Abonnementen

Een overzicht van de abonnementen en belangrijkste informatie vind je hier:
Weesp
Bussum
Hilversumse Meent
Kortenhoef
Nederhorst den Berg
Maarssen
Vinkeveen

Pré-inschrijving
Vanaf maandag 1 juli is het mogelijk voor huidige leden om zich alvast in te schrijven voor lessen in seizoen 2019-2020.

Let op:
vanaf maandag 8 juli is het ook mogelijk voor nieuwe leden om zich in te schrijven. Wil je meer kans hebben op een plekje in jouw favoriete les, verleng je inschrijving dan voor deze datum.
Je krijgt een ontvangstbevestiging van de inschrijving per e-mail toegestuurd. Let op: dit is geen bevestiging. Deze volgt later als de inschrijving ook daadwerkelijk is doorgevoerd. We werken met een maximum aantal leerlingen per les & daarom kan het zijn dat sommige lessen al vol zijn als jij je inschrijft. We verwerken de aanmeldingen op datum van ontvangst.

Reguliere inschrijving
Vanaf maandag 8 juli gaat de reguliere inschrijving open. Wil je eerst een proefles proberen? Kom dan langs tijdens onze open lesweek van 24 t/m 29 juni. Meer informatie over de open lesweek vind je hier: https://www.dansstudiovanharten.nl/nieuws/open-lesweek/

Ik ben een nieuw lidIk ben al lid (geweest) en wil verlengen

 

 

 


Heb je al een account? Log in met je gebruikersnaam & wachtwoord bij onze ledenportal: klik hier.

Ledenportal

Belangrijke informatie:

 • Let op: eventuele kortingen en latere instroom worden achteraf berekend bij onze administratie. Deze zijn dus nog niet of foutief zichtbaar tijdens het inschrijven.
 • Mocht er problemen zijn met het inschrijven via de website, neem contact op met de administratie via ledenadministratie@dansstudiovanharten.nl

  Danslessen (
  Jeugd & Volwassenen)
 • Een inschrijving geldt voor één seizoen (t/m juni 2020) en loopt automatisch af aan het einde van het dansseizoen (juni).
 • Je hebt één moment om tussentijds op te zeggen; vóór 1 februari van het lopende cursusjaar.
 • Seizoen 19/20 bestaat uit 10 maanden en 36 lesweken. In de zomer en schoolvakanties zijn er geen danslessen voor jeugd & volwassenen.
 • Bij het inschrijven kies je voor één of meerdere lessen. Het lesgeld wordt automatisch in tien maandelijkse termijnen vooraf geïncasseerd. Als je later dan tijdens de eerste cursusweek van het cursusseizoen instroomt, wordt het cursusgeld naar rato verrekend.
 • Er kan worden betaald via het jeugdsportfonds, het jeugdcultuurfonds en met de U-pas. Dit kun je aangeven door te e-mailen naar administratie@dansstudiovanharten.nl
 • Kijk voor meer informatie over de abonnementen & betalingen bij onze Algemene Voorwaarden.

Shapelessen

 • De shape lessen voor volwassenen bieden we doorlopend aan, met 50 lesweken per jaar.
 • Hier zijn de abonnementen op aangepast: je kan een abonnement kiezen voor 6 of 12 maanden, of gebruik maken van een tienlessenabonnement.
 • Na de vaste periode is het mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen.
 • Let op: je kunt ook een Shape-les volgen naast een dansles. Je krijgt hiervoor 50% korting op het lesgeld van de tweede les.

Proefles
Wil je een les uitproberen? Je kunt elke afzonderlijke les kosteloos proberen. De eerste proefles is gratis en daarna kun je je bij ons inschrijven en brengen we cursusgeld in rekening. Meld je aan voor een proefles via info@dansstudiovanharten.nl of klik hier.