Jazz/Show funk is een dansles voor elke danser waarbij kracht, zelfvertrouwen en performance de uitgangspunten zijn.

In deze les word er o.a. aandacht besteed aan de technieken van de jazzdans, waarbij er tijdens de warm up wordt gewerkt aan kracht & lenigheid en krijgt men oefeningen om de jazz techniek beter te beheersen. Daarnaast wordt er tijdens de choreografieën gebruik gemaakt van bewegingen van andere stijlen zoals streetdance en pop/show.

De choreografieën zijn funky en stralen dit ook uit, waarbij expressie en performance belangrijke elementen zijn. Een dansles vol energie, fun en positiviteit.

Onze jazz/show funk lessen wordt gegeven door Wieke Hoekstra (Maarssen).

Niveau
De jazz/show funk les voor volwassenen is een gevorderde les.
De gevorderde lessen trainen 90 minuten per week, en doen mee met twee wedstrijden per jaar. Daarnaast treden ze op tijdens onze winter- en eindshows.
Deelname aan deze les kan na het volgen van een proefles. In overleg met de docent wordt besloten of een cursist deze les kan volgen. Aanmelden voor deze les kan via info@dansstudiovanharten.nl.

Meer informatie
Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

SNEL NAAR:

Rooster
Proefles aanvragen
Lesaanbod Volwassenen
Abonnementen & Inschrijven