Hiphop is niet gebaseerd op vaststaande technieken, waardoor het een brede dansvorm is en elke docent zijn eigen hiphopstijl heeft. Hiphop is een expressieve dansvorm, en daarom is er in de lessen veel aandacht voor techniek, coördinatie, kracht en expressie. Bij hiphop zien we vaak losse bewegingen met veel bounce waarbij een eigen stijl gezien mag worden. Veel bewegingen zijn laag, waarbij de focus van het lichaam naar de grond gericht is.

De les begint met een goede warming-up, waarbij we de onderdelen van het lichaam opwarmen en stretchen. Daarna gaan we aan de slag met een choreografie waar we enkele weken aan werken. Tijdens de lessen zal er gedanst worden op een mix van populaire, herkenbare muziek & oorspronkelijke nummers uit de R&B en Hiphop-scene.

Niveau
Het niveau van de hiphoplessen is Beginners/Intermediate.
Heb je al enkele jaren danservaring, maar volg je voor het eerst een nieuwe dansstijl? Dan ben je welkom bij de beginners/intermediate lessen.
In deze danslessen staat het verder ontwikkelen van je danstechniek centraal.
Wil je graag een soortgelijke dansles volgen, maar heb je nog nooit gedanst? Kijk dan een keer bij onze streetdance-lessen voor volwassenen.

Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen

Klik hieronder op rooster om te kijken wanneer de les plaatsvindt.
Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

SNEL NAAR:

Rooster
Proefles aanvragen
Abonnementen & Inschrijven