Tijdens onze verplichte sluiting bieden wij online dans- en sportlessen aan via Zoom. Op deze pagina vind je alle informatie voor het gebruiken van Zoom & deelnemen aan onze online lessen.

Zoom
Elke online les heeft een eigen link.
Via deze link kan je live meedoen met de les.

Als je de link volgt kom je op een website. Volg je de les via een computer? Dan heb twee opties:

 • Klik op ‘launch meeting’ en geef toestemming aan je computer om de meeting te openen (dit is meestal via een pop-up).
 • Of kies voor: ‘Join from your browser’. Je hoeft geen programma te installeren of in te loggen.
 • Wil je de les via je telefoon volgen/streamen, download dan de Zoom-app via de appstore of playstore. Als je op de link klikt in deze e-mail, opent de Zoom-app automatisch de les.

Nadat je je hebt aangemeld via de link, kom je in de virtuele wachtruimte.

 • Wij openen de meeting ca. 5 / 10 minuten voor aanvang van de les, en laten dan de deelnemers toe totdat we starten met de les.
 • We noteren daarbij de aanwezigheid van alle deelnemers. Als deelnemers geen abonnement hebben afgesloten krijgen ze geen toegang tot de les.
  Let op: als je Zoom download of hebt gedownload: zorg ervoor dat je je naam + achternaam (of van je zoon of dochter) invult in je account. Deze naam zien wij nadat je je hebt aangemeld voor een les & in de virtuele wachtruimte komt. Deelnemers die zich aanmelden zonder naam of met een niet leesbare naam worden niet toegelaten tot de les. Dit is voor jullie eigen veiligheid.

Tijdens de les:

 • Wij hebben ingesteld dat bij iedereen de camera uit staat bij de start van de les. Wil je even gedag zeggen, dan kan je zelf je microfoon of camera even aan doen.
  De camera kun je vervolgens aan houden als je dit fijn vindt. Je kunt je camera ook uitzetten als je dit prettiger vindt.
 • Tijdens de les is het de bedoeling dat je je microfoon uit zet. Doe je dit niet dan zorgt de docent dat dit gebeurd. Probeer niet door de uitleg heen te praten; dit merken de andere deelnemers ook. De docent geeft vanzelf aan wanneer er gesproken mag worden.
  We adviseren om kinderen onder de 8 jaar onder begeleiding van een volwassenen de les te laten volgen.
 • > Let op: om geluid te horen moet je je computer of telefoon toestemming geven om je microfoon te gebruiken. Meestal krijg je een pop-up met ‘Join audio’, hier moet je dan ‘ja’ op antwoorden.

Heb je specifieke vragen over het gebruik van Zoom, of andere vragen, laat het ons gerust weten.
We wensen jullie alvast veel plezier!

PS: Op alle videolessen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing:
https://www.dansstudiovanharten.nl/algemene-voorwaarden/