Binnenkort is er de tweede auditieronde voor onze selectieklassen!
De audities vinden plaats van 5  t/m 8 september. De planning ziet er als volgt uit:

 

Dinsdag 5 september

Selectieklas Weesp & Bussum

Alle leeftijden en niveaus

15.30 – 16.15 uur

 

Vrijdag 8 september

Selectieklas Maarssen

Alle leeftijden en niveaus

15.30 – 16.15 uur

 

*Omdat het de tweede auditie ronde is, voegen we alle niveaus en leeftijd samen. Dit heeft verder geen invloed op het kunnen van de leerlingen individueel waarop de docenten beoordelen.

 

Onze selectie-afdeling bestaat uit allround talentenklassen voor kinderen vanaf 8 jaar en afzonderlijke urban en show klassen voor jongeren 10+ jaar. De focus binnen de selectieklassen is ontwikkeling en praktijkervaring opdoen d.m.v. optredens. Meer informatie over de selectieklassen vind je hier.

Auditie
Alle dansers zullen tijdens de auditie een choreografie aangeleerd krijgen die zij vervolgens in kleine groepen moeten laten zien. De audities worden afgenomen door bekende docenten die lessen verzorgen bij Dansstudio Van Harten. Tijdens de auditie zal er gelet worden op danstechniek, gevoel voor muziek, zelfvertrouwen en expressie.

Indeling
Het auditie-schema is ingedeeld op leeftijd en dansstijl. Vergeet bij het aanmelden dus niet je geboortedatum door te geven. Een aantal dagen na de auditie krijg je te horen of je toegelaten wordt tot de selectie en in welke selectie je bent toegelaten.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dansstudiovanharten.nl o.v.v. auditie met daarin je naam, contactgegevens, geboortedatum, danservaring tot nu toe & voor welke selectieklas (Dansstijl & de locatie Bussum, Weesp of Maarssen). In de week voor de audities ontvang je van ons een mail met meer informatie.

Afwezig?
Kan je tijdens de data van de audities niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag auditie doen? Mail ons dan even, zodat we een andere oplossing kunnen bedenken.

Meer informatie:

Selectieklassen