Francien van den Broek-Aplus
(Familiedag familie Kuypers, 24 juni 2012)
“Annegien en haar team staan garant voor het neerzetten van een geweldige activiteit vol creativiteit en speciale aandacht voor elk kind. Hierin staan centraal samenwerken, samen plezier beleven en het creëren van een onvergetelijke herinnering voor zowel de kinderen als de volwassenen. Bedankt voor deze geweldige ochtend, waar door zowel de volwassenen als kinderen nog lang over wordt nagepraat.

Irma Grotholt – docent Vechtstede College Weesp
“Al enige jaren werken wij, het Vechtstede College, samen met Dansstudio Van Harten. En altijd met plezier. In de maanden oktober, november en december organiseren wij culturele workshops voor de eerste en tweede klassen. We hebben dan een rijk aanbod van allerlei soorten dans, verzorgd door de dansschool. De workshops die ingepland worden zijn prima: Deskundige docenten, flexibel wat betreft ruimtes en muziekinstallaties en vooral enthousiast. De leerlingen genieten. Dit jaar hebben wij de dansschool gevraagd enige lessen te bedenken voor het vak ckv. Het doel was een korte kennismaking met verschillende dansstijlen. Vier keer zijn we naar de dansschool geweest. De leerlingen leerden wat hiphop, klassiek, musical dance en breakdance inhielden. Ze hebben zelf lekker gedanst en daarna een korte, eigen choreografie gemaakt. Alle leerlingen deden enthousiast mee en hebben genoten.

Deskundige docenten, flexibel wat betreft ruimtes en muziekinstallaties en vooral enthousiast.

Kortom, wij zijn erg blij met de samenwerking met Van Harten.”

Claudia Klerkx (Workshop dans tijdens schoolfeest)
“Complimenten voor Annick hoor! Het was een groot succes! Alle kids deden leuk mee, ze vonden de dans en muziek heel cool…precies wat we ervan gehoopt hadden.”