Team

Annegien van Harten Eigenaar – Zakelijke & Artistieke leiding
Annegien is sinds 2008 eigenaar van Dansstudio Van Harten. Na de dansschool een aantal jaren volledig zelfstandig te hebben gerund, deelt ze de verantwoordelijkheid nu met Rosanne. Annegien is op dit moment o.a. verantwoordelijk voor de artistieke en zakelijke leiding van de studio. Ze houdt zich bezig met het beleid van de dansschool, de productie van onze lessen en de samenwerking met diverse organisaties.

Rosanne Bisschop Eigenaar – Organisatorische leiding & Event-manager
Rosanne is sinds 2015 eigenaar van Dansstudio Van Harten. Zij is o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van de dansschool waaronder de kwaliteitsbewaking van ons lesaanbod, cursistenadministratie, communicatie & evenementen-organisatie. Daarnaast geeft zij ook nog enkele danslessen.

Anne Flores Allround Kantoormedewerker
Anne is een oude bekende van de studio en is al jaren een van de vaste docenten van Dansstudio Van Harten. Sinds juli 2018 is ze ook werkzaam op ons kantoor als allround kantoormedewerker en helpt ze met de dagelijkse werkzaamheden van de studio en tijdens evenementen. Ze is verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de dagelijkse communicatie. Door haar behulpzaamheid, luisterend oor en sterke organisatorische skills is ze voor ons een rots in de branding!

Wieke Hoekstra Coordinator Selectie-afdeling
Wieke is al jaren dansdocent en sinds 2016 ook werkzaam bij Dansstudio Van Harten. Haar enthousiasme en betrokkenheid zorgde ervoor dat ze vanaf september 2017 naast dansdocent, ook werkzaam is op kantoor. Wieke is coordinator voor onze selectie-afdeling waarbij ze contactpersoon is voor alle selectieteams en alle optredens en evenementen organiseert. Ze heeft een echte hands-on mentaliteit en is daardoor een aanwinst voor ons team!

Liselot van den Boogaard Evenementenorganisatie
Liselot werkt al meerdere jaren als dansdocent Klassiek Ballet, Jazz en Pop/Show/Musicaldans voor de studio. Omdat ze naast het doceren ook graag organiseert, werkt ze sinds vorig seizoen ook voor de studio als kantoormedewerker. Hierbij ondersteunt ze in de organisatie van onze evenementen zoals de jubileumactiviteiten, de jazzdanswedstrijd, het danskamp en onze eindshows. Liselot is een creatieve collega die het, onder andere door haar gevoel voor humor, altijd gezellig maakt op ons kantoor!

Docententeam Onze lessen worden gegeven door professionele dansdocenten, elk gespecialiseerd in de dansstijl die zij geven. Kijk hier voor meer informatie over onze docenten.

Aanbod

Dansstudio Van Harten biedt veelzijdige, kwalitatieve danslessen aan voor jong en oud op zeven locaties in de Gooi- en Vechtstreek, waaronder in Weesp, Bussum en Maarssen.In onze dansstudio’s ontvangen wij wekelijks 1000 leden die met veel enthousiasme danslessen volgen.
Daarnaast organiseren we veel verschillende projecten zoals dansworkshops en optredens en werken we graag samen met scholen, gemeenten en andere instellingen om leuke dansinitiatieven te realiseren.

Wij bieden een gevarieerd aanbod in dans- en conditielessen aan voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden waar je de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen in de meest veelzijdige dansstijlen. We bieden reguliere lessen aan voor alle niveaus: Voor wie het dansen nog wil ontdekken, tot de gevorderde danser die op zoek is naar ontwikkeling en uitdaging. Van 1,5 tot 80 jaar: iedereen is welkom!

Een greep uit ons aanbod is o.a.: pop/show/musicaldans – streetdance – kidsdance – hiphop – modern jazz – kleuterdans – peuterdans – klassiek ballet – zumba – body & mind – bodyshape – paaldansen – boyzonly – urban dance – dance work-out – dancehall – jazz/show funk – ouder & kind dans – vooropleiding dans – demoteams – kinderfeestjes – workshops – schoolprojecten – optredens (voor bedrijven of scholen).

Naast de reguliere danslessen is het mogelijk om deel te nemen aan één van onze demoteams. Vind je optreden erg leuk? Dan is het mogelijk om hier auditie voor te doen. Daarnaast hebben wij een Vooropleiding Dans, waarbij jongeren tussen de 12 en 18 jaar zich allround verder kunnen ontwikkelen.
Buiten de lessen om organiseren we veel leuke activiteiten voor onze leden, zoals onze voorstellingen, het danskamp, dansdagen en workshops van bekende dansers.

Ben je benieuwd naar de dansschool en onze lessen? Een gratis proefles volgen is altijd mogelijk. Kijk voor meer informatie op onze website of neem even contact met ons op:

info@dansstudiovanharten.nl/0294-432835

Visie

Dansstudio Van Harten biedt veelzijdige, kwalitatieve danslessen aan voor jong en oud waar je de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen in de meest veelzijdige dansstijlen.

Het voornaamste doel binnen onze lessen is plezier hebben in bewegen en dansen. Wij geven danslessen aan iedereen die graag wil dansen omdat ze niet stil kunnen zitten en het heerlijk vinden om te bewegen. De lessen vormen daarnaast een plek waarbij een cursist zichzelf kan zijn, en fouten mag maken. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij onze lessen.

Daarnaast streven wij natuurlijk ook naar vooruitgang en ontwikkeling bij de cursisten. Wij zijn ervan overtuigd dat een succesvolle dansles gebaseerd is op goede docenten. Daarom hebben wij een groot en enthousiast docententeam, die allemaal gespecialiseerd zijn in de dansstijl die zij geven. Hierdoor zijn ze in staat om kwalitatief goede danslessen neer te zetten waarbij de cursisten worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen. Onder leiding van onze enthousiaste docenten vormen de lessen een uitdaging die garant staat voor veel plezier, vooruitgang en ontspanning.