Ook dit seizoen zijn wij erg trots op ons docententeam! Hieronder vind je een overzicht van ons team & de lessen die zij verzorgen.


 • Shape Fusion & Kidsdance
  Anne is een positieve en fijne docent die zowel Shape als kinderlessen geeft. Door haar jarenlange ervaring ben je bij Anne in goede handen als je een pittige conditieles wil volgen maar creëert zij ook een veilige en leerzame omgeving voor de jongste kids.

 • Selectietraining Hiphop
  Na het volgen van lessen bij onze studio is Annick docent geworden. Begonnen met Kidsdance is ze uitgegroeid tot één van onze meest populaire hiphop docenten. Zij zal komend seizoen de selectietraining hiphop geven in Weesp.

 • Hiphop Street, Show/Jazz, Modern Jazz
  Aurora is in 2018 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, en we zijn blij dat ze sindsdien vaste lessen bij ons geeft. Aurora heeft een voorliefde voor de stijlen modern en jazz, ze is hier zelf als 4 jarige meisje mee begonnen en vind het nu fantastisch om deze liefde over te brengen aan verschillende doelgroepen. Daarnaast geeft Aurora ook met veel enthousiasme kidsdance en streetdance lessen.
  “Ik ben een gedreven enthousiaste docent die graag mijn passie en kennis wil overbrengen naar de leerlingen toe en ik wil ze laten zien waarom dans zo fijn is en het een uitlaatklep kan zijn.”

 • Brigitte is achter de schermen al jaren een vaste kracht van ons geweldige vrijwilligersteam. Bij evenementen staat ze altijd klaar om te helpen, maar ook dansles geven doet ze graag! In seizoen 20-21 zal ze tijdens het zwangerschapsverlof van Rosanne de les modern jazz op dinsdagavond geven.

 • Dancehall, Hiphop
  Cangül geeft Dancehall & Hiphoplessen voor onze studio in o.a. Bussum. Ze heeft een Urban achtergrond & na heel lang zelf gedanst te hebben geeft ze nu lessen aan kinderen vanaf 8 jaar.
  “Dansen voor mij is liefde en volledig jezelf kunnen zijn en dat uiten op muziek! Het is geweldig om te zien hoe leerlingen week naar week groeien en meer in hun eigen kracht gaan staan. Maar vooral, het allerbelangrijkste, plezier hebben!”

 • Floor is opgeleid aan de HBO Dans Artez in Arnhem. Ze is een enthousiaste en veelzijdige dansdocent die het leuk vindt om les te geven in verschillende dansstijlen.
  “Ik daag mijzelf en mijn leerlingen uit om het beste uit onszelf en de les te halen. Graag werk ik dan ook samen met mijn leerlingen aan choreografieën en opdrachten.”
  Komend seizoen zal zij in Bussum en Weesp o.a. de lessen pop/show/musicaldans, hiphop en kidsdance geven.

 • Jamilla geeft al jaren bij ons les en daar zijn wij heel blij mee. Ze is een veelzijdige docent die zowel graag sportlessen als danslessen geeft.
  In haar sportlessen stimuleert ze haar cursisten om het beste uit zichzelf te halen, spierpijn is wel een garantie als je een les bij haar gevolgd hebt :)
  Daarnaast geeft Jamilla graag danslessen aan kinderen. Komend seizoen zal zij de balletlessen in Weesp verzorgen.

 • Kidsdance, Hiphop Street, Show/Jazz, Zumba, Pop/Show/Musicaldans
  Dit seizoen is Joyce overal te vinden; natuurlijk geeft ze ook dit seizoen haar lessen in Nederhorst den Berg & bij Brede school Kors Breijer in Weesp. Daarnaast geeft ze ook nog lessen in Maarssen & Bussum. Joyce heeft gestudeerd aan de Utrechtse Dans Academie en is een enthousiaste en leuke docent waar je veel energie van krijgt.

 • Kidsdance, Hiphop Street, Show/Jazz
  June is sinds 2017 werkzaam voor onze studio als kidsdocent. Nadat ze zelf jaren lang zelf danslessen volgde in allerlei stijlen, is ze ook begonnen met lesgeven. Ze heeft haar diploma voor Kidsdocent behaald & is enthousiast aan de slag gegaan. June is een super lieve docent die ontzettend haar best doet om iedere leerling met een positief gevoel naar huis te laten gaan. Ze geeft lessen in Bussum en Maarssen.

 • Liana geeft al sinds 2009 zumba lessen op verschillende plekken. Haar zumba lessen zijn vrolijk en energiek waarbij je na afloop gegarandeerd met een glimlach de les verlaat.
  “Ik ben een gemotiveerde zumba & dans instructeur voor volwassenen en kinderen, die leeft voor haar passie. Het is super om te zien dat alle deelnemers veel bijleren en een enorm plezier beleven aan dit gezellig samen zijn.”

 • Hiphop
  Loes is een spontane en enthousiaste docent die al heel wat jaren danslessen geeft voor de studio. Daarvoor heeft ze ook jaren danslessen bij ons gevolgd. Naast haar vaste baan in de marketingsector blijft ze komend seizoen met veel plezier hiphop les geven in Weesp.

 • Zumba, Dancemix & Body & Mind
  Nadat Mieke in 2008 het eigenaarschap van de studio aan Annegien door gaf, bleef ze nog wel conditie lessen verzorgen. Mieke is een super enthousiaste & fijne docent die als geen ander de kneepjes van het vak kent. Ze geeft in Weesp enkele conditielessen waarbij je zeker een handdoek en een flesje water nodig hebt!
 • Mireille ten Kate Mireille heeft zich ontwikkelt in Engeland waar zij haar dansopleiding gevolgd heeft. Daarna heeft ze ook in Nederland de HBO Docent dans opleiding aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten afgerond.
  “Ik geloof dat dans toegankelijk moet zijn voor iedereen en wil ervoor zorgen dat ieder individu op zijn of haar eigen manier van dans kan genieten. Ik haal energie uit werken met mensen en doe niets liever dan mijn liefde voor dans en het fijne gevoel wat ik ervaar door te dansen met anderen te delen.”
  Mireille geeft bij ons lessen klassiek/modern, dance work-out & jazz.

 • Kidsdance, Streetdance, Hiphop, selectie
  Nadia komt uit Maastricht & is al dansfanaat sinds hele jonge leeftijd. Na heel lang zelf gedanst te hebben is ze doorgegroeid tot docent binnen haar eigen dansschool. Ze heeft eerst een studie SPW gedaan & heeft na afronding hiervan ook nog de MBO Dans in Arnhem afgerond. Inmiddels woont ze in Amsterdam en geeft ze danslessen op verschillende dansscholen, waaronder in Bussum, Maarssen & de Hilversumse Meent voor Dansstudio Van Harten. Ze is een enthousiaste & lieve docent die niet alleen veel plezier uitstraalt maar ook veel plezier heeft in het lesgeven!

 • Jazz & Hiphop
  Nadieh volgde een dansopleiding aan Fonty’s dansacademie die ze is 2011 positief afrondde. Ze geeft inmiddels al heel wat jaren danslessen bij ons op woensdag in Bussum waar ze Hiphop & Jazzlessen geeft. Daarnaast heeft ze na haar studie een tweede passie uitgebreid: ze ontwerpt en maakt kleding en accessoires voor haar eigen kledinglijn cocoNut. Zoek je een lieve en positieve docent: kom dan een les volgen bij Nadieh!

 • Hiphop Kids & Hiphop
  Sabina is een enthousiaste maar ook hele lieve docent die zeer geliefd is in zowel Bussum als Weesp waar ze al jaren danslessen geeft. Haar toffe en stoere choreo’s spatten ieder seizoen van het podium tijdens de eindshows.

 • Hiphop, Streetdance, Afro Dance & Dancehall zijn de favoriete stijlen van Selina. “Sinds 2008 ben ik werkzaam als uitvoerend danseres en sinds 2012
  ook als dansdocente. Naast choreografie aanleren vind ik het belangrijk dat mijn leerlingen zich ontwikkelen in performance en zelfverzekerdheid.
  Het niveau van mijn les is zowel voor beginners als intermediate toegankelijk. Enthousiasme en energie vind ik heel belangrijk in mijn les, dit breng ik graag over op mijn leerlingen.”
  Selina geeft vanaf het komende seizoen hiphop en dancehall lessen bij ons in Weesp & Maarssen.

 • Kidsdance, Show/Jazz
  Steffanie is iedere zaterdag in onze studio in Maarssen te vinden. Deze vrolijke & enthousiaste docent verzorgd Kidsdance & Show/Jazz lessen voor de leeftijden 3 t/m 13 jaar. Ze geeft inmiddels al heel wat jaren dansles en danst zelf ook nog een aantal uur per week o.a. Dancehall, Modern Jazz & Show/Jazz.
 • Tristan Zwaan
  Tristan is in 2019 begonnen als stagiaire bij onze lessen in Maarssen. Zijn stage heeft hij vorig jaar goed afgerond, maar we zijn blij dat hij bij ons wil blijven lesgeven als vaste docent in ons team. Tristan geeft komend seizoen hiphoplessen in Maarssen & Bussum.

 • Hiphop, Urban & Dancehall
  Vanilla danst al sinds zeer jonge leeftijd (o.a. bij onze studio) & heeft daarna het lesgeefvirus flink te pakken gekregen. Sinds 10 jaar geeft ze Hiphop, Urban & Dancehall lessen bij ons met heel veel plezier. Het enthousiaste spat eraf tijdens haar lessen en dit zorgt ervoor dat ze niet alleen een hele positieve les geeft maar ook een hele leerzame les. Naast haar passie voor dans heeft ze een eigen bedrijfje, The Parent Schoo, en is ze ook leerkracht op een basisschool.

 • Bewegen, sport, voeding en milieu zijn de rode draad in Wendela’s leven. Ze is mede-eigenaar van biologische boerderij de Groene Griffioen en combineert dit met het lesgeven van Pilates. Op haar 17e begon ze met lesgeven van breakdance bij de toenmalige dansstudio in Weesp, en nu is ze weer terug! Ze heeft al ruim 15 jaar ervaring opgedaan met het beoefenen van pilates en sinds 2013 met lesgeven van klassieke pilates. In 2019-2020 heeft ze de opleiding pilates level 1 en 2 gevolgd bij de Aalo.

 • Kinderballet, Modern Jazz, Hiphop Street, Urban Dance, Show/Jazz
  Wieke is op haar zevende begonnen met dansen. Al snel kwam zij erachter dat ze verder wilde met dans en volgde in 2004/2005 de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. In 2007 begon ze aan de 5 o´clock class op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waarna ze vervolgens daar ook haar Docent Dansopleiding heeft afgerond in 2012. Ze volgde naast haar opleiding lessen bij London Studio Centre en Pineapple dance studio´s in Londen, PARTS in Brussel en Broadway Dance Center, Steps en Peridance in New York. Ze heeft verschillende optredens gedaan en is o.a. te zien geweest bij Everybody Dance Now en de Dino Show. Tijdens de 5 o´clock class en de docenten opleiding kwam ze veel verschillende dansstijlen tegen: van Hiphop/Street tot Jazz, Modern en Show, dit zullen de leerlingen ook merken binnen haar lessen. Binnen haar lessen staat dynamiek, techniek, ontwikkeling, muzikaliteit en performance centraal. Maar op de allereerste plek staat natuurlijk dansplezier!