Organisatorisch Team

Annegien van Harten Eigenaar – Zakelijke & Artistieke leiding
Annegien is sinds 2008 eigenaar van Dansstudio Van Harten. Na de dansschool een aantal jaren volledig zelfstandig te hebben gerund, deelt ze de verantwoordelijkheid nu met Rosanne. Annegien is op dit moment o.a. verantwoordelijk voor de artistieke en zakelijke leiding van de studio. Ze houdt zich bezig met het beleid van de dansschool, de productie van onze lessen en de samenwerking met diverse organisaties.

Rosanne Bisschop Eigenaar – Organisatorische leiding & Event-manager
Rosanne is sinds 2015 eigenaar van Dansstudio Van Harten. Zij is o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van de dansschool waaronder de kwaliteitsbewaking van ons lesaanbod, cursistenadministratie, communicatie & evenementen-organisatie. Daarnaast geeft zij ook nog enkele danslessen.

Anne Flores Allround Kantoormedewerker
Anne is een oude bekende van de studio en is al jaren een van de vaste docenten van Dansstudio Van Harten. Sinds juli 2018 is ze ook werkzaam op ons kantoor als allround kantoormedewerker en helpt ze met de dagelijkse werkzaamheden van de studio en tijdens evenementen. Ze is verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de dagelijkse communicatie. Door haar behulpzaamheid, luisterend oor en sterke organisatorische skills is ze voor ons een rots in de branding!

Wieke Hoekstra Coordinator Selectie-afdeling & Externe Verkoop
Wieke is al jaren dansdocent en sinds 2016 ook werkzaam bij Dansstudio Van Harten. Haar enthousiasme en betrokkenheid zorgde ervoor dat ze vanaf september 2017 naast dansdocent, ook werkzaam is op kantoor. Wieke is coördinator voor onze selectie-afdeling waarbij ze contactpersoon is voor alle selectieteams en alle optredens en evenementen organiseert. Daarnaast is ze sinds 2019 ook contactpersoon voor onze externe danseducatie. Ze heeft een echte hands-on mentaliteit en is daardoor een aanwinst voor ons team!

Floor van Woensel Evenementenorganisatie & marketing
Floor is onze nieuwe aanwinst! Zij is vanaf seizoen 20-21 werkzaam als dansdocent bij de studio, waarbij ze streetdance, pop/show/musical en de talentenklassen les geeft. Daarnaast versterkt ze ons dit seizoen ook op kantoor. Ze organiseert activiteiten zoals onze workshops, maakt flyers voor onze locaties of ondersteunt in de organisatie van onze evenementen zoals het danskamp en onze eindshows. Je kan het zo gek niet bedenken, of Floor staat klaar om te helpen. Een duizendpoot waar wij niet zonder kunnen!

Docententeam

Onze lessen worden gegeven door professionele dansdocenten, elk gespecialiseerd in de dansstijl die zij geven. Kijk hier voor meer informatie over onze docenten.