Nieuwe locatie

Vanaf september hebben wij een eigen dansstudio in Maarssen en zijn we gevestigd in MFA Safari in Maarssenbroek waar alle lessen in Maarssen zullen plaatsvinden. Het adres is: Bisonspoor 237-5 3605 JM Maarssen (eerste verdieping).
We huren op deze locatie een grote danszaal, waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn, zoals een spiegelwand, airco, zwevende vloer, etc. Er is daarnaast een kleedkamer voor de leden en een ontvangst- en wachtruimte voor de ouders. Er is ook ruimte om kinderfeestjes en dansdagen te organiseren, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn.
Kortom, een erg fijne plek!

Open lesweek 24 t/m 29 juni

Overweeg je om dansles te volgen vanaf september en ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Doe dan mee met een gratis proefles in de week van 24 tot en met 29 juni; de deuren staan voor je open! Maak kennis met onze dansschool & de docenten en ontdek welke les het beste bij je past.

We geven je graag alle juiste informatie over de lessen, dus meld je van tevoren even aan voor één of meerdere proeflessen via info@dansstudiovanharten.nl of door te bellen naar 0294-432835. Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

Let op: binnen lessen die het maximale aantal cursisten hebben bereikt kunnen we niet altijd een proefles inplannen. Informeer even bij ons kantoor wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een les die vol is.
Het is goed mogelijk dat er bij lessen die nu op vol staan, volgend seizoen wel plekken beschikbaar zijn. Het volgen van een proefles is dan ook mogelijk in september.

Rooster & Aanbod
Het rooster voor seizoen 2018-2019 vind je hier. In het nieuwe seizoen (2019/2020) dat in september start bieden wij weer een breed en gevarieerd dansaanbod aan Maarssen met afwisselende lessen voor alle leeftijden. Dit nieuwe rooster is vanaf eind juni op onze website te vinden. Komend seizoen worden de lessen in Maarssen o.a. gegeven door onze docenten Wieke, Aurora, Steffanie & Renee.

Naast onze reguliere lessen is het ook mogelijk om auditie te doen voor onze selectieklassen op 27 juni. De selectieklassen treden op en doen mee aan wedstrijden. Meer informatie over de selectie-afdeling vind je hier.
Aanmelden voor één of meerdere proeflessen of de audities kan via info@dansstudiovanharten.nl

 

Activiteiten
Wij organiseren jaarlijks diverse activiteiten waar leden van de dansschool aan (kunnen) deelnemen. Behalve de wintershows en de eindshows in het theater vinden er diverse optredens plaats, doen de selectieklassen mee aan wedstrijden en vindt er jaarlijks een danskamp plaats. Ook zijn ouders regelmatig welkom tijdens een ‘kijkles’ om te zien wat hun zoon of dochter leert tijdens de danslessen.

Seizoen 2018-2019

Bekijk hieronder per locatie het rooster voor seizoen 2018-2019. Via het filter kun je lessen zoeken op leeftijd, afdeling of locatie.
Aanmelden voor een gratis proefles kan via info@dansstudiovanharten.nl

Jeugd & Volwassenen
De lessen voor jeugd & volwassenen loopt van 10 september 2018 t/m eind juni 2019 waarbij we het seizoen afsluiten met onze dansvoorstellingen. Zie voor een overzicht van de openingstijden & vakanties onze agenda.

Let op: Lessen met een * zitten momenteel (bijna) vol. Neem contact op met ons kantoor om te kijken of het mogelijk is om een proefles te volgen bij deze les.