Afsluiting seizoen 2017-2018

Na de eindshows zal er nog één lesweek zijn van 25 t/m 30 juni. Dit is ook direct een open lesweek voor iedereen die graag een proefles zou willen proberen. Deze lessen vinden plaats op onze huidige locaties (bij scholen de Kameleon, Triangel en het Niftarlake College). Het rooster van ons huidige seizoen vind je hieronder (scroll naar beneden).

Aanmelden voor één of meerdere proeflessen kan via info@dansstudiovanharten.nl
Je ontvangt na aanmelding alle informatie over de betreffende lessen, zoals de locatie, de aanwezige docent & kledingadviezen.

Nieuwe locatie & start seizoen 2018-2019

Vanaf september hebben wij een eigen dansstudio in Maarssen en zijn we gevestigd in MFA Safari in Maarssenbroek waar alle lessen in Maarssen zullen plaatsvinden. Het adres is: Bisonspoor 237 3605 JM Maarssen.
We huren op deze locatie een grote danszaal, waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn, zoals een spiegelwand, airco, zwevende vloer, etc. Er is daarnaast een kleedkamer voor de leden en een ontvangst- en wachtruimte voor de ouders. Er is ook ruimte om kinderfeestjes en dansdagen te organiseren, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn.
Kortom, een erg fijne plek! Komen jullie in september een proefles volgen op onze nieuwe locatie?

Vanaf 23 juni staat het lesrooster op de website, de inschrijvingen gaan open vanaf 7 juli
(De pré-inschrijving voor huidige leden is geopend vanaf 1 juli)

Docenten
In het komende seizoen zullen de lessen o.a. weer gegeven worden door Rosanne Bisschop, Steffanie van Maanen, June Peters & Wieke Hoekstra; allemaal al jaren bekende gezichten in Maarssen.

Activiteiten
Dansstudio Van Harten organiseert jaarlijks diverse activiteiten waar leerlingen van de dansschool aan (kunnen) deelnemen. Behalve de wintershows en de eindshows vinden er diverse optredens plaats, doen de demoteams mee aan wedstrijden en vindt er jaarlijks een danskamp plaats. Ook zijn ouders regelmatig welkom tijdens een ‘kijkles’ om te zien wat hun zoon of dochter leert tijdens de danslessen.

Rooster 2018-2019

Benieuwd naar de lessen voor het nieuwe seizoen? Bekijk hier alvast de nieuwe roosters.
Let op: Dit rooster is onder voorbehoud! De definitieve roosters komen 1 juli online.
Rooster – seizoen 2018-2019:
Weesp
Bussum
Maarssen
Kortenhoef
Nederhorst den Berg
Hilversumse Meent

Let op: de laatste lesweek, en tevens open lesweek, van 24 t/m 30 juni zal plaatsvinden volgens het rooster van seizoen 2017-2018, zie hieronder: