afdelingVolwassenen > Dance
leeftijd7 t/m Volwassenen
locatiesBussum, Maarssen, Weesp

Hou je van moderne dans en wil je dit zelf ook leren? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze modern jazz lessen voor jeugd en volwassenen.
De lessen hebben verschillende niveaus, dus je vindt altijd een les die bij je past. In Bussum en Weesp bieden wij modern jazzlessen aan voor jeugd vanaf 8 t/m 15 jaar en volwassenen (vanaf 16 jaar, alle leeftijden).

Modern Jazz is o.a. geïnspireerd door klassiek ballet en jazz, waarbij de basistechniek veelal overeenkomt. De bewegingen in moderne dans zijn natuurlijker en organisch van karakter, waarbij alledaagse bewegingen zoals lopen, vallen en opstaan, etc. ook onderdeel kunnen zijn van de dans. Er is hierbij veel aandacht voor het lichaam, emotie en lichaamsstaal.
De les start met een uitgebreide opwarming om een warm, lenig en krachtig lichaam te krijgen. Vervolgens wordt er o.a. gewerkt aan danstechniek, interpretatie van muziek en expressie. In de tweede helft van de les besteden we veel tijd aan het maken van een choreografie, waarbij we per les een optreden gaan voorbereiden voor onze eindshows in juni.

Onze modern jazzlessen worden gegeven door onze docenten Evelien, Wieke, Ketaki, Annette, Jolijn en Rosanne.
Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Lijkt het je leuk om mee te doen?
Vraag dan hier je gratis proefles aan: info@dansstudiovanharten.nl


Selecteer een locatie