Sinds 2014 bieden wij talentvolle jongeren tussen de 12 en 18 jaar de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen binnen onze Vooropleiding Dans.

Ben je wel nieuwsgierig maar weet je niet precies wat er wordt gedaan op de vooropleiding? Doe dan mee met de open training van de VO op zondag 3 april van 12.00 – 17.30 uur in de dansstudio in Weesp! Iedereen tussen de 12 en de 18 jaar kan dan vrijblijvend 4 open lessen volgen bij de vooropleiding. Je maakt kennis met de dansstijlen en het is mogelijk om onze vakdocenten en leerlingen te spreken.

De leerlingen van de vooropleiding krijgen wekelijks les in klassiek ballet, jazz, modern en hiphop. Daarnaast verkennen we gezamenlijk de professionele danswereld waarbij we dansvoorstellingen en open dagen zullen bezoeken. Meer informatie over de inhoud van de vooropleiding vind je op onze hier. Ben je benieuwd naar de ervaring van onze leerlingen? Lees dan hier een reactie van oud-leerling Marilou.

Aanmelden
Ben je benieuwd naar de vooropleiding? Doe dan op 3 april mee aan de open training! Ervaar de lessen, ontmoet de docenten & stel je vragen aan de andere leerlingen. Wil je meedoen aan de open trainingen? Geef je dan op via info@dansstudiovanharten.nl

Let op: de open trainingen zijn geen auditie voor één van de demoteams of de Vooropleiding. Deze zijn enkel bedoeld om een beeld te krijgen van een les/enkele lessen. De audities vinden plaats op woensdag 29 juni, na onze eindshows.