Op 16 juni is het zover: dan vinden onze jaarlijkse eindvoorstellingen plaats in Theater ’t Spant in Bussum (www.spant.org)

Locatie & Route
De eindvoorstellingen vinden plaats in theater ’t Spant, dr. A. Kuyperlaan 3 in Bussum (www.spant.org). Iedereen kan gebruik maken van de hoofdingang, vanaf daar kunnen alle cursisten de wegwijzers naar de kleedkamers volgen. De ouders en andere toeschouwers kunnen in de foyers wachten.

Let op: wegwerkzaamheden
Het is momenteel niet mogelijk om de gebruikelijke route naar ’t Spant te rijden, omdat de Ceintuurbaan in Bussum is afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Hieronder hebben wij daarom een routebeschrijving voor de alternatieve route toegevoegd. Deze route kan iedereen gebruiken die tussendoor (via de provinciale weg) naar Bussum rijdt:
> Download routebeschrijving

Rijdt u via de snelweg? Dan kunt u de routebeschrijving op de website van ’t Spant aanhouden:
> Routebeschrijving ’t Spant website

Planning
Er zullen twee voorstellingen plaatsvinden om 14.00 uur en om 20.00 uur. Alle groepen die meedoen zijn verdeeld over deze twee voorstellingen. Hier vind je een overzicht van deze verdeling.

Het tijdschema op 16 juni is als volgt:

10.30 uur Aanwezig deelnemers middagshow
11.00-13.30 uur Generale repetitie middagshow
14.00-16.30 uur Middagshow
16.45 uur Aanwezig deelnemers avondshow
17.00-19.30 uur Generale repetitie avondshow
20.00- 22.30 uur Avondshow

Achter de schermen
Elke dansgroep zal begeleid worden door vrijwilligers en achter de schermen een eigen plek aangewezen krijgen waar zij zich kunnen omkleden en hun spullen kunnen bewaren. Omdat het een lange dag wordt voor de meeste cursisten raden wij aan om zelf eten en drinken mee te nemen (of mee te geven aan uw kind). Wij zullen daarnaast ook zorgen voor voldoende drinken tijdens en na de shows.

Voor de jonge kinderen zullen er spelletjes, kleurspullen, etc. aanwezig zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf nog vermaak mee te nemen. Wij raden wel aan om geen kostbare spullen mee te nemen/geven. (Laat ook kostbare sieraden thuis!)

Er is daarnaast een live-verbinding met de zaal, zodat alle cursisten ook backstage mee kunnen kijken naar de voorstelling.

Kaartverkoop
Voor wie nog geen kaarten besteld heeft voor één van de voorstellingen: dit kan nog op onze website tot vrijdagmiddag 17.00 uur via www.dansstudiovanharten.nl/kaarten. Daarna is het niet meer mogelijk om via internet te reserveren. Aan de deur kunnen eventueel nog wel kaarten gekocht worden, maar let op: vol=vol!

De gereserveerde kaarten kunnen v.a. 1 uur voor aanvang van de voorstelling afgehaald worden bij de kassa’s in ’t Spant. Kassa’s gaan open om 13.00 uur (voor de middagvoorstelling) en 19.00 uur (voor de avondvoorstelling).

Let op: er kan alleen contant betaald worden!

Mochten er vragen zijn over één van bovenstaande, mail of bel gerust even. Alle informatie over de voorstellingen kun je ook terugvinden op onze website: www.dansstudiovanharten.nl of volg ons voor het laatste nieuws op twitter of facebook.