De urban les is een veelzijdige les waarbij elementen van hiphop, housedance & dancehall gecombineerd worden. Kenmerken van hiphop zijn losse, lage bewegingen met veel bounce. Bij house dance ligt de nadruk op het toepassen van veel beenbewegingen met zeer weinig armcombinaties en is tevens een goede work-out dankzij veel hoge, jumpbewegingen met veel bounce.

Dancehall is een dansvorm waarbij hiphop en reggae worden gecombineerd. Het is een ritmische en stoere dansstijl waarbij er gedanst wordt op muziek met een duidelijke reggaebeat. Bij Dancehall komen veel losse, grote bewegingen voor waarbij de flow van de muziek en de bewegingen belangrijk is.

Niveau
De urban dance les voor volwassenen is een gevorderde les.
De gevorderde les traint 90 minuten per week, en doet mee met twee wedstrijden per jaar. Daarnaast treden ze op tijdens onze winter- en eindshows.
Deelname kan alleen na een proefles. Na de les wordt in overleg met de docent bepaald of een cursist kan deelnemen. Aanmelden voor deze proefles kan via info@dansstudiovanharten.nl

Meer informatie
Meer informatie over ons aanbod voor volwassenen (16+)? Lees hier verder: Lesaanbod Volwassenen
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

SNEL NAAR:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Volwassenen
Abonnementen & Inschrijven