Maatregelen
Ook tijdens seizoen 2021-2022 hanteren wij corona-maatregelen binnen de dansstudio.
Deze maatregelen zijn goed door te voeren, en als wij hier allemaal rekening mee houden hebben wij er alle vertrouwen in dat dit goed komt. Als de overheid verder versoepeld zullen wij dit ook doen. Alle leden krijgen hierover dan bericht. 

Wij werken (tot nader order) aankomend seizoen met een corona-protocol waarin duidelijk vermeld staat hoe wij onze lessen organiseren volgens de huidige richtlijnen. Het volledige corona-protocol vind je hier: Corona-protocol. Dit protocol geldt voor alle lessen die binnen plaatsvinden.

Hieronder vind je een samenvatting van de belangrijkste richtlijnen die wij (tot nader order) hanteren in seizoen 21-22.

  • Ouders/begeleiders hebben geen toegang tot de locaties.
  • Kleed je dus thuis om & neem je eigen water mee! Spullen kun je in de kleedkamer laten liggen & daar kun je wel snel je schoenen wisselen
  • Je mag pas naar binnen als de vorige groep vertrokken is. Hou hier dus rekening mee bij slecht of koud weer en kom kort van tevoren aan op de leslocatie.
  • Deelnemers moeten bekend zijn bij kantoor; meld je dus van tevoren aan als je een andere proefles wil volgen.
  • Blijf thuis bij gezondheidsklachten.
  • Algemene hygiëneregels zijn van kracht rondom de lessen. 1,5 Meter afstand houden is een dringend advies. 

Aankomst & aanwezigheid
Kom kort (ca. 2 min.) voor de les aan op de locatie. Kleed je thuis om & ga thuis naar het toilet.
Neem een eigen fles water mee.
Je mag pas naar binnen als de vorige groep vertrokken is (i.v.m. max. 30 personen per gebouw). Hou hier dus rekening mee bij slecht of koud weer.
Ouders/begeleiders hebben geen toegang tot de studio.
– Het is op uitzondering mogelijk om aanwezig te zijn; dit dient van tevoren bij kantoor te zijn aangevraagd.
– Mocht contact met ouders/verzorgers nodig zijn, dan zullen wij contact opnemen op het ons bekende 06-nummer.

Tijdens de les
Cursisten hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tijdens de lessen.
Let op: rondom de lessen is het houden van 1,5 meter afstand een dringend advies.

Locaties
Op onze locaties hanteren we aanvullende hygiënemaatregelen, waaronder de aanwezigheid van desinfectiemiddel en de mogelijkheid om handen te wassen.
De materialen, oppervlaktes en toiletten in de studio’s worden meerdere malen per dag schoongemaakt.
Matjes mogen alleen gebruikt worden in combinatie met eigen grote handdoek die de mat helemaal bedekt.
Ramen/deuren in de lesruimte staan op ventilatiestand en onze studio’s zijn voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Daarnaast hebben we voor onze studio’s een luchtreiniger aangeschaft, die pollen, virussen en bacteriën uit de lucht haalt.

Groepsgrootte
Bij volwassenen hanteren wij voor de veiligheid kleinere groepen in seizoen 21/22. Maximum aantal is 14 leden per les.
Bij onze shape lessen hanteren we een maximum per les (in de Middenstraat) of meer tijdens de lessen op alternatieve locaties (WVGV (Papelaan 126b) & Papelaan 99).

Shape aanbod
Binnen het shape aanbod is het mogelijk dat wij gedurende de periode dat de overmacht voortduurt de lessen zullen aanbieden in alternatieve vorm, waaronder het aanbieden van videolessen middels een livestream of youtube.

Compensatie en inhalen lessen
Indien het door overmacht, zoals een gedwongen sluiting vanuit de overheid, niet mogelijk is om lessen te laten plaatsvinden zullen wij de lessen inhalen in lesvrije weken gedurende het cursusjaar.
Als het niet mogelijk is om de gemiste lessen in een overmachtsituatie fysiek in te halen gedurende het cursusjaar, zal het lesgeld naar rato worden gerestitueerd.
We zullen dus zonder toestemming geen gebruik maken van alternatieve oplossingen met videolessen of livestreams voor de danslessen. Is het niet mogelijk om de les fysiek aan te bieden, dan krijgen de leden het geld terug van de gemiste lessen.

Bovenstaande afspraken staan opgenomen in de algemene voorwaarden voor seizoen 2021-2022.
Met deze afspraken hopen we jullie enige zekerheid en duidelijkheid te geven zodat we samen vol vertrouwen het nieuwe seizoen in kunnen gaan.
Wij zullen uiteraard onze richtlijnen blijven aanpassen aan de laatste wetgeving.
Heb je vragen of wil je meer informatie, dan horen we het graag.