Dansstudio Van Harten is gevestigd op meerdere locaties in de Gooi- en Vechtstreek, van waaruit wij danseducatie lessen verzorgen voor het primair en secundair onderwijs, kinderopvangcentra en andere organisaties.
Binnen onze amateur-dansafdeling bieden wij veelzijdige, kwalitatieve danslessen aan voor jong en oud op zeven locaties in de Gooi- en Vechtstreek, waaronder in Weesp, Bussum en Maarssen. In onze dansstudio’s ontvangen wij wekelijks 1000 leden die met veel enthousiasme danslessen volgen.
Daarnaast werken we graag samen met scholen, gemeenten en andere instellingen om leuke dans initiatieven te realiseren. Elke workshop van Dansstudio Van Harten wordt gegeven door gespecialiseerde docenten die uitblinken in hun eigen discipline. Zij zullen uw leerlingen met hun enthousiasme uitdagen om een geweldige ervaring te beleven.
De workshops kunnen op losse basis of wekelijks worden verzorgd. Iedere workshop wordt op maat gemaakt, zo is alles mogelijk. U bent welkom om uw eigen ideeën betreft de invulling van de dansworkshops met ons te bespreken zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden.

Stichting Make It Move
Sinds najaar 2019 hebben wij de stichting Make It Move opgericht waarmee we grotere educatieprojecten kunnen ontwikkelen & aanbieden op het primair- en voortgezet onderwijs. Momenteel zijn wij volop bezig met de ontwikkelingen van deze activiteiten, waar wij binnenkort hopelijk meer over kunnen laten weten. Ben je nieuwsgierig en ontvang je graag meer informatie over de stichting, heb je interesse om samen te werken of ga je graag met ons in gesprek? Neem dan gerust contact met ons op via: info@makeitmove.nu

DOELEN & INHOUD

Met ons danseducatie aanbod voor basis- en middelbaar onderwijs richten wij ons op het ontwikkelingen van meerdere doelen. Bij elke activiteit is het mogelijk om als opdrachtgever de focus te bepalen zodat wij de lesinhoud hierop aan kunnen passen. Doelen zijn o.a.:

  • Lichamelijke gezondheid
  • Cultuureducatie
  • Creatieve vaardigheden
  • Sociale vaardigheden
  • Geestelijke gezondheid

Lees hier meer over onze doelen en hoe wij die toepassen in onze danseducatie.

Dansstijlen & opzet

Onze activiteiten worden op maat gemaakt. Wilt u een eenmalige workshop, een dansklas of een activiteit voor de hele school inplannen? Alles is mogelijk. Een overzicht wat betreft de mogelijkheden voor opzet en inhoud vindt u hier.
Dansstijlen die tijdens de workshops aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld: streetdance, musicaldans, hiphop, ballet, moderne dans, kidsdance, etc. Een overzicht van alle dansstijlen vindt u hier.
De workshops kunnen op locatie of in de dansstudio’s te Weesp, Maarssen of Bussum plaatsvinden.
Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Klik hier voor enkele referenties