Show/Jazz is een dansvorm met een brede invalshoek waarbij verschillende dansstijlen voorbij komen zoals jazz, showdans en streetdance.
In deze les word er o.a. aandacht besteed aan de technieken van de jazzdans, waarbij er tijdens de warm up wordt gewerkt aan kracht & lenigheid en krijgt men oefeningen om de jazz techniek beter te beheersen. Daarnaast wordt er tijdens de choreografieën gebruik gemaakt van bewegingen van andere stijlen zoals streetdance en pop/show.

We beginnen met een warming-up, om een warm, lenig en krachtig lichaam te krijgen. Daarna gaan we aan de slag met een choreografie, die in stijl en muziekkeuze kan variëren van een spetterend show-nummer tot een streetdance combinatie met jazzinvloeden.

Niveau
Het niveau van de show/jazz lessen is open.
Heb je nog nooit in een les gestaan? Geen probleem! In de open niveau lessen is ervaring niet nodig, iedereen is welkom. In de les wordt rekening gehouden met het niveau van de deelnemers, waarbij er altijd ruimte is om een pauze te nemen of een stuk van de les te herhalen.

Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen

Klik hieronder op rooster om te kijken wanneer de les plaatsvindt.
Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

SNEL NAAR:

Rooster
Proefles aanvragen
Abonnementen & Inschrijven