Ook dit seizoen zijn wij erg trots op ons docententeam! Hieronder vind je een overzicht van ons team & de lessen die zij verzorgen.

ANNE BAKKER

Shape Fusion, Zumba, Streetdance & Peuterdans
Anne is een positieve en fijne docent die Shape en Streetdance voor volwassenen en peuterdans aan de jongste dansers. Door haar jarenlange ervaring ben je bij Anne in goede handen als je een pittige conditieles wil volgen maar creëert zij ook een veilige en leerzame omgeving voor de jongste kids.

AURORA VERSLOOT

Streetdance, Show/Jazz & Modern Jazz
Aurora is in 2018 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, en we zijn blij dat ze sindsdien vaste lessen bij ons geeft. Aurora heeft een voorliefde voor de stijlen modern en jazz, ze is hier zelf als 4 jarige meisje mee begonnen en vind het nu fantastisch om deze liefde over te brengen aan verschillende doelgroepen. Daarnaast geeft Aurora ook met veel enthousiasme kidsdance en streetdance lessen.
“Ik ben een gedreven enthousiaste docent die graag mijn passie en kennis wil overbrengen naar de leerlingen toe en ik wil ze laten zien waarom dans zo fijn is en het een uitlaatklep kan zijn.

EVELIEN TIMMERMANS

Modern Jazz & Klassiek Ballet

 

JAMILLA SAARLOOS

Peuterdans, Kinderballet, Streetdance & Shape Fusion
Jamilla geeft al jaren bij ons les en daar zijn wij heel blij mee. Ze is een veelzijdige docent die zowel graag sportlessen als danslessen geeft.
In haar sportlessen stimuleert ze haar cursisten om het beste uit zichzelf te halen, spierpijn is wel een garantie als je een les bij haar gevolgd hebt :)
Daarnaast geeft Jamilla graag danslessen aan kinderen.

LOES JOHANNES

Hiphop
Loes is een spontane en enthousiaste docent die al heel wat jaren danslessen geeft voor de studio. Daarvoor heeft ze ook jaren danslessen bij ons gevolgd. Naast haar vaste baan in de marketingsector blijft ze komend seizoen met veel plezier hiphop les geven in Weesp.

MAAIKE LOBEEK

Kidsdance & Streetdance
“Sinds 2012 ben ik werkzaam als dansdocent en geef ik met heel veel plezier kidsdance en streetdance/hiphop lessen aan kinderen en volwassenen. Voor de jonge kinderen vind ik het fantastisch om door middel van thema’s en attributen fantasierijke danslessen te geven. Mijn lessen aan de oudere kinderen en volwassenen zijn energiek en uitdagend! We verbeteren onze spierkracht en flexibiliteit en werken aan verschillende choreografieën. Kom je een keer meedoen?”

MAXIME VISSER

Modern jazz, Show/jazz, Klassiek Ballet
Maxime is in 2017 afgestudeerd als docent dans en uitvoerend danseres. Al vroeg kwam ze terecht in de danswereld en heeft diverse shows mogen draaien met grote producties. O.a. de Parade Amsterdam, Efteling en diverse tv-programma’s. Uiteindelijk heeft ze de voorkeur gegeven aan lesgeven en heeft zich ontwikkeld op Klassiek ballet, Modern jazz en Contemporary. Ze geeft de voorkeur voor technische stijlen waar de ontwikkeling en groei goed te zien is bij haar leerlingen. “Ik vertel graag een verhaal met mijn choreografieën. Niet alleen de leerlingen kunnen zich er in vinden maar ook het publiek. Jezelf helemaal laten gaan op de muziek of puur dansen op emotie, dat is wat ik creëer samen met mijn leerlingen.”

MIREILLE TEN KATE

Talentenklas Kidsdance, Show/Jazz & Modern jazz
Mireille heeft zich ontwikkelt in Engeland waar zij haar dansopleiding gevolgd heeft. Daarna heeft ze ook in Nederland de HBO Docent dans opleiding aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten afgerond. “Ik geloof dat dans toegankelijk moet zijn voor iedereen en wil ervoor zorgen dat ieder individu op zijn of haar eigen manier van dans kan genieten. Ik haal energie uit werken met mensen en doe niets liever dan mijn liefde voor dans en het fijne gevoel wat ik ervaar door te dansen met anderen te delen.”
Mireille geeft bij ons lessen klassiek/modern & jazz.

SABINA REKERS

Hiphop
Sabina is een enthousiaste maar ook hele lieve docent die zeer geliefd is in Weesp waar ze al jaren danslessen geeft. Haar woensdagmiddag is daarom zeer geliefd bij de jonge dansers in Weesp. Haar toffe en stoere choreo’s spatten ieder seizoen van het podium tijdens de eindshows.

WIEKE HOEKSTRA

Selectie Show/Jazz, Jazz/Show/Funk
Wieke is op haar zevende begonnen met dansen. Al snel kwam zij erachter dat ze verder wilde met dans en volgde in 2004/2005 de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. In 2007 begon ze aan de 5 o´clock class op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waarna ze vervolgens daar ook haar Docent Dansopleiding heeft afgerond in 2012. Ze volgde naast haar opleiding lessen bij London Studio Centre en Pineapple dance studio’s in Londen, PARTS in Brussel en Broadway Dance Center, Steps en Peridance in New York. Ze heeft verschillende optredens gedaan en is o.a. te zien geweest bij Everybody Dance Now en de Dino Show. Tijdens de 5 o’clock class en de docenten opleiding kwam ze veel verschillende dansstijlen tegen: van Hiphop/Street tot Jazz, Modern en Show, dit zullen de leerlingen ook merken binnen haar lessen. Binnen haar lessen staat dynamiek, techniek, ontwikkeling, muzikaliteit en performance centraal. Maar op de allereerste plek staat natuurlijk dansplezier!

 

SERENA 

 

Kidsdance, Hiphop & Modern jazz

 

DANIQUE

 

Zumba, Hiphop & Selectie

 

TIMSIE

 

Hiphop, Streetdance & Selectie