Organisatorisch Team

Annegien van Harten Eigenaar – Zakelijke & Artistieke leiding
Annegien is sinds 2008 eigenaar van Dansstudio Van Harten. Na de dansschool een aantal jaren volledig zelfstandig te hebben gerund, heeft ze de verantwoordelijkheid een tijd met Rosanne gedeeld. Nu runt Annegien de dansstudio weer alleen met veel succes! Annegien is op dit moment o.a. verantwoordelijk voor de artistieke en zakelijke leiding van de studio. Ze houdt zich bezig met het beleid van de dansschool, de productie van onze lessen en de samenwerking met diverse organisaties.

Anne Flores Locatiemanager Weesp & ledenadministratie
Anne is een oude bekende van de studio en is al jaren een van de vaste docenten van Dansstudio Van Harten. Sinds juli 2018 is ze ook werkzaam op ons kantoor als allround kantoormedewerker en helpt ze met de dagelijkse werkzaamheden van de studio en tijdens evenementen. Sinds 2022 is de locatiemanager van Weesp en zorgt ze voor het reilen en zeilen op deze locatie. Ze is daarnaast ook verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de dagelijkse communicatie. Door haar behulpzaamheid, luisterend oor en sterke organisatorische skills is ze voor ons een rots in de branding!

Maxime Visser Locatiemanager Maarssen & Bussum, Eventmanager
Maxime geeft sinds 2021 lessen voor onze studio en is daarnaast ook Weddingplanner. Dit zegt genoeg over haar organisatietalent. Maxime is op dit moment aanspreekpunt voor de locaties Maarssen & Bussum, verzorgt onze evenementenorganisatie en zal daarnaast ook algemene kantoorwerkzaamheden op zich nemen. Maxime is een fijn & betrokken teamlid!

Wieke Hoekstra Externe verkoop & kwaliteitsbewaking
Wieke is al jaren dansdocent en sinds 2016 ook werkzaam bij Dansstudio Van Harten. Haar enthousiasme en betrokkenheid zorgde ervoor dat ze vanaf september 2017 naast dansdocent, ook werkzaam is op kantoor. Wieke is coördinator voor onze selectie-afdeling geweest en is nu hoofd kwaliteitsbewaking waarbij ze zich bezig houdt met ons docententeam en de inhoudelijke kwaliteit van de lessen die de studio aanbiedt. Daarnaast is ze sinds 2019 ook contactpersoon voor onze externe danseducatie. Ze heeft een echte hands-on mentaliteit en is daardoor een aanwinst voor ons team!

Nadia Feijt Medewerker selectieafdeling (wedstrijd coördinator)
Nadia werkt al enkele jaren voor ons als docent & geeft sinds 2 jaar ook een aantal selectiegroepen les. Per seizoen 2021-2022 wordt zij wedstrijd coördinator en zal ze verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de danswedstrijden waar onze selectieafdeling aan deelneemt. Nadia is een gedreven docent met oog voor de ontwikkeling van haar leerlingen. Het is niet voor niets dat ze met haar groepen vaak prijzen in de wacht sleept op wedstrijden. Kwaliteiten die goed van pas komen binnen deze functie; wij zijn super blij met haar in ons team!

Rosanne Bisschop Administratie & boekhouding
Rosanne heeft na een tijd lang eigenaar van de studio te zijn geweest (2014-2022), besloten zich meer te richten op het lesgeven en de educatiekant van de danswereld. Ze geeft nog lessen aan de onderbouw op scholen en valt regelmatig in voor de studio. Daarnaast is ze 1 dag per week aanwezig op kantoor en verzorgt ze de administratie & boekhouding.

Milou Zuurveld Externe Verkoop & communicatie
Milou werkt sinds 2022 voor de studio en brengt met haar jarenlange ervaring als dansdocent een welkome bijdrage aan ons team! Ze geeft dansles bij diverse dansscholen en is daarnaast voor ons werkzaam als kantoormedewerker. Ze behandeld inkomende e-mails en voorziet leden en ouders van informatie. Daarnaast ondersteunt ze Wieke bij onze externe verkoop; van danslessen op scholen, tot workshops en kinderfeestjes. We zijn super blij met Milou als ons nieuwste teamlid!

Docententeam

Onze lessen worden gegeven door professionele dansdocenten, elk gespecialiseerd in de dansstijl die zij geven. Kijk hier voor meer informatie over onze docenten.