Voor de allerjongsten: Peuterdans voor kinderen vanaf 3 jaar!

De peuterfase is een belangrijke fase waarin kinderen de wereld om zich heen leren ontdekken. De groei van een peuter gaat ontzettend snel, zowel op fysiek als cognitief gebied. Door de combinatie van dans, muziek en fantasie kan dans-expressie bijdragen aan zowel de fysieke als de cognitieve groei van uw kind. In de peuterdans lessen leren de kinderen bewegen op muziek door uitproberen, nadoen, herhalen en hun fantasie te gebruiken. Spelenderwijs leren zij woorden te geven aan hun bewegingen en ontdekken zij hun eigen bewegingstaal.

In de lessen wordt ook aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling van het kind. Door middel van dans kan uw peuter op een leuke manier en in zijn eigen tempo zijn mogelijkheden exploreren en zo stap voor stap op eigen benen staan. Tijdens de lessen werken we met herkenbare thema’s voor uw zoon of dochter, zoals Sinterklaas, kerst, circus, herfst, etc.

Meer informatie
Benieuwd naar de lesopbouw van onze lessen? Lees hier verder: Lesopbouw
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

Snel naar:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Jeugd
Abonnementen & Inschrijven