Het seizoen gaat bijna weer beginnen en daarom organiseren we nog eenmaal nieuwe audities voor onze selectieklassen!

Vanaf het nieuwe seizoen zal de selectie-afdeling bestaan uit allround talentklassen voor junioren tot 9 jaar, afzonderlijke urban, show en jazz- klassen voor jongeren 10-18 jaar en onze vooropleiding Dans vanaf 12 jaar. De focus binnen de selectieklassen is ontwikkeling en praktijkervaring opdoen d.m.v. optredens. Meer informatie over de selectieklassen vind je hier.

Auditie

Alle dansers zullen tijdens de auditie een choreografie aangeleerd krijgen die zij vervolgens in kleine groepen moeten laten zien. De audities worden afgenomen door bekende docenten die lessen verzorgen bij Dansstudio Van Harten. Tijdens de auditie zal er gelet worden op danstechniek, gevoel voor muziek, zelfvertrouwen en expressie.

Indeling

Het auditie-schema is ingedeeld op leeftijd. Vergeet bij het aanmelden dus niet je geboortedatum door te geven. Een aantal dagen na de auditie krijg je te horen of je toegelaten wordt tot de selectie en in welke selectie je bent toegelaten.

Weesp
Dinsdag 10 september
18.30-19.45 uur Talentenklas C+ 11+ jaar

Woensdag 11 september
17.30-18.45 uur Selectieklas Urban A

Bussum
Dinsdag 10 september
19.15-20.30 uur Selectieklas Jazz 11+

Vrijdag 13 september
17.15-18.30 uur Selectieklas Urban B 12+ jaar

Maarssen
Donderdag 12 september
16.45 – 18.00 uur Selectie Show B
18.00 – 19.15 uur Selectie Show A
19.15 – 20.30 uur Selectieklas Jazz A

Vrijdag 13 september
18.30-19.45 uur Selectieklas urban 10+ jaar

Na een positieve auditie kun je deelnemen aan een selectieklas. Dansstudio Van Harten gaat ervan uit dat hij/zij weet wat er van hem/haar verwacht wordt en rekent op deelname na een positieve auditie.
Na de audities wordt bepaald uit hoeveel klassen de selectie bestaat. Individuele leerlingen kunnen zich het beste ontwikkelen in een groep van gelijkmatig niveau. Om deze reden wordt de leerling na een auditie ingedeeld bij de selectiegroep van zijn of haar niveau, en zal leeftijd niet langer leidend zijn.
Let op: eerdere deelname aan de selectie-afdeling geeft geen garantie voor het volgende seizoen. Heeft de leerling al eens in de selectie gedanst, dan wil dit niet zeggen dat hij of zij automatisch volgend seizoen weer voor de selectie wordt geselecteerd.

De demoteams behoren tot onze jeugdafdeling. Dit betekent dat iedereen tot en met 16 jaar kan deelnemen aan de audities en wellicht in een van onze demoteams kan dansen. Ben je ouder dan 16 jaar en wil je toch auditie doen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Aanmelden

Wil jij je verder en allround ontwikkelen als danser? Vind jij optreden het leukste wat er is? Geef je dan nu op voor de audities! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dansstudiovanharten.nl o.v.v. auditie met daarin je naam, contactgegevens, geboortedatum, danservaring tot nu toe & voor welke selectieklas (Dansstijl & de locatie Bussum, Weesp of Maarssen). In de week voor de audities ontvang je van ons een mail met meer informatie.

Afwezig?

Kan je tijdens de data van de audities niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag auditie doen? Mail ons dan even, zodat we een andere oplossing kunnen bedenken.

Meer informatie:

Selectieklassen