Omdat wij weer enkele weken verplicht geen groepslessen mogen organiseren, hebben we besloten om de shape lessen & extra danslessen tijdens de tijdelijke sluiting plaats te laten vinden Zoom.
Voor elke les krijg je in de mail een uitnodiging met een link. Via deze link kan je live meedoen met de les.

Voor diegenen die Zoom voor het eerst gebruiken:

  • Als je de link volgt kom je op een website. Klik op ‘launch meeting’ en geef toestemming aan je computer om de meeting te openen (dit is meestal via een pop-up)
    Je hoeft geen programma te installeren of in te loggen.
  • Nadat je je hebt aangemeld via de link, kom je in de virtuele wachtruimte. Wij openen de meeting tien minuten voor aanvang van de les, en laten dan de deelnemers toe totdat we starten met de les.
  • Wij hebben ingesteld dat bij iedereen de camera en microfoon uit staat. Wil je even gedag zeggen, dan kan je zelf je microfoon of camera even aan doen. Dit kan voor en na de les, tijdens de les zetten we alle camera’s en microfoons van deelnemers weer uit en is alleen de docent in beeld.

Voor diegene die Zoom nog niet kennen zal het even wennen zijn bij de eerste les.
Mocht het niet lukken om de les te volgen, dan is dat geen probleem. De shape lessen zetten wij ook op Youtube, en zullen deze op een later moment versturen naar de leden met een vast abonnement.
Heb je een tienlessenkaart, en wil je de les ook later ontvangen? Laat het ons dan even weten via de mail.

Heb je specifieke vragen over het gebruik van Zoom, of andere vragen, laat het ons gerust weten.
We wensen jullie alvast veel plezier!

PS: Op alle videolessen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing:
https://www.dansstudiovanharten.nl/algemene-voorwaarden/