Bij Dansstudio Van Harten kun je wekelijks dans- en conditielessen volgen in Maarssen, Bussum & Weesp.
Onze lessen zijn veelzijdig en er is een divers aanbod. Zo zit er altijd een geschikte les voor jou tussen! We hebben danslessen voor alle niveaus: van beginner tot gevorderde danser, van 18 t/m 76 jaar. Vind een les die bij je past, met deelnemers van je eigen leeftijd & op je eigen niveau. Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

Danslessen voor volwassenen

Wil je dansen in een gezellige groep, je techniek ontwikkelen en een choreografie aanleren?
Dan voel jij je vast thuis bij onze danslessen voor volwassenen. Je kan je inschrijven voor één van onze wekelijkse danslessen, waarin we met een vaste groep deelnemers gezamenlijk werken aan niveau en ontwikkeling van onze danstechniek. We werken samen toe aan de presentaties in januari en juni, waarvoor we met alle groepen een choreografie voorbereiden. Deelnemen aan deze optredens is echter niet verplicht.

Conditielessen voor volwassenen

  • Alle leeftijden!
  • Open niveau: iedereen is welkom
  • 50 lesweken per seizoen
  • Flexibel abonnement of tienlessenkaart
  • Aanbod: Zumba, Shape Fusion

Op zoek naar een groepsles in een ongedwongen sfeer waarbij je werkt aan je conditie en uithoudingsvermogen, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid? Kies dan voor onze shape-lessen: conditie opbouwen met een leuke work-out! De lesopbouw van de shape lessen heeft een herhalend karakter, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen aan de lessen.
Vanaf de 2de les zal je de lesopbouw herkennen en de bewegingen gemakkelijker kunnen uitvoeren.

Niveau
Iedereen is welkom, we bieden lessen aan in alle niveau:

Open niveau
Heb je nog nooit in een les gestaan? Geen probleem! In de open niveau lessen is ervaring niet nodig, iedereen is welkom. In de les wordt rekening gehouden met het niveau van de deelnemers, waarbij er altijd ruimte is om een pauze te nemen of een stuk van de les te herhalen.

Beginners/Intermediate
Heb je al enkele jaren danservaring, maar volg je voor het eerst een nieuwe stijl of les? Dan ben je welkom bij de beginners/intermediate lessen. In deze danslessen staat het verder ontwikkelen van je danstechniek centraal.

Gevorderd
De gevorderde danslessen zijn te volgen voor dansers met meerdere jaren danservaring in de betreffende dansstijl. Het niveau van deze danslessen ligt hoog, met veel aandacht voor het nog verder ontwikkelen en perfectioneren van je danstechniek.
De gevorderde lessen duren allemaal 90 minuten, en hieraan kan je alleen deelnemen na een selectie of uitnodiging. De gevorderde lessen doen mee aan meer optredens zoals projecten of wedstrijden.

Hieronder vind je het rooster voor dit seizoen. Via het filter kan je zoeken naar lessen voor volwassenen.
Klik op de les om meer informatie te lessen over de lesstijl en inhoud.

Een VRIJBLIJVENDE PROEFLES volgen is altijd mogelijk. Voor meer informatie over proeflessen klik hier.

Snel naar:

Abonnementen & Inschrijven
Proefles aanvragen
Locaties