leeftijdVolwassenen
locatiesBussum, Maarssen

Show/Jazz is een dansvorm met een brede invalshoek waarbij verschillende dansstijlen voorbij komen zoals jazz, showdans en streetdance.
In deze les word er o.a. aandacht besteed aan de technieken van de jazzdans, waarbij er tijdens de warm up wordt gewerkt aan kracht & lenigheid en krijgt men oefeningen om de jazz techniek beter te beheersen. Daarnaast wordt er tijdens de choreografieën gebruik gemaakt van bewegingen van andere stijlen zoals streetdance en pop/show.

We beginnen met een warming-up, om een warm, lenig en krachtig lichaam te krijgen. Daarna gaan we aan de slag met een choreografie, die in stijl en muziekkeuze kan variëren van een spetterend show-nummer tot een streetdance combinatie met jazzinvloeden.

Niveau
Het niveau van de show/jazz lessen is open.
Heb je nog nooit in een les gestaan? Geen probleem! In de open niveau lessen is ervaring niet nodig, iedereen is welkom. In de les wordt rekening gehouden met het niveau van de deelnemers, waarbij er altijd ruimte is om een pauze te nemen of een stuk van de les te herhalen.

Meer informatie
Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen (16+)? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

SNEL NAAR:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Volwassenen
Abonnementen & Inschrijven

Selecteer een locatie