Show/Jazz is een dansvorm met een brede invalshoek waarbij verschillende dansstijlen voorbij komen zoals jazz, musicals- showdans en streetdance. Tijdens de les wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van de (jazz)techniek, waarbij coördinatie, kracht en lenigheid belangrijk zijn. Hiernaast zijn expressie & uitstraling belangrijk binnen deze dansvorm.

In de les beginnen we met een warming-up, om een warm, lenig en krachtig lichaam te krijgen. Daarna besteden we aandacht aan het ontwikkelen van de techniek d.m.v. oefeningen. De tweede helft van de les gaan we aan de slag met een knallende choreografie. De stijl en muziekkeuze kan variëren van een spetterend show-nummer tot een hip streetdance-nummer. Er wordt hedendaagse muziek gebruikt waarbij nummers met een krachtige en knallende beat bijvoorbeeld worden afgewisseld met soft-pop- of musicalnummers. Hierdoor zijn de choreografieën erg afwisselend: van strak & krachtig tot zacht & vloeiend. Tijdens de les wordt gewerkt aan de interpretatie van muziek en expressie. Hoe sta je op een podium en hoe geef je een echte show weg?

Meer informatie
Benieuwd naar de lesopbouw van onze lessen? Lees hier verder: Lesopbouw
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

Snel naar:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Jeugd
Abonnementen & Inschrijven