In de Hilversumse Meent verzorgen we danslessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en streetdance voor volwassenen. Deze lessen zullen plaatsvinden op woensdagmiddag in de grote zaal van wijkcentrum de Kruisdam (De Meent 5) en op woensdagavond in de sporthal (de Meent 6).

Actie: 2 gratis proeflessen!

Benieuwd naar de lessen? Een gratis proefles volgen is altijd mogelijk. Of kom langs tijdens één van onze open lesweken in september of januari.
Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.
Van 5 t/m 16 februari hebben wij een kennismakingsactie in de Hilversumse Meent waarbij het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Aanmelden voor deze actie kan via info@dansstudiovanharten.nl o.v.v. ‘kennismakingsactie Hilversumse Meent’
Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

Seizoen 2018-2019

Bekijk hieronder per locatie het rooster voor seizoen 2018-2019. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
Aanmelden voor een gratis proefles kan via info@dansstudiovanharten.nl

Jeugd & Volwassenen
De lessen voor jeugd & volwassenen loopt van 10 september 2018 t/m eind juni 2019 waarbij we het seizoen afsluiten met onze dansvoorstellingen.
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. Voor inschrijven: klik hier

Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.

Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les.