Ook dit seizoen zijn wij erg trots op ons docententeam! Hieronder vind je een overzicht van ons team & de lessen die zij verzorgen.

 

 

ANNE BAKKER

Shape Fusion, Streetdance & Peuterdans
Anne is een positieve en fijne docent die zowel Shape als kinderlessen geeft. Door haar jarenlange ervaring ben je bij Anne in goede handen als je een pittige conditieles wil volgen maar creëert zij ook een veilige en leerzame omgeving voor de jongste kids.

AURORA VERSLOOT

Hiphop Street, Show/Jazz, Modern Jazz
Aurora is in 2018 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, en we zijn blij dat ze sindsdien vaste lessen bij ons geeft. Aurora heeft een voorliefde voor de stijlen modern en jazz, ze is hier zelf als 4 jarige meisje mee begonnen en vind het nu fantastisch om deze liefde over te brengen aan verschillende doelgroepen. Daarnaast geeft Aurora ook met veel enthousiasme kidsdance en streetdance lessen.
“Ik ben een gedreven enthousiaste docent die graag mijn passie en kennis wil overbrengen naar de leerlingen toe en ik wil ze laten zien waarom dans zo fijn is en het een uitlaatklep kan zijn.

EVELIEN TIMMERMANS

Klassiek/modern

HANNA VAN DER GAAG

Kidsdance, Streetdance
Hanna van der Gaag is afgestudeerd aan de Lucia Marthas Institute for Performing Arts en wist al snel dat ze haar passie wilde delen! Hanna zorgt altijd voor een sprankelende les en biedt veel variatie. Naast les geven treedt ze regelmatig op tijdens festivals, evenementen en kinderfeestjes. Dit doet ze als dansers maar soms ook in een magisch sprookje, als zeemeermin of prinses.

HANNAH WESTRA

Kidsdance, Streetdance, Talentenklas
Als docent vind ik het heel erg belangrijk dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen in mijn les. Ik weet van mijzelf dat ik een heel enthousiaste docent ben en dat enthousiasme wil ik graag over brengen aan mijn leerlingen “de toekomstige kunstenaars” zodat zij net als ik dansen, optreden, zingen net zo leuk vinden als dat ik dat doe. Als klein meisje begon ik met kleuterballet toen ik 4 jaar was en zodoende wist ik dat dit mijn passie was en ben ik op den duur begonnen met jazz-ballet, klassiekballet, modern, streetdans en showdance. Verder volg ik tot op heden zangles waar ik zelf ook enorm veel energie uithaal. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de dansopleiding in Haarlem en ben klassiek/modern geschoold, sindsdien ben ik gelijk gaan werken in het werkveld. Naast dat ik bij verschillende dansscholen, diverse dansstijlen aan verschillende leeftijden lesgeef, geef ik ook dansles in het onderwijs. Ik vind het waanzinnig leuk dat ik van mijn passie mijn beroep heb weten te maken.

JAMILLA SAARLOOS

Kinderballet, Klassiek ballet, Body & Mind
Jamilla geeft al jaren bij ons les en daar zijn wij heel blij mee. Ze is een veelzijdige docent die zowel graag sportlessen als danslessen geeft.
In haar sportlessen stimuleert ze haar cursisten om het beste uit zichzelf te halen, spierpijn is wel een garantie als je een les bij haar gevolgd hebt :)
Daarnaast geeft Jamilla graag danslessen aan kinderen.

LOES JOHANNES

Hiphop
Loes is een spontane en enthousiaste docent die al heel wat jaren danslessen geeft voor de studio. Daarvoor heeft ze ook jaren danslessen bij ons gevolgd. Naast haar vaste baan in de marketingsector blijft ze komend seizoen met veel plezier hiphop les geven in Weesp.

MAAIKE LOBEEK

Kidsdance & Streetdance
“Sinds 2012 ben ik werkzaam als dansdocent en geef ik met heel veel plezier kidsdance en streetdance/hiphop lessen aan kinderen en volwassenen. Voor de jonge kinderen vind ik het fantastisch om door middel van thema’s en attributen fantasierijke danslessen te geven. Mijn lessen aan de oudere kinderen en volwassenen zijn energiek en uitdagend! We verbeteren onze spierkracht en flexibiliteit en werken aan verschillende choreografieën. Kom je een keer meedoen?”

MANDY SUK

Dancehall
Mandy is afgelopen jaar afgestudeerd als dansdocent en uitvoerend danser aan de Utrechtse Dansacademie. Naast haar studie Social Work geeft Mandy met super veel plezier een aantal danslessen. Mandy geeft op dit moment les in Bussum.

MAXIME VISSER

Modern jazz, Show/jazz Klassiek Ballet
Maxime is in 2017 afgestudeerd als docent dans en uitvoerend danseres. Al vroeg kwam ze terecht in de danswereld en heeft diverse shows mogen draaien met grote producties. O.a. de Parade Amsterdam, Efteling en diverse tv-programma’s. Uiteindelijk heeft ze de voorkeur gegeven aan lesgeven en heeft zich ontwikkeld op Klassiek ballet, Modern jazz en Contemporary. Ze geeft de voorkeur voor technische stijlen waar de ontwikkeling en groei goed te zien is bij haar leerlingen. “Ik vertel graag een verhaal met mijn choreografieën. Niet alleen de leerlingen kunnen zich er in vinden maar ook het publiek. Jezelf helemaal laten gaan op de muziek of puur dansen op emotie, dat is wat ik creëer samen met mijn leerlingen.”

MIREILLE TEN KATE

Kidsdance, Show/Jazz, Modern jazz, Klassiek/Modern
Mireille heeft zich ontwikkelt in Engeland waar zij haar dansopleiding gevolgd heeft. Daarna heeft ze ook in Nederland de HBO Docent dans opleiding aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten afgerond. “Ik geloof dat dans toegankelijk moet zijn voor iedereen en wil ervoor zorgen dat ieder individu op zijn of haar eigen manier van dans kan genieten. Ik haal energie uit werken met mensen en doe niets liever dan mijn liefde voor dans en het fijne gevoel wat ik ervaar door te dansen met anderen te delen.”
Mireille geeft bij ons lessen klassiek/modern, dance work-out & jazz.

NADIA FEIJT

Kidsdance, Streetdance, Hiphop, selectie
Nadia komt uit Maastricht & is al dansfanaat sinds hele jonge leeftijd. Na heel lang zelf gedanst te hebben is ze doorgegroeid tot docent binnen haar eigen dansschool. Ze heeft eerst een studie SPW gedaan & heeft na afronding hiervan ook nog de MBO Dans in Arnhem afgerond. Inmiddels woont ze in Amsterdam en geeft ze danslessen op verschillende dansscholen, waaronder in Bussum, Maarssen & de Hilversumse Meent voor Dansstudio Van Harten. Ze is een enthousiaste & lieve docent die niet alleen veel plezier uitstraalt maar ook veel plezier heeft in het lesgeven!

NADIEH PIEPLENBOSCH

Jazz & Hiphop
Nadieh volgde een dansopleiding aan Fonty’s dansacademie die ze is 2011 positief afrondde. Ze geeft inmiddels al heel wat jaren danslessen bij ons op woensdag in Bussum waar ze Hiphop & Jazzlessen geeft. Daarnaast heeft ze na haar studie een tweede passie uitgebreid: ze ontwerpt en maakt kleding en accessoires voor haar eigen kledinglijn cocoNut. Zoek je een lieve en positieve docent: kom dan een les volgen bij Nadieh!

QUINTA VAN WEENEN

Kidsdance, Show/jazz
“Mijn naam is Quinta van Weenen en ik dans al bijna heel mijn leven. Na de dansacademie in Utrecht te hebben gevolgd en volg ik momenteel een opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Mijn interesses liggen bij dansen en het werken met kinderen, danslessen geven is daarom ook echt mijn passie”. Quinta is na jarenlang bij onze studio te hebben gedanst (verschillende stijlen & selectieteams) nu doorgegroeid tot docent. Heel bijzonder & leuk!

SABINA REKERS

Hiphop Kids, Streetdance & Hiphop
Sabina is een enthousiaste maar ook hele lieve docent die zeer geliefd is in zowel Bussum als Weesp waar ze al jaren danslessen geeft. Haar toffe en stoere choreo’s spatten ieder seizoen van het podium tijdens de eindshows.

SELINA ALOSERIJ

Boysonly, Hiphop & Afrodance
“Sinds 2008 ben ik werkzaam als uitvoerend danseres en sinds 2012 ook als dansdocente. Naast choreografie aanleren vind ik het belangrijk dat mijn leerlingen zich ontwikkelen in performance en zelfverzekerdheid. Het niveau van mijn les is zowel voor beginners als intermediate toegankelijk. Enthousiasme en energie vind ik heel belangrijk in mijn les, dit breng ik graag over op mijn leerlingen.”

TRISTAN ZWAAN

Boysonly, Streetdance, Hiphop kids & Zumba
Tristan is in 2019 begonnen als stagiaire bij onze lessen in Maarssen. Zijn stage heeft hij vorig jaar goed afgerond, maar we zijn blij dat hij bij ons wil blijven lesgeven als vaste docent in ons team. Tristan geeft komend seizoen lessen op verschillende locaties.

VANILLA SALA

Hiphop, Urban & Dancehall
Vanilla danst al sinds zeer jonge leeftijd (o.a. bij onze studio) & heeft daarna het lesgeefvirus flink te pakken gekregen. Sinds 12 jaar geeft ze Hiphop, Urban & Dancehall lessen bij ons met heel veel plezier. Het enthousiaste spat eraf tijdens haar lessen en dit zorgt ervoor dat ze niet alleen een hele positieve les geeft maar ook een hele leerzame les. Naast haar passie voor dans is ze ook leerkracht op een basisschool.

WENDELA GRIFFIOEN-BOGERD

Pilates
Bewegen, sport, voeding en milieu zijn de rode draad in Wendela’s leven. Ze is mede-eigenaar van biologische boerderij de Groene Griffioen en combineert dit met het lesgeven van Pilates. Op haar 17e begon ze met lesgeven van breakdance bij de toenmalige dansstudio in Weesp, en nu is ze weer terug! Ze heeft al ruim 15 jaar ervaring opgedaan met het beoefenen van pilates en sinds 2013 met lesgeven van klassieke pilates. In 2019-2020 heeft ze de opleiding pilates level 1 en 2 gevolgd bij de Aalo.

WIEKE HOEKSTRA

Kinderballet, Modern Jazz, Hiphop Street, Urban Dance, Show/Jazz
Wieke is op haar zevende begonnen met dansen. Al snel kwam zij erachter dat ze verder wilde met dans en volgde in 2004/2005 de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. In 2007 begon ze aan de 5 o´clock class op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waarna ze vervolgens daar ook haar Docent Dansopleiding heeft afgerond in 2012. Ze volgde naast haar opleiding lessen bij London Studio Centre en Pineapple dance studio´s in Londen, PARTS in Brussel en Broadway Dance Center, Steps en Peridance in New York. Ze heeft verschillende optredens gedaan en is o.a. te zien geweest bij Everybody Dance Now en de Dino Show. Tijdens de 5 o´clock class en de docenten opleiding kwam ze veel verschillende dansstijlen tegen: van Hiphop/Street tot Jazz, Modern en Show, dit zullen de leerlingen ook merken binnen haar lessen. Binnen haar lessen staat dynamiek, techniek, ontwikkeling, muzikaliteit en performance centraal. Maar op de allereerste plek staat natuurlijk dansplezier!