Ook dit seizoen zijn wij erg trots op ons docententeam! Hieronder vind je een overzicht van ons team & de lessen die zij verzorgen.


 • Shape Fusion & Kidsdance
  Anne is een positieve en fijne docent die zowel Shape als kinderlessen geeft. Door haar jarenlange ervaring ben je bij Anne in goede handen als je een pittige conditieles wil volgen maar creëert zij ook een veilige en leerzame omgeving voor de jongste kids.

 • Selectietraining Hiphop
  Na het volgen van lessen bij onze studio is Annick docent geworden. Begonnen met Kidsdance is ze uitgegroeid tot één van onze meest populaire hiphop docenten. Zij zal komend seizoen de selectietraining hiphop geven in Weesp.

 • Hiphop Street, Show/Jazz, Modern Jazz
  Aurora is in 2018 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, en we zijn blij dat ze sindsdien vaste lessen bij ons geeft. Aurora heeft een voorliefde voor de stijlen modern en jazz, ze is hier zelf als 4 jarige meisje mee begonnen en vind het nu fantastisch om deze liefde over te brengen aan verschillende doelgroepen. Daarnaast geeft Aurora ook met veel enthousiasme kidsdance en streetdance lessen.
  “Ik ben een gedreven enthousiaste docent die graag mijn passie en kennis wil overbrengen naar de leerlingen toe en ik wil ze laten zien waarom dans zo fijn is en het een uitlaatklep kan zijn.”

 • Dancehall, Hiphop
  Cangül geeft Dancehall & Hiphoplessen voor onze studio in o.a. Bussum. Ze heeft een Urban achtergrond & na heel lang zelf gedanst te hebben geeft ze nu lessen aan kinderen vanaf 8 jaar.
  “Dansen voor mij is liefde en volledig jezelf kunnen zijn en dat uiten op muziek! Het is geweldig om te zien hoe leerlingen week naar week groeien en meer in hun eigen kracht gaan staan. Maar vooral, het allerbelangrijkste, plezier hebben!”

 • Kidsdance, Hiphop Street, Show/Jazz, Zumba, Pop/Show/Musicaldans
  Dit seizoen is Joyce overal te vinden; natuurlijk geeft ze ook dit seizoen haar lessen in Nederhorst den Berg & bij Brede school Kors Breijer in Weesp. Daarnaast geeft ze ook nog lessen in Maarssen & Bussum. Joyce heeft gestudeerd aan de Utrechtse Dans Academie en is een enthousiaste en leuke docent waar je veel energie van krijgt.

 • Kidsdance, Hiphop Street, Show/Jazz
  June is sinds 2017 werkzaam voor onze studio als kidsdocent. Nadat ze zelf jaren lang zelf danslessen volgde in allerlei stijlen, is ze ook begonnen met lesgeven. Ze heeft haar diploma voor Kidsdocent behaald & is enthousiast aan de slag gegaan. June is een super lieve docent die ontzettend haar best doet om iedere leerling met een positief gevoel naar huis te laten gaan. Ze geeft lessen in Bussum en Maarssen.

 • Pop/show/musicaldans, Klassiek ballet, Show/funk jazz
  Liselot danst al langer wel dan niet in haar leven. Met veel succes is zij afgestudeerd als docent dans aan de dansacademie van ArtEZ in Arnhem. Ze geeft veel les aan alle leeftijden, in veel verschillende stijlen (o.a. jazz,modern,klassiek,adv,streetdance) op dansscholen en in het basis- en voortgezet onderwijs. De sfeer in de lessen vindt ze heel belangrijk. Dit vooral om zo elke leerling zich te kunnen laten ontwikkelen als danser op zowel technisch als creatief vlak. Het belangrijkste blijft natuurlijk wel het dansplezier! Liselot is een ervaren, enthousiaste en betrokken dansdocent die ervoor zorgt dat de leerlingen de les verlaten met een lach op hun gezicht. ”who thinks sunshine brings happiness, has never danced in the rain”

 • Hiphop
  Loes is een spontane en enthousiaste docent die al heel wat jaren danslessen geeft voor de studio. Daarvoor heeft ze ook jaren danslessen bij ons gevolgd. Naast haar vaste baan in de marketingsector blijft ze komend seizoen met veel plezier hiphop les geven in Weesp.

 • Zumba, Dancemix & Body & Mind
  Nadat Mieke in 2008 het eigenaarschap van de studio aan Annegien door gaf, bleef ze nog wel conditie lessen verzorgen. Mieke is een super enthousiaste & fijne docent die als geen ander de kneepjes van het vak kent. Ze geeft in Weesp enkele conditielessen waarbij je zeker een handdoek en een flesje water nodig hebt!

 • Kidsdance, Streetdance, Hiphop, selectie
  Nadia komt uit Maastricht & is al dansfanaat sinds hele jonge leeftijd. Na heel lang zelf gedanst te hebben is ze doorgegroeid tot docent binnen haar eigen dansschool. Ze heeft eerst een studie SPW gedaan & heeft na afronding hiervan ook nog de MBO Dans in Arnhem afgerond. Inmiddels woont ze in Amsterdam en geeft ze danslessen op verschillende dansscholen, waaronder in Bussum, Maarssen & de Hilversumse Meent voor Dansstudio Van Harten. Ze is een enthousiaste & lieve docent die niet alleen veel plezier uitstraalt maar ook veel plezier heeft in het lesgeven!

 • Jazz & Hiphop
  Nadieh volgde een dansopleiding aan Fonty’s dansacademie die ze is 2011 positief afrondde. Ze geeft inmiddels al heel wat jaren danslessen bij ons op woensdag in Bussum waar ze Hiphop & Jazzlessen geeft. Daarnaast heeft ze na haar studie een tweede passie uitgebreid: ze ontwerpt en maakt kleding en accessoires voor haar eigen kledinglijn cocoNut. Zoek je een lieve en positieve docent: kom dan een les volgen bij Nadieh!

 • Kidsdance, Hiphop Street, Hiphop, Show/Jazz
  Renee is op haar twaalfde fanatiek begonnen met dansen! Toen ontstond haar passie voor dans en wist zij al snel wat ze de rest van haar leven wilde doen: dansen! Zij heeft in 2016 haar opleiding afgerond als dansdocent. Naast haar opleiding heeft zij altijd zelf nog HipHop en Streetdance lessen gevolgd. Nu geeft ze op donderdag danslessen voor ons in Kortenhoef & Bussum.

 • Klassiek Ballet, Modern Jazz & Dance Workout
  Rosalie is afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie te Arnhem. Ze geeft danslessen in de breedste zin van het woord en haar lessen zijn dus altijd afwisselend en nooit saai! Het motto van Rosalie is haar leerlingen vanuit hun persoonlijke karakter en mogelijkheden te laten groeien.

 • Hiphop Kids & Hiphop
  Sabina is een enthousiaste maar ook hele lieve docent die zeer geliefd is in zowel Bussum als Weesp waar ze al jaren danslessen geeft. Haar toffe en stoere choreo’s spatten ieder seizoen van het podium tijdens de eindshows.

 • Kidsdance, Show/Jazz
  Steffanie is iedere zaterdag in onze studio in Maarssen te vinden. Deze vrolijke & enthousiaste docent verzorgd Kidsdance & Show/Jazz lessen voor de leeftijden 3 t/m 13 jaar. Ze geeft inmiddels al heel wat jaren dansles en danst zelf ook nog een aantal uur per week o.a. Dancehall, Modern Jazz & Show/Jazz.

 • Hiphop, Urban & Dancehall
  Vanilla danst al sinds zeer jonge leeftijd (o.a. bij onze studio) & heeft daarna het lesgeefvirus flink te pakken gekregen. Sinds 10 jaar geeft ze Hiphop, Urban & Dancehall lessen bij ons met heel veel plezier. Het enthousiaste spat eraf tijdens haar lessen en dit zorgt ervoor dat ze niet alleen een hele positieve les geeft maar ook een hele leerzame les. Naast haar passie voor dans heeft ze een eigen bedrijfje, The Parent Schoo, en is ze ook leerkracht op een basisschool.

 • Kinderballet, Modern Jazz, Hiphop Street, Urban Dance, Show/Jazz
  Wieke is op haar zevende begonnen met dansen. Al snel kwam zij erachter dat ze verder wilde met dans en volgde in 2004/2005 de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. In 2007 begon ze aan de 5 o´clock class op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waarna ze vervolgens daar ook haar Docent Dansopleiding heeft afgerond in 2012. Ze volgde naast haar opleiding lessen bij London Studio Centre en Pineapple dance studio´s in Londen, PARTS in Brussel en Broadway Dance Center, Steps en Peridance in New York. Ze heeft verschillende optredens gedaan en is o.a. te zien geweest bij Everybody Dance Now en de Dino Show. Tijdens de 5 o´clock class en de docenten opleiding kwam ze veel verschillende dansstijlen tegen: van Hiphop/Street tot Jazz, Modern en Show, dit zullen de leerlingen ook merken binnen haar lessen. Binnen haar lessen staat dynamiek, techniek, ontwikkeling, muzikaliteit en performance centraal. Maar op de allereerste plek staat natuurlijk dansplezier!