Abonnementen

Een overzicht van de abonnementen en belangrijkste informatie vind je hier:
Weesp
Bussum

Hilversumse Meent
Kortenhoef
Nederhorst den Berg
Maarssen
Vinkeveen

Inschrijven

Leuk dat je je wilt inschrijven bij Dansstudio Van Harten! Maak hieronder je keuze:

Ik ben een nieuw lidIk ben al lid (geweest) en wil verlengen

 

 

 


Heb je al een account? Log in met je gebruikersnaam & wachtwoord bij onze ledenportal: klik hier.

Ledenportal

Belangrijke informatie:

 • Let op: eventuele kortingen en latere instroom worden achteraf berekend bij onze administratie. Deze zijn dus nog niet of foutief zichtbaar tijdens het inschrijven.
 • Mocht er problemen zijn met het inschrijven via de website, neem contact op met de administratie via ledenadministratie@dansstudiovanharten.nl

  Danslessen (
  Jeugd & Volwassenen)
 • Een inschrijving geldt voor één seizoen (t/m augustus 2022) en loopt automatisch af aan het einde van het dansseizoen.
 • Je hebt één moment om tussentijds op te zeggen; vóór 1 februari van het lopende cursusjaar.
 • Seizoen 21/22 bestaat uit 12 maanden en 36 lesweken. In de zomer en schoolvakanties zijn er in principe geen danslessen voor jeugd & volwassenen.
 • Bij het inschrijven kies je voor één of meerdere lessen. Het lesgeld wordt automatisch in tien maandelijkse termijnen vooraf geïncasseerd. Als je later dan tijdens de eerste cursusweek van het cursusseizoen instroomt, wordt het cursusgeld naar rato verrekend. Let op: ons administratiesysteem berekent niet altijd het juiste cursusgeld tijdens het inschrijven. Dit ontvang je per e-mail tijdens de bevestiging van de inschrijving.
 • Er kan worden betaald via het jeugdfonds sport & cultuur, de stadspas Amsterdam en met de U-pas. Dit kun je aangeven door te e-mailen naar ledenadministratie@dansstudiovanharten.nl. Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier.
 • Kijk voor meer informatie over de abonnementen & betalingen bij onze Algemene Voorwaarden.

Shapelessen

 • De shape lessen voor volwassenen bieden we doorlopend aan, met 50 lesweken per jaar.
 • Hier zijn de abonnementen op aangepast: je kan een abonnement kiezen voor 6 of 12 maanden, of gebruik maken van een tienlessenabonnement.
 • Na de vaste periode is het mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen.
 • Let op: je kunt ook een Shape-les volgen naast een dansles. Je krijgt hiervoor 25% korting op het lesgeld van de tweede les.

Proefles
Wil je een les uitproberen? Je kunt elke afzonderlijke les vrijblijvend proberen. Meld je aan voor een proefles via info@dansstudiovanharten.nl of klik hier.

Nieuwe seizoen & Corona

Wij zijn ons ervan bewust dat de inschrijving op een dansles voor seizoen 2021-2022 plaatsvindt in onzekere tijden als gevolg van het coronavirus en de daarmee gepaard gaande maatregelen om de verdere verspreiding van het virus te beperken.
Wij leggen daarom graag uit hoe wij hier komend seizoen mee om zullen gaan. Meer informatie over het nieuwe seizoen en de invloed van de corona-maatregelen lees je hier: Seizoen 21-22 & Corona