Dit jaar organiseren we weer optredens verschillende optredens op koningsdag op onze locaties. Naast onze selectieklassen bieden we dit jaar ook de optie aan reguliere groepen van 7 t/m 13 jaar om ook optredens te verzorgen. Hiervoor dient wel een verplichte training gevolgd te worden, meer informatie daarover vindt je hieronder. Deze training is alleen voor de reguliere groepen. We vragen een bijdrage van €2,50 per leerling voor deelname aan de training en het optreden. Deze bijdrage kan contant worden meegenomen naar de training.

Weesp

Over een maand is het weer Koningsdag en zoals gebruikelijk krijgen we als dansstudio de mogelijkheid om een optreden te verzorgen op een locatie in Weesp. Dit jaar zal dat bij de Eendracht zijn.

De extra verplichte training voor de reguliere groepen zal plaatsvinden op donderdag 25 april van 18.15 – 19.15 uur studio Weesp. Alle leden tussen de 8 en 13 jaar zijn welkom om deze training bij te wonen. We vragen een bijdrage van €2,50 per leerling voor deelname aan de training en het optreden. Deze bijdrage kan contant worden meegenomen naar de training.

Planning 27 april:
11.45 uur – Verzamelen bij de dansstudio in de Middenstraat > Melden bij Maud
12.00 uur – Optreden 1
12.30 uur – Optreden 2
12.50 uur – Einde > Bij vertrek melden bij Maud

Bussum

Over een maand is het weer Koningsdag en zoals gebruikelijk krijgen we als dansstudio de mogelijkheid om een optreden te verzorgen op een locatie in Bussum. Dit jaar zal het op het Bredius Veldje zijn, gelegen op de kruising van de Potgieterlaan en de Burgemeester ’s Jacobslaan (ter hoogte van Burgemeester ’s Jacoblaan 14, Bussum).
D

De extra verplichte training voor de reguliere groepen op woensdag 24 april van 16.00 – 17.00 uur studio Bussum. Alle leden tussen de 7 en 13 jaar zijn welkom om hun optreed dans aan te leren.

Planning 27 april:
10.15 uur – Verzamelen op het veldje > Melden bij Tara
10.30 uur – Optreden 1
11.00 uur – Optreden 2
11.20 uur – Einde > Bij vertrek melden bij Tara

Maarssen

Over een maand is het weer Koningsdag en zoals gebruikelijk krijgen we als dansstudio de mogelijkheid om een optreden te verzorgen op een locatie in Maarssenbroek. Dit jaar zal dat bij de Kinderboerderij in Reigerskamp zijn.

De extra verplichte training voor de reguliere groepen op dinsdag 23 april van 17.00 – 18.00 uur studio Maarssen. Alle leden tussen de 8 en 12 jaar zijn welkom om deze training bij te wonen.

Planning 27 april:
11.15 uur: Verzamelen bij het hek van de kinderboerderij > Melden bij Maxime
11.30 uur: Optreden 1
12.00 uur: Optreden 2
12.20 uur: Einde > Bij vertrek melden bij Maxime

Aanmelden

U kunt uw zoon/dochter aanmelden door een e-mail te sturen naar info@dansstudiovanharten.nl met de volgende gegevens:

Naam leerling:
Les die hij/zij volgt bij ons:
Leeftijd:
Shirtmaat: