Nieuwe locatie

Vanaf september hebben wij een eigen dansstudio in Maarssen en zijn we gevestigd in MFA Safari in Maarssenbroek waar alle lessen in Maarssen zullen plaatsvinden. Het adres is: Bisonspoor 237-5 3605 JM Maarssen (eerste verdieping).
We huren op deze locatie een grote danszaal, waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn, zoals een spiegelwand, airco, zwevende vloer, etc. Er is daarnaast een kleedkamer voor de leden en een ontvangst- en wachtruimte voor de ouders. Er is ook ruimte om kinderfeestjes en dansdagen te organiseren, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn.
Kortom, een erg fijne plek!

Gratis proefles

Benieuwd naar de lessen? Een gratis proefles volgen is altijd mogelijk. Of kom langs tijdens één van onze open lesweken in september of januari.
Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.
Aanmelden voor één of meerdere proeflessen kan via info@dansstudiovanharten.nl
Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

 

Docenten
In het komende seizoen zullen de lessen o.a. weer gegeven worden door Rosanne Bisschop, Steffanie van Maanen, June Peters & Wieke Hoekstra; allemaal al jaren bekende gezichten in Maarssen.

Activiteiten
Dansstudio Van Harten organiseert jaarlijks diverse activiteiten waar leerlingen van de dansschool aan (kunnen) deelnemen. Behalve de wintershows en de eindshows vinden er diverse optredens plaats, doen de demoteams mee aan wedstrijden en vindt er jaarlijks een danskamp plaats. Ook zijn ouders regelmatig welkom tijdens een ‘kijkles’ om te zien wat hun zoon of dochter leert tijdens de danslessen.

Seizoen 2018-2019

Bekijk hieronder per locatie het rooster voor seizoen 2018-2019. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
Aanmelden voor een gratis proefles kan via info@dansstudiovanharten.nl

Jeugd & Volwassenen
De lessen voor jeugd & volwassenen loopt van 10 september 2018 t/m eind juni 2019 waarbij we het seizoen afsluiten met onze dansvoorstellingen.
Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. Voor inschrijven: klik hier

Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.

Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les.