Als je op zoek bent naar gerichte & persoonlijke begeleiding en je sneller wilt ontwikkelen in een bepaalde dansstijl dan is een privé les iets voor jou!

Tijdens een privé les krijg je een reguliere les in een door jou uit te kiezen dansstijl. Je bent de enige in de les, samen met de docent. De les start met een warming up, technische oefening(en) & eindigt met een choreografie & cooling down. Omdat de docent met 1 leerling tegelijk werkt is de feedback heel persoonlijk en kan deze sneller & gerichter worden toegepast. Zo ontwikkelt de leerling zich sneller dan tijdens een reguliere les.
Het verschil met een Solo/Duo training is dat de focus binnen onze privé lessen echt op de ontwikkeling van een bepaalde dansstijl ligt. De Solo/Duo training ligt de focus op een choreografie omdat deze voornamelijk wordt ingepland ter voorbereiding van één of meerdere wedstrijden.

Privé lessen kunnen geboekt worden per enkele les. De les of lessen worden in overleg ingepland. Ook de docent wordt in overleg bepaald.

Privé les

Les

per les*

Privé les30 min per week€ 30,00
Privé les45 min per week€ 42,50
Privé les60 min per week€ 50,00

 

* Volwassenen + 21% BTW
Leerlingen onder 21 jaar BTW vrij

N.B. Zichtbare ontwikkeling zal minimaal zijn bij een afname van één of twee lessen. Wij kunnen, in overleg en op basis van het niveau van de betreffende leerling, in overleg een inschatting maken hoeveel privé lessen er nodig zijn om een bepaald doel te bereiken. Omdat dit maatwerk is kunnen we hier geen vaste pakketten voor aanbieden.

Heb je interesse in een privé les? Neem dan even contact op met kantoor voor meer informatie: info@dansstudiovanharten.nl