Binnenkort zijn er weer audities voor onze selectieklassen! De audities vinden plaats van 27 juni t/m 4 juli. Geef je dus snel op!

Vanaf het nieuwe seizoen zal de selectie-afdeling bestaan uit allround talentenklassen voor kinderen vanaf 8 jaar en afzonderlijke urban, show en jazz- klassen voor jongeren 10+ jaar. De focus binnen de selectieklassen is ontwikkeling en praktijkervaring opdoen d.m.v. optredens. Meer informatie over de selectieklassen vind je hier.

Auditie

Alle dansers zullen tijdens de auditie een choreografie aangeleerd krijgen die zij vervolgens in kleine groepen moeten laten zien. De audities worden afgenomen door bekende docenten die lessen verzorgen bij Dansstudio Van Harten. Tijdens de auditie zal er gelet worden op danstechniek, gevoel voor muziek, zelfvertrouwen en expressie.

Indeling

Het auditie-schema is ingedeeld op leeftijd en dansstijl. Vergeet bij het aanmelden dus niet je geboortedatum door te geven. Een aantal dagen na de auditie krijg je te horen of je toegelaten wordt tot de selectie en in welke selectie je bent toegelaten.

Aanmelden

Wil jij je verder ontwikkelen als danser? Vind jij optreden het leukste wat er is? Geef je dan nu op voor de audities! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dansstudiovanharten.nl o.v.v. auditie met daarin je naam, contactgegevens, geboortedatum, danservaring tot nu toe & voor welke selectieklas (Dansstijl & de locatie Bussum, Weesp of Maarssen). In de week voor de audities ontvang je van ons een mail met meer informatie.

Afwezig?

Kan je tijdens de data van de audities niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag auditie doen? Mail ons dan even, zodat we een andere oplossing kunnen bedenken.

Meer informatie:

Selectieklassen