Update 15 maart: Danskamp geannuleerd

Het is danskamp is helaas geannuleerd vanwege de maatregelen rondom het Corona virus. We gaan op zoek naar een nieuwe datum. Zodra wij deze gevonden hebben, laten we dit uiteraard weten aan de leden die zich al voor het kamp hadden aangemeld.
Heb je hier vragen over, laat het ons gerust weten!

——————————————————————————————–

We gaan weer op danskamp!

Na het grote succes van de afgelopen jaren zullen we komend voorjaar wederom een danskamp organiseren voor onze leerlingen van 8 t/m 16 jaar.
We reizen af naar BAARN (let op: nieuwe locatie!) waar we een gaaf weekend gaan beleven! Het thema van dit jaar is: Let the game begin!

Nieuwe luxe kamplocatie!
De eigenaar van onze vorige kamplocatie is gestopt met verhuren & daarom moesten we op zoek naar een nieuwe locatie. En die hebben we gevonden in Baarn! Van 3-5 april zullen we in De Stulp een super tof weekend gaan beleven. Deze locatie is een stuk groter & luxer dan ons vorige kamphuis; alle leerlingen slapen binnen (kamers met verwarming, hoera!), we hebben een theater met podium voor onze bonte avond & we hebben catering. Dit betekent zelfs een heerlijke bbq op zaterdagavond!

Wat kun je verder verwachten?
– een super gezellig weekend vol dansworkshops en spelletjes!
– zaterdagavond een speciale Bonte avond waar je een eigen optreden (dans/zang/playbackact) kunt laten zien! Misschien ben jij wel de winnaar?!
– een spannend avondspel met aansluitend een kampvuur op onze eigen kampvuurplek!
– een leuke afsluiting op zondagmiddag met alle ouders!

Natuurlijk zorgen wij voor voldoende begeleiding (minimaal 8 personen) in de vorm van onze gediplomeerde docenten. Zij slapen naast/in de buurt van de leerlingen die jonger dan 12 jaar zijn. De leerlingen slapen op een kamer met hun vriendjes/vriendinnetjes en/of leerlingen uit hun eigen dansgroep. Eten, drinken & alle spelletjes zijn inbegrepen.

Dit wil je niet missen! Voor maar €85,00 p.p. ben je het hele weekend voorzien van eten, drinken, dansworkshops, spelletjes en twee overnachtingen.
Helaas is het maximale aantal aanmeldingen bereikt en kun je je niet meer aanmelden voor het danskamp in 2020.
Wil je graag mee op danskamp maar heb je je nog niet aangemeld? Neem dan even contact op via info@dansstudiovanharten.nl of 0294-432835. We hanteren een wachtlijst.

NB. Kosteloos afmelden is in principe na 1 januari niet meer mogelijk. Er worden daarna kosten gemaakt voor deelname en er wordt een slaapplek voor je vrij gehouden. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken indien je je toch wilt afmelden.