Abonnementen

Een overzicht van de abonnementen, tarieven & kortingen vind je hier:
Weesp
Bussum & Hilversumse Meent

Maarssen

Inschrijven

Huidige leden kunnen zich hier inschrijven voor seizoen 2022-2023: INSCHRIJVEN

Let op: We gaan over naar een nieuw administratie systeem, waardoor je iets meer informatie moet invullen dan dat je normaal gewend bent. Na het invullen van het inschrijfformulier krijg je een ontvangstbevestiging per e-mail toegestuurd.

Vanaf donderdag 7 juli 2022 09.00 uur gaat de reguliere inschrijving open. Nieuwe leden kunnen zich dan inschrijven via onze website. 


Belangrijke informatie:

 • Let op: eventuele kortingen en latere instroom worden achteraf berekend bij onze administratie. Deze zijn dus nog niet of foutief zichtbaar tijdens het inschrijven.
 • Mocht er problemen zijn met het inschrijven via de website, neem dan contact met ons op via info@dansstudiovanharten.nl

Danslessen (Jeugd & Volwassenen)

 • Een inschrijving geldt voor één seizoen (t/m augustus 2023) en loopt automatisch af aan het einde van het dansseizoen.
 • Je hebt één moment om tussentijds op te zeggen; vóór 1 februari van het lopende cursusjaar. Zeg je niet tussentijds op, dan loopt je abonnement door tot het einde van het seizoen.
  Voor leerlingen onder de 4 jaar hebben we een speciale regeling; zij kunnen eenmalig per cursusseizoen opzeggen met 1 maand opzegtermijn.
 • Seizoen 22/23 bestaat uit 36 lesweken. In de zomer en schoolvakanties zijn er in principe geen danslessen voor jeugd & volwassenen.
 • Bij het inschrijven kies je voor één of meerdere lessen. Het lesgeld wordt automatisch in tien maandelijkse termijnen vooraf geïncasseerd. Als je later dan tijdens de eerste cursusweek van het cursusseizoen instroomt, wordt het cursusgeld naar rato verrekend. Let op: de maandelijkse termijn hangt niet samen met het aantal lessen in die betreffende maand. Iedere maand heeft immers een verschillend aantal lessen door bijv. vakanties & feestdagen.
 • Eventuele kortingen die je ontvangt worden berekend zodra we jouw inschrijving verwerken.
 • Er kan worden betaald via het jeugdfonds sport & cultuur, de stadspas Amsterdam en met de U-pas. Dit kun je aangeven door te e-mailen naar info@dansstudiovanharten.nl. Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier.
 • Kijk voor meer informatie over de abonnementen & betalingen bij onze Algemene Voorwaarden.

Shapelessen (Weesp)

 • De shape lessen voor volwassenen bieden we doorlopend aan, met 50 lesweken per jaar. Er zijn geen lessen op feestdagen & tijdens de kerstvakantie.
 • Hier zijn de abonnementen op aangepast: je kan een abonnement kiezen voor 6 of 12 maanden, of gebruik maken van een tienlessenabonnement.
 • Na inschrijving wordt het cursusgeld naar rato verrekend & wordt dit maandelijks vooraf geïncasseerd.
 • Na de vaste periode is het mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen.

Proefles
Wil je een les uitproberen? Je kunt elke afzonderlijke les vrijblijvend proberen. Meld je aan voor een proefles via info@dansstudiovanharten.nl of klik hier. Indien na de proefles besloten wordt om de lessen niet voort te zetten, wordt er niets in rekening gebracht.
Heb je een keuze gemaakt en wil je een les blijven volgen? Dan kun je je bij ons inschrijven en brengen we cursusgeld in rekening. Bij inschrijving op de gekozen les wordt de proefles als eerste les gezien. Wij hanteren geen inschrijfgeld.