Zaterdag 15 juni vonden onze eindshows plaats in Theater Spant in Bussum. Het was een groot succes, en wij willen via deze weg nogmaals alle leerlingen, ouders en hulp achter de schermen bedanken!

De foto’s en video’s worden momenteel verzameld en bewerkt en zullen binnenkort op onze facebook– en youtube-pagina verschijnen. Mocht iemand zelf nog leuke foto’s en films gemaakt hebben, dan ontvangen wij deze graag.
De eerste beelden hebben wij al mogen ontvangen, een mooie compilatie van de eindshows in 2 minuten: http://www.youtube.com/watch?v=dnfbfq5lnFU&feature=youtu.be

Nieuw seizoen
De eindshows waren ook direct de afsluiting van ons seizoen. Vanaf augustus zal het nieuwe rooster voor seizoen 2013-2014 op onze website staan, en vanaf 12 augustus is het mogelijk om je in te schrijven voor een cursus.

Ons seizoen start op maandag 16 september. De eerste lesweek is ook direct een open lesweek, waarbij iedereen van harte welkom is om enkele lessen uit te proberen. Aanmelden voor een proefles tijdens deze open lesweek kan ook via onze website.

Wij wensen alle cursisten en familie een hele fijne zomer, en tot volgend seizoen!