We gaan weer op danskamp!

Na het grote succes van de afgelopen jaren zullen we komend voorjaar wederom een danskamp organiseren voor onze leerlingen van 8 t/m 16 jaar.
We reizen wederom af naar Huizen waar we een gaaf weekend gaan beleven! Het thema van dit jaar is: FILMS! Wat kun je verwachten:

– een super gezellig weekend vol dansworkshops en spelletjes!
– zaterdagavond een speciale Bonte avond waar je een eigen optreden (dans/zang/playbackact) kunt laten zien! Misschien win je wel een Oscar?!
– een spannend avondsspel met aansluitend een kampvuur op onze eigen kampvuurplek!
– een leuke afsluiting op zondagmiddag met alle ouders!

Natuurlijk zorgen wij voor voldoende begeleiding (minimaal 8 personen) in de vorm van onze gediplomeerde docenten. Zij slapen naast/in de buurt van de leerlingen die jonger dan 12 jaar zijn. De leerlingen slapen op een kamer met hun vriendjes/vriendinnetjes en/of leerlingen uit hun eigen dansgroep.

Dit wil je niet missen! Voor maar €75,00 p.p. ben je het hele weekend voorzien van eten, drinken, dansworkshops, spelletjes en twee overnachtingen.

Aanmelden

Op dit moment zit ons danskamp vol. Wil je toch graag nog mee deze editie? Stuur dan een email naar: info@dansstudiovanharten.nl om op de wachtlijst te komen en wellicht nog een plekje te bemachtigen! In verband met de groepsindelingen en beschikbare slaapplekken bekijken we dan of er nog een plekje voor je is.

NB. Kosteloos afmelden is in principe na 1 maart niet meer mogelijk. Er worden daarna kosten gemaakt voor deelname en er wordt een slaapplek voor je vrij gehouden. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken indien je je toch wilt afmelden.