op drie locaties:
– in de speelzaal van basisschool de Kameleon in Duivenkamp (Duivenkamp 549, Maarssen).
– in de grijze gymzaal van Niftarlake, bereikbaar via de achteringang aan het rode fietspad (Ter hoogte van Kamelenspoor 330, Maarssen).
Beide locaties zijn ruim opgezet en hebben een spiegelwand!
Daarnaast vinden er vanaf seizoen 17-18 enkele lessen plaats in de gymzaal van basisschool de Triangel (Zwanenkamp 1228)

kameleon speelzaal

Docenten

In het komende seizoen zullen de lessen o.a. weer gegeven worden door Rosanne Bisschop & Wieke Hoekstra; beide al jaren bekende gezichten in Maarssen. We zijn er trots op dat Steffanie van Maanen ons team in Maarssen vanaf september gaat versterken. Steffanie zal de danslessen vanaf 3 jaar op de zaterdagochtend- en middag gaan verzorgen.

Activiteiten
Dansstudio Van Harten organiseert jaarlijks diverse activiteiten waar leerlingen van de dansschool aan (kunnen) deelnemen. Behalve de wintershows en de eindshows vinden er diverse optredens plaats, doen de demoteams mee aan wedstrijden en vindt er jaarlijks een danskamp plaats. Ook zijn ouders regelmatig welkom tijdens een ‘kijkles’ om te zien wat hun zoon of dochter leert tijdens de danslessen.

 

fb-dansen-in-maarssen