Ook dit seizoen zijn wij erg trots op ons docententeam! Hieronder vind je een overzicht van ons team & de lessen die zij verzorgen.

Rosalie de Jong – Klassiek Ballet & Hiphop Street
Rosalie is afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie te Arnhem. Ze geeft danslessen in de breedste zin van het woord en haar lessen zijn dus altijd afwisselend en nooit saai! Het motto van Rosalie is haar leerlingen vanuit hun persoonlijke karakter en mogelijkheden te laten groeien.

Nikki van den Hoogenband – Peuterdans, Kidsdance & Hiphop Street
Nikki heeft gestudeerd aan de Utrechtse Dans Academie en geeft sindsdien veel verschillende lessen, waaronder zumba, jazz & streetdance. Bij ons geeft Nikki vanaf dit seizoen de lessen Peuterdans, Kidsdance en Hiphop Street in Weesp.

Rosanne Bisschop – Selectietraining, Kidsdance, Hiphop Street, Show/Jazz, Modern Jazz
Na een opleiding Docent dans (AHK), Theater- en Danswetenschappen en een Master Sportbeleid en management heeft Rosanne zich vol op het lesgeven gestort. Sindsdien is ze werkzaam bij Dansstudio Van Harten als dansdocent voor de (jongste) demoteams in Weesp, Bussum & Maarssen en geeft ze lessen Hiphop Street, Show/Jazz, Modern Jazz in Maarssen.

Wouter ter Hag – Breakdance
Wouter verzorgt onze breakdance-lessen in Weesp & Bussum. Na zijn afstuderen aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding is hij fulltime gaan dansen, en geeft inmiddels al velen jaren les. Daarnaast doet hij mee aan battles, waar hij ook veel voor traint. Wouter verzorgt bij ons de breakdance lessen in Weesp, Bussum & Nederhorst den Berg.

Joan Alosery – Urban Dance
Joan zal dit seizoen de gevorderde urban dance lessen in Weesp verzorgen. Joan heeft vele jaren ervaring in lesgeven, en is gespecialiseerd in de urban stijlen zoals dancehall, afro en hiphop female.

Joyce Aarsman – Kidsdance, Hiphop Street, Show/Jazz, Zumba, Pop/Show/Musicaldans
Dit seizoen is Joyce overal te vinden; natuurlijk geeft ze ook dit seizoen haar lessen in Nederhorst den Berg & bij Brede school Kors Breijer in Weesp. Daarnaast geeft ze ook nog lessen in Maarssen & Bussum. Joyce heeft gestudeerd aan de Utrechtse Dans Academie en is een enthousiaste en leuke docent waar je veel energie van krijgt.

Ketaki Snijders – Modern Jazz & Klassiek Ballet

Loes Johannes – Streetdance

Boy Luntungan – Hiphop, Urban Dance, Selectietraining
Docent Boy (misschien ken je hem van X-factor 2010) is een enthousiaste en actieve docent. Hij is erg betrokken bij zijn leerlingen en dit zie je terug in zijn manier van lesgeven. Momenteel richt hij zich volledig op het geven van danslessen en dus zul je hem tegenkomen in zowel Weesp als Bussum. Hij verzorgt de Urban selectietraining in Weesp en Hiphop en Urban Dance lessen in Weesp & Bussum.

Sandra Westerkamp – Peuterdans, Ouder&Kind, ADV, Ballet
Sandra is een lieve en enthousiaste docent die onze kleinste leerlingen lesgeeft. Haar plezier voor het doceren merk je tijdens haar hele les! Ze geeft onze Peuterdans & Ouder & Kind lessen in Weesp.

Annick van der Mark – Selectietraining & Hiphop

Nadieh Pieplenbosch – Show/Jazz, Hiphop & Selectietraining

Sabina Rekers – Hiphop Kids & Hiphop

Ariane van der Vegte – Pole Dance & Popfunk
Ariane geeft bij ons de lessen popfunk & pole dance op de dinsdagavond. Ariane heeft de dansopleiding bij Lucia Marthas gevolgd, en heeft zelf regelmatig op het podium gestaan. Momenteel richt ze zicht helemaal op haar lessen en is ze naast hiphop en jazzdocent nu ook paaldans-instructrice. Haar danslessen zitten vol energie, fun en positiviteit maar er wordt ook zeker hard gewerkt aan het ontwikkelen van de specifieke danstechnieken. In haar lessen staat plezier voorop, waarbij ze elke danser uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

Mieke Vulkers – Zumba, Shape Fusion, Dance workout & Body & Mind

 

Liselot van den Boogaard – Pop/show/musicaldans, klassiek ballet, show/funk jazz
Liselot danst al langer wel dan niet in haar leven. Met veel succes is zij afgestudeerd als docent dans aan de dansacademie van ArtEZ in Arnhem. Ze geeft veel les aan alle leeftijden, in veel verschillende stijlen (o.a. jazz,modern,klassiek,adv,streetdance) op dansscholen en in het basis- en voortgezet onderwijs. De sfeer in de lessen vindt ze heel belangrijk. Dit vooral om zo elke leerling zich te kunnen laten ontwikkelen als danser op zowel technisch als creatief vlak. Het belangrijkste blijft natuurlijk wel het dansplezier! Liselot is een ervaren, enthousiaste en betrokken dansdocent die ervoor zorgt dat de leerlingen de les verlaten met een lach op hun gezicht. ”who thinks sunshine brings happiness, has never danced in the rain”

Anne Flores-Bakker – Shape Fusion & Kidsdance

Jolijn van der Pol – Kidsdance, Hiphop Street & demoteamtraining Jazz

Wieke Hoekstra – Kinderballet, Modern Jazz, Hiphop Street, Show/Jazz
Wieke is op haar zevende begonnen met dansen. Al snel kwam zij erachter dat ze verder wilde met dans en volgde in 2004/2005 de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. In 2007 begon ze aan de 5 o´clock class op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waarna ze vervolgens daar ook haar Docent Dansopleiding heeft afgerond in 2012. Ze volgde naast haar opleiding lessen bij London Studio Centre en Pineapple dance studio´s in Londen, PARTS in Brussel en Broadway Dance Center, Steps en Peridance in New York. Ze heeft verschillende optredens gedaan en is o.a. te zien geweest bij Everybody Dance Now en de Dino Show. Tijdens de 5 o´clock class en de docenten opleiding kwam ze veel verschillende dansstijlen tegen: van Hiphop/Street tot Jazz, Modern en Show, dit zullen de leerlingen ook merken binnen haar lessen. Binnen haar lessen staat dynamiek, techniek, ontwikkeling, muzikaliteit en performance centraal. Maar op de allereerste plek staat natuurlijk dansplezier!