Om het nieuwe jaar leuk te starten organiseren wij op zondag 19 januari een workshop-dag voor onze jeugdleden, met een Frozen dansochtend voor 3-8 jaar & workshops clipdance voor 9-15 jaar. We organiseren de workshops op drie locaties: in onze studio’s in Bussum, Weesp & Maarssen!

Dansochtend Frozen!

Voor onze jongste dansers organiseren wij een dansochtend met als thema: Frozen! Vanwege de grote animo hebben we besloten om een extra groep in te plannen op alle locaties.
Workshop 1 vindt plaats van 09.45-10.30 uur & workshop 2 van 10.30-11.15 uur. Na aanmelding ontvang je van ons in welke groep je zit.
De hele ochtend staat in het teken van Frozen: we dansen op de bekende muziek uit de film, doen dansspelletjes en maken een echte Frozen dans die we aan het einde laten zien aan alle papa’s & mama’s. Natuurlijk mag je in je prinsessen-jurk of helden kostuum naar de workshop komen!
LET OP: ALLE Frozen dansochtenden op alle locaties zitten helaas vol!

Workshop Videoclip

Voor onze dansers vanaf 9 t/m 15 jaar organiseren wij workshops waarbij we de dansen uit bekende videoclips zullen aanleren. We doen de bewegingen uit de clips of bekende video’s na, net als je favoriete artiesten. In Weesp zal onze docent Sabina een hiphop clip aanleren, in Bussum & Maarssen doen onze docenten Wieke & Rosanne een streetdance choreografie. Welke clips we doen is nog even een verrassing!
De workshops vinden plaats van 11.30 t/m 12.45 uur.
LET OP: ALLE Clipdance workshops op alle locaties zitten helaas vol!

Gratis aanmelden
De workshops zijn gratis toegankelijk voor onze leden. Omdat we beperkte plek hebben, is aanmelden wel verplicht. Dit kan gratis en gemakkelijk door even een mailtje te sturen naar info@dansstudiovanharten.nl. Wil je een vriend of vriendin meenemen naar de workshop? Dat kan! Introducees betalen 2,50 per workshop.

Inmiddels zitten alle workshops vol maar hanteren we een wachtlijst. E-mail ons even als je nog interesse hebt, dan noteren we je op deze lijst. Als er een plekje vrij komt omdat iemand zich afmeld, dan nemen we contact op.