We gaan weer op danskamp!

Na het grote succes van de afgelopen jaren zullen we komend voorjaar wederom een danskamp organiseren voor onze leerlingen van 8 t/m 16 jaar.
We reizen af naar BAARN (let op: nieuwe locatie!) waar we een gaaf weekend gaan beleven! Het thema van dit jaar is: Let the game begin!

Nieuwe luxe kamplocatie!
De eigenaar van onze vorige kamplocatie is gestopt met verhuren & daarom moesten we op zoek naar een nieuwe locatie. En die hebben we gevonden in Baarn! Van 3-5 april zullen we in De Stulp een super tof weekend gaan beleven. Deze locatie is een stuk groter & luxer dan ons vorige kamphuis; alle leerlingen slapen binnen (kamers met verwarming, hoera!), we hebben een theater met podium voor onze bonte avond & we hebben catering. Dit betekent zelfs een heerlijke bbq op zaterdagavond!

Wat kun je verder verwachten?
– een super gezellig weekend vol dansworkshops en spelletjes!
– zaterdagavond een speciale Bonte avond waar je een eigen optreden (dans/zang/playbackact) kunt laten zien! Misschien ben jij wel de winnaar?!
– een spannend avondspel met aansluitend een kampvuur op onze eigen kampvuurplek!
– een leuke afsluiting op zondagmiddag met alle ouders!

Natuurlijk zorgen wij voor voldoende begeleiding (minimaal 8 personen) in de vorm van onze gediplomeerde docenten. Zij slapen naast/in de buurt van de leerlingen die jonger dan 12 jaar zijn. De leerlingen slapen op een kamer met hun vriendjes/vriendinnetjes en/of leerlingen uit hun eigen dansgroep. Eten, drinken & alle spelletjes zijn inbegrepen.

Dit wil je niet missen! Voor maar €85,00 p.p. ben je het hele weekend voorzien van eten, drinken, dansworkshops, spelletjes en twee overnachtingen. Let op: VOL = VOL! Klik hier om je aan te melden!
N.B. Er is op dit moment nog voldoende plek. We nemen direct contact op als er na aanmelding toch geen plek meer is. Krijg je geen reactie van ons binnen een paar dagen? Dan kun je er van uit gaan dat je mee kunt op danskamp!

Aanmelden

NB. Kosteloos afmelden is in principe na 1 januari niet meer mogelijk. Er worden daarna kosten gemaakt voor deelname en er wordt een slaapplek voor je vrij gehouden. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken indien je je toch wilt afmelden.