leeftijdVolwassenen
locatiesBussum, Maarssen

Show/Jazz is een dansvorm met een brede invalshoek waarbij verschillende dansstijlen voorbij komen zoals jazz, showdans en streetdance.
In deze les word er o.a. aandacht besteed aan de technieken van de jazzdans, waarbij er tijdens de warm up wordt gewerkt aan kracht & lenigheid en krijgt men oefeningen om de jazz techniek beter te beheersen. Daarnaast wordt er tijdens de choreografieën gebruik gemaakt van bewegingen van andere stijlen zoals streetdance en pop/show.

We beginnen met een warming-up, om een warm, lenig en krachtig lichaam te krijgen. Daarna gaan we aan de slag met een combinatie, die in stijl en muziekkeuze kan variëren van een spetterend show-nummer tot een streetdance combinatie met jazzinvloeden.

De show/jazz les is een fijne dansles voor iedereen die lekker een uur wil dansen en leuke choreografieën wil aanleren. De lessen hebben een open niveau. Heb je nog nooit in een dansles gestaan? Geen probleem! In de open niveau lessen is ervaring niet nodig.
De leeftijden van de deelnemers ligt tussen de ca. 25 en 45 jaar.

Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Lijkt het je leuk om mee te doen?
Vraag dan hier je gratis proefles aan: info@dansstudiovanharten.nl


Selecteer een locatie