Wintershows  A Christmas Carol
Dag
: zaterdag 18 december
Locatie: Zimihc theater Stefanus (Braziliëdreef 2 in Utrecht)
Tijden: 10.15 uur (Show 1), 11.45 uur (Show 2), 14.15 uur (Show 3) &  15.45 uur (Show 4)

Let op: show 1 en 2 zijn anders van invulling dan show 3 en 4. Kijk op onze website voor de groepsindeling: klik hier

KAARTVERKOOP

Kaarten zijn €8,00 per stuk. Kinderen tot en met 2 jaar kunnen op schoot; voor oudere kinderen (3 jaar en ouder) dient een plaatsbewijs te worden gekocht.

Let op: De placering wordt gemaakt op basis van ordernummer. Er is dus geen vrije plaatskeuze maar alle plekken zullen goed zicht op het podium hebben. Alleen directe gezinsleden mogen naast elkaar plaatsnemen zonder 1,5 meter afstand. Mochten er opa’s / oma’s of andere mensen willen komen kijken, moeten zij een eigen ordernummer hebben per huishouden en dus een aparte bestelling doen. Zorg er dus voor ieder huishouden een aparte bestelling wordt gedaan. Er is géén limiet per persoon en daarmee geldt dus ook op = op.

Vanaf vrijdag 17 december 10.00 uur is de online kaartverkoop gesloten. Dit komt omdat wij de bestellingen administratief moeten verwerken & controleren. We nemen alle bestellingen mee naar het theater dus mocht u vragen hebben of uw orderbevestiging niet hebben ontvangen, dan kunnen wij dit per direct voor u checken.
De nog beschikbare kaartjes na 17 december kunt u nog kopen op de dag van de Wintershows zelf, aan de kassa van het theater. De kassa opent 30 minuten voor aanvang van iedere show.

Nog beschikbare kaarten shows:
Show 1: nog 20 kaarten beschikbaar
Show 2: uitverkocht
Show 3: nog genoeg kaarten beschikbaar
Show 4: uitverkocht

Let op 2: de kaarten in het theater kunnen alleen CONTANT worden betaald.
Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel in overleg omgezet worden naar iemand anders.

Let op 3: Vanwege de 1,5 meter afstand die we moeten waarborgen zijn er maximaal 120 plekken voor het publiek per show. Dit is veel minder dan normaliter het geval is. Het kan daarom zijn dan er shows uitverkocht raken. Om die reden kan de show ook digitaal worden aangeschaft voor €7,50 per download. Net als bij de eindshows wordt de show dan na enkele weken toegestuurd per e-mail via een downloadlink. Wil je hier gebruik van maken? E-mail ons dan even via info@dansstudiovanharten.nl.

Corona Toegangsbewijs en mondkapje

Wij en theater Zimihc houden ons aan de maatregelen die ons worden opgelegd door de overheid. Dit betekent dat, de huidige maatregelen in acht nemende, publiek wat ouder dan 12 jaar is, een Corona toegangsbewijs moet overleggen om toegang tot het theater te krijgen. Ook dient er een mondkapje te worden gedragen tijdens verplaatsing in het theater. Bij plaatsnemen op de tribune/in de zaal mag het mondkapje af tijdens het bekijken van de show.

De CTB wordt in de vorm van een QR code afgegeven voor personen die:

  • volledig gevaccineerd zijn
  • een negatieve PCR-testuitslag van maximaal 24 uur oud (testenvoortoegang.org) hebben (testen is kosteloos)
  • onlangs volledig herstel van COVID-19 zijn (code is geldig tot 180 dagen na de test

Door het downloaden van de CoronaCheck app kan de code bij de ingang van onze locaties worden getoond. De Corona Check app is kosteloos te downloaden via elke telefoon.
Let op: een uitgeprinte QR code op papier is niet toegestaan behalve voor mensen/leden met een buitenlands paspoort en een buitenlandse QR code.

De QR code wordt gescand voor de ingang van het gebouw.

NB. Als de maatregelen veranderen dan zullen we dit op onze website en per e-mail met u communiceren. We hopen op uw begrip.