Oefenwedstrijd Jazzdans Nieuwegein

Op zondag 10 maart organiseren wij weer een oefenwedstrijd Jazzdans in sporthal Merwestein te Nieuwegein!

Wedstrijd
De wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 10 maart 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur in Sporthal Merwestein te Nieuwegein. Inschrijven kan in de A, B, C en D categorie. Er zal worden gejureerd volgens het wedstrijdreglement van de KNGU. Zo ook de prijstoekenning welke is na te lezen in het reglement.
Dit is een oefenwedstrijd en heeft voor de A,B en C categorie geen consequentie voor de voorrondes of het NK Jazzdans dat de KNGU organiseert. In de D categorie kun je je wel plaatsen voor de finale van de KNGU, dit is echter niet verplicht.

Globale planning 10 maart
08.30 uur                   aankomst leerlingen via artiesteningang
09.00 uur                   vloerverkennen ochtendprogramma
09.45 uur                   opmars
10.00 uur                   start ochtendprogramma
12.45 uur                   prijsuitreiking ochtendprogramma
13:15 uur                   middagpauze
13.15 uur                   vloerverkennen middagprogramma
14:00 uur                   start middagprogramma (zonder opmars)
16:45 uur                   prijsuitreiking middagprogramma

Entreeprijs
De entreeprijs is voor alle leeftijden € 6,50 per dag. Je kunt met je kaartje dus zowel het ochtendprogramma als het middagprogramma zien. Per groep heeft één begeleider kosteloos toegang. Ook zijn er weer hulpouderkaartjes beschikbaar voor €2,50 per persoon. Je dient dit kaartje (één per groep onder de 13 jaar) van te voren aan te vragen via het inschrijfformulier anders betalen je hulpouders de kosten voor een regulier kaartje.  Gekochte kaartjes kunnen niet worden geretourneerd.
Vanaf 10 minuten voor het einde van de totale wedstrijd (iets voor 16.45 uur) zal er geen kaartverkoop meer zijn en kan publiek dat alleen de prijsuitreiking wil zien, kosteloos naar binnen. Voor de prijsuitreiking van het ochtendprogramma geldt dit niet.

Kaartverkoop
De online kaartverkoop start op dinsdag 5 februari:

Kaarten bestellen kan hier!

De online kaartverkoop stopt op vrijdag 8 maart 12.00 uur. Op zondag 10 maart tijden de oefenwedstrijd zelf, kunnen er, indien beschikbaar, ook nog kaarten worden gekocht. Deze kunnen alleen contant worden betaald.