docentLiana de Wit
leeftijdVolwassenen
locatieWeesp
rooster

De zumba les is een swingende aerobic-workout die gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse muzieksoorten. We gebruiken merengue, salsa of cumbia voor een vrolijke, effectieve training. Vetverbranding, spierversterking en natuurlijk plezier in bewegen zijn de eerste uitgangspunten.

Niveau & Leeftijd
De les heeft een open niveau, waardoor het voor iedereen mogelijk is om in te stromen. Heb je nog nooit gedanst? Geen probleem! De docent zal hier rekening mee houden, en waar gewenst extra uitleg geven. De lesopbouw van de zumba les heeft een herhalend karakter, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen aan de lessen. Vanaf de 2de les zal je de lesopbouw & choreografieën herkennen en de bewegingen gemakkelijker kunnen uitvoeren. Iedereen is welkom, de leeftijd van de deelnemers varieert tussen de 25 en 65 jaar.

Lessen volgen is mogelijk met een abonnement, tienlessenkaart of per losse les. Het abonnement is niet gekoppeld aan één specifieke les, waardoor je meer vrijheid hebt en zelfs per week kan kiezen welke les(sen) je volgt. Kijk op onze abonnementen-pagina voor meer informatie. De zumba lessen worden gegeven door onze docenten Liana & Tristan. Klik hieronder om een impressie te krijgen van onze zumba les.

De les vindt plaats op onze tijdelijke nieuwe locatie bij de WVGV in Weesp: Papelaan 126B. Meer informatie over deze locatie vind je hier: Shape-locaties.

Meer informatie
Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen (16+)? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

SNEL NAAR:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Volwassenen
Abonnementen & Inschrijven

Selecteer een locatie