Ook dit seizoen zijn wij erg trots op ons docententeam! Hieronder vind je een overzicht van ons team & de lessen die zij verzorgen.

Rosalie de Jong – Klassiek Ballet & Dance Workout
Rosalie is afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie te Arnhem. Ze geeft danslessen in de breedste zin van het woord en haar lessen zijn dus altijd afwisselend en nooit saai! Het motto van Rosalie is haar leerlingen vanuit hun persoonlijke karakter en mogelijkheden te laten groeien.

Rosanne Bisschop – Selectietraining, Kidsdance, Hiphop Street, Show/Jazz, Modern Jazz
Na een opleiding Docent dans (AHK), Theater- en Danswetenschappen en een Master Sportbeleid en management heeft Rosanne zich vol op het lesgeven gestort. Sindsdien is ze werkzaam bij Dansstudio Van Harten als dansdocent voor de (jongste) selectieteams in Weesp, Bussum & Maarssen en geeft ze lessen Hiphop Street, Show/Jazz, Modern Jazz in Maarssen.

Renee Warmerdam – Kidsdance, Hiphop Street, Hiphop, Show/Jazz
Renee is op haar twaalfde fanatiek begonnen met dansen! Toen ontstond haar passie voor dans en wist zij al snel wat ze de rest van haar leven wilde doen: dansen! Zij heeft in 2016 haar opleiding afgerond als dansdocent. Naast haar opleiding heeft zij altijd zelf nog HipHop en Streetdance lessen gevolgd. Nu geeft ze op donderdag danslessen voor ons in Kortenhoef & Bussum.

Joyce Aarsman – Kidsdance, Hiphop Street, Show/Jazz, Zumba, Pop/Show/Musicaldans
Dit seizoen is Joyce overal te vinden; natuurlijk geeft ze ook dit seizoen haar lessen in Nederhorst den Berg & bij Brede school Kors Breijer in Weesp. Daarnaast geeft ze ook nog lessen in Maarssen & Bussum. Joyce heeft gestudeerd aan de Utrechtse Dans Academie en is een enthousiaste en leuke docent waar je veel energie van krijgt.

Loes Johannes – Streetdance
Loes is een spontane en enthousiaste docent die al heel wat jaren danslessen geeft voor de studio. Daarvoor heeft ze ook jaren danslessen bij ons gevolgd. Haar Streetdance les op maandag is een heerlijke les met een open niveau waar dansers met en zonder ervaring welkom zijn.

Boy Luntungan – Hiphop, Urban Dance
Docent Boy (misschien ken je hem van X-factor 2010) is een enthousiaste en actieve docent. Hij is erg betrokken bij zijn leerlingen en dit zie je terug in zijn manier van lesgeven. Momenteel richt hij zich volledig op het geven van danslessen en dus zul je hem tegenkomen in zowel Weesp als Bussum. Hij verzorgt de Urban selectietraining in Weesp en Hiphop en Urban Dance lessen in Weesp & Bussum.

Annick van der Mark – Selectietraining & Hiphop
Na het volgen van lessen bij onze studio is Annick docent geworden. Begonnen met Kidsdance is ze uitgegroeid tot één van onze meest populaire hiphop docenten.

Nadieh Pieplenbosch – Jazz & Hiphop
Nadieh volgde een dansopleiding aan Fonty’s dansacademie die ze is 2011 positief afrondde. Ze geeft inmiddels al heel wat jaren danslessen bij ons op woensdag in Bussum waar ze Hiphop & Jazzlessen geeft. Daarnaast heeft ze na haar studie een tweede passie uitgebreid: ze ontwerpt en maakt kleding en accessoires voor haar eigen kledinglijn cocoNut. Zoek je een lieve en positieve docent: kom dan een les volgen bij Nadieh!

Sabina Rekers – Hiphop Kids & Hiphop
Sabina is een enthousiaste maar ook hele lieve docent die zeer geliefd is in zowel Bussum als Weesp waar ze al jaren danslessen geeft. Haar toffe en stoere choreo’s spatten ieder seizoen van het podium tijdens de eindshows.

Mieke Vulkers – Zumba, Dancemix & Body & Mind
Nadat Mieke in 2008 het eigenaarschap van de studio aan Annegien door gaf, bleef ze nog wel conditie lessen verzorgen. Mieke is een super enthousiaste & fijne docent die als geen ander de kneepjes van het vak kent. Ze geeft in Weesp enkele conditielessen waarbij je zeker een handdoek en een flesje water nodig hebt!

Liselot van den Boogaard – Pop/show/musicaldans, klassiek ballet, show/funk jazz
Liselot danst al langer wel dan niet in haar leven. Met veel succes is zij afgestudeerd als docent dans aan de dansacademie van ArtEZ in Arnhem. Ze geeft veel les aan alle leeftijden, in veel verschillende stijlen (o.a. jazz,modern,klassiek,adv,streetdance) op dansscholen en in het basis- en voortgezet onderwijs. De sfeer in de lessen vindt ze heel belangrijk. Dit vooral om zo elke leerling zich te kunnen laten ontwikkelen als danser op zowel technisch als creatief vlak. Het belangrijkste blijft natuurlijk wel het dansplezier! Liselot is een ervaren, enthousiaste en betrokken dansdocent die ervoor zorgt dat de leerlingen de les verlaten met een lach op hun gezicht. ”who thinks sunshine brings happiness, has never danced in the rain”

Anne Flores-Bakker – Shape Fusion & Kidsdance
Anne is een positieve en fijne docent die zowel Shape als kinderlessen geeft. Door haar jarenlange ervaring ben je bij Anne in goede handen als je een pittige conditieles wil volgen maar creëert zij ook een veilige en leerzame omgeving voor de jongste kids.

Wieke Hoekstra – Kinderballet, Modern Jazz, Hiphop Street, Urban Dance, Show/Jazz
Wieke is op haar zevende begonnen met dansen. Al snel kwam zij erachter dat ze verder wilde met dans en volgde in 2004/2005 de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. In 2007 begon ze aan de 5 o´clock class op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waarna ze vervolgens daar ook haar Docent Dansopleiding heeft afgerond in 2012. Ze volgde naast haar opleiding lessen bij London Studio Centre en Pineapple dance studio´s in Londen, PARTS in Brussel en Broadway Dance Center, Steps en Peridance in New York. Ze heeft verschillende optredens gedaan en is o.a. te zien geweest bij Everybody Dance Now en de Dino Show. Tijdens de 5 o´clock class en de docenten opleiding kwam ze veel verschillende dansstijlen tegen: van Hiphop/Street tot Jazz, Modern en Show, dit zullen de leerlingen ook merken binnen haar lessen. Binnen haar lessen staat dynamiek, techniek, ontwikkeling, muzikaliteit en performance centraal. Maar op de allereerste plek staat natuurlijk dansplezier!

Vanilla Sala – Hiphop & Dancehall
Vanilla danst al sinds zeer jonge leeftijd (o.a. bij onze studio) & heeft daarna het lesgeefvirus flink te pakken gekregen. Sinds 10 jaar geeft ze Hiphop, Urban & Dancehall lessen bij ons met heel veel plezier. Het enthousiaste spat eraf tijdens haar lessen en dit zorgt ervoor dat ze niet alleen een hele positieve les geeft maar ook een hele leerzame les. Naast haar passie voor dans heeft ze een eigen bedrijfje, The Parent Schoo, en is ze ook leerkracht op een basisschool.

Emilie Calf – Hiphop/Dancehall
Emilie is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. In 2013 heeft Emilie twee maanden gestudeerd aan Broadway Dance Centre in New York City en heeft zich hier gespecialiseerd in Contemporary. De laatste jaren heeft ze ook een enorme passie voor Dancehall ontwikkeld, o.a. door enkele reizen naar Jamaica. Emilie geeft energieke lessen waarbij dansplezier centraal staat. Zij stimuleert haar leerlingen om het beste uit zichzelf te halen en vraagt hen om eigen inbreng in de lessen zoals bijvoorbeeld het maken van korte choreografieën in groepjes of het zoeken van eigen bewegingskwaliteiten. Muzikaliteit, expressiviteit en creativiteit zijn belangrijke elementen in haar lessen.

Rachel Luntungan – Zumba
Ben je op zoek naar een les met zomerse muziek? Kom dan een proefles ZUMBA volgen bij onze docente Rachel! Een vrolijke conditieles  gegeven door een super enthousiaste docent. De les heeft een open niveau, waardoor het voor iedereen mogelijk is om in te stromen.

June Peters – Kidsdance, Hiphop Street, Show/Jazz
June is sinds 2017 werkzaam voor onze studio als kidsdocent. Nadat ze zelf jaren lang zelf danslessen volgde in allerlei stijlen, is ze ook begonnen met lesgeven. Ze heeft haar diploma voor Kidsdocent behaald & is enthousiast aan de slag gegaan. June is een super lieve docent die ontzettend haar best doet om iedere leerling met een positief gevoel naar huis te laten gaan. Ze geeft lessen in Bussum en Maarssen.

Steffanie van Maanen – Kidsdance, Show/Jazz
Steffanie is iedere zaterdag in onze studio in Maarssen te vinden. Deze vrolijke & enthousiaste docent verzorgd Kidsdance & Show/Jazz lessen voor de leeftijden 3 t/m 13 jaar. Ze geeft inmiddels al heel wat jaren dansles en danst zelf ook nog een aantal uur per week o.a. Dancehall, Modern Jazz & Show/Jazz.

Aurora Versloot – Hiphop Street, Show/Jazz, Modern Jazz

Jason Vayro – Modern/Jazz, Show/Jazz, Hiphop. Hiphop Street & Urban Dance