Organisatorisch Team

Wieke Adiro- Hoekstra Operationeel manager
Wieke is al jaren dansdocent en sinds 2016 ook werkzaam bij Dansstudio Van Harten. Haar enthousiasme en betrokkenheid zorgde ervoor dat ze vanaf september 2017 naast dansdocent, ook werkzaam is op kantoor. Vanaf komend seizoen is Wieke operationeel manager van de studio waarbij ze verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing van het gehele team.
Daarnaast houdt ze zich bezig met de strategische uitvoering van het beleid en de kwaliteitsbewaking. Ze heeft een echte hands-on mentaliteit en is daardoor een aanwinst voor ons team.

Anne Flores Locatiemanager Weesp. externe productie & ledenadministratie
Anne is een oude bekende van de studio en is al jaren een van de vaste docenten van Dansstudio Van Harten. Sinds juli 2018 is ze ook werkzaam op ons kantoor als allround kantoormedewerker en helpt ze met de dagelijkse werkzaamheden van de studio en tijdens evenementen. Sinds 2022 is de locatiemanager van Weesp en zorgt ze voor het reilen en zeilen op deze locatie. Ze is daarnaast ook verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de dagelijkse communicatie. Door haar behulpzaamheid, luisterend oor en sterke organisatorische skills is ze voor ons een rots in de branding.
Vanaf het nieuwe seizoen zal Anne ook verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van de externe productie.

Maxime Visser Locatiemanager Maarssen & Bussum, Eventmanager en coördinator selectie-afdeling
Maxime geeft sinds 2021 lessen voor onze studio en is daarnaast ook Weddingplanner. Dit zegt genoeg over haar organisatietalent. Maxime is op dit moment aanspreekpunt voor de locaties Maarssen & Bussum, verzorgt onze evenementenorganisatie en zal daarnaast ook de coördinatie van de selectie-afdeling op zich nemen.

Rosanne Bisschop Administratie & boekhouding
Rosanne heeft na een tijd lang eigenaar van de studio te zijn geweest (2014-2022), besloten zich meer te richten op het lesgeven en de educatiekant van de danswereld. Ze geeft nog lessen aan de onderbouw op scholen en valt regelmatig in voor de studio. Daarnaast is ze 1 dag per week aanwezig op kantoor en verzorgt ze de administratie & boekhouding.

Milou Zuurveld Communicatie & administratie
Milou werkt sinds 2022 voor de studio en brengt met haar jarenlange ervaring als dansdocent een welkome bijdrage aan ons team! Ze geeft dansles bij diverse dansscholen en is daarnaast voor ons werkzaam als kantoormedewerker. Ze behandeld inkomende e-mails en voorziet leden en ouders van informatie. 

Maud Rullmann Communicatie, Marketing & Evenementen
Maud heeft zelf jarenlang bij ons gedanst en is nu de nieuwste aanvulling bij ons organisatorische team.
Maud is een echte duizendpoot en doet veel verschillende dingen bij ons.
Het is mogelijk dat je haar aan de telefoon krijgt, maar ze organiseert ook onze evenementen en is verantwoordelijk voor onze marketing. We zijn erg blij met haar!

Annegien van Harten Eigenaar – Zakelijke & Artistieke leiding
Annegien is sinds 2008 eigenaar van Dansstudio Van Harten. Annegien is verantwoordelijk voor de artistieke en zakelijke leiding van de studio. Ze houdt zich met name bezig met het beleid van de dansschool. Daarnaast werkt Annegien als zakelijk leider bij stichting Dance Connects.

Docententeam

Onze lessen worden gegeven door professionele dansdocenten, elk gespecialiseerd in de dansstijl die zij geven. Kijk hier voor meer informatie over onze docenten.