Wil je graag kennis maken met klassiek en moderne dans en vind je het heerlijk om te dansen? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze klassiek/modern les voor volwassenen.
De les heeft een open niveau, dus danservaring is niet nodig: iedereen is welkom!

Tijdens de les klassiek/modern wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van de ballettechniek, waarbij coördinatie, kracht en lenigheid belangrijk zijn. Ook de beginselen van klassiek ballet, zoals de basisposities en basistechnieken, worden behandeld.
De les start met een uitgebreide opwarming aan de barre en op de vloer om een warm, lenig en krachtig lichaam te krijgen. Vervolgens worden er bewegingen geoefend in de rest van de zaal waarbij o.a. aandacht is voor sprongen en de draaitechniek. Daarnaast besteden we tijd aan moderne oefeningen, waarbij interpretatie van de muziek en expressie belangrijke elementen zijn.
In de tweede helft van de les besteden we veel tijd aan het maken van een choreografie.

Niveau
Het niveau van de klassiek/modern lessen is open.
Heb je nog nooit in een les gestaan? Geen probleem! In de open niveau lessen is ervaring niet nodig, iedereen is welkom. In de les wordt rekening gehouden met het niveau van de deelnemers, waarbij er altijd ruimte is om een pauze te nemen of een stuk van de les te herhalen.

Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen

Klik hieronder op rooster om te kijken wanneer de les plaatsvindt.
Wil je meer informatie over de inhoud van de les, de gemiddelde leeftijd of docent? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

SNEL NAAR:

Rooster
Proefles aanvragen
Abonnementen & Inschrijven