afdelingJeugd > Junior Start
leeftijd5 t/m 8 jaar
locatiesBussum, Weesp

In deze hiphop kids les zal een begin worden gemaakt met de hiphoptechniek, waarbij aandacht is voor expressie, ritme en muzikaliteit. Er wordt gewerkt aan het volgen en begrijpen van het ritme van de muziek. Je maakt kennis met hiphop bewegingen waarbij techniek en uitstraling aan bod komen.

Tijdens de les zullen wij gaan werken aan een echte hiphop-dans, met stoere muziek die voor deze leeftijd geschikt is zoals toegankelijke pop- & top 40 muziek (bijv. muziek van Katy Perry of Justin Bieber). Er zal zowel Nederlandse als Engelstalige muziek voorbij komen.

Locatie De Terp – Weesp:
Voor kinderen van 5 t/m 8 jaar bieden we hiphop kids aan op de dinsdagmiddag van 15.15 tot 16.15 uur in de speelzaal van basisschool De Terp.
Vanuit de school & Kind & Co wordt de service geboden om uw kind op te vangen uit school om 15.00 uur, waarbij ze even wat drinken en daarna om 15.15 uur naar de les gebracht worden.

Meer informatie
Benieuwd naar de lesopbouw van onze lessen? Lees hier verder: Lesopbouw
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

Snel naar:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Jeugd
Abonnementen & Inschrijven

 

Selecteer een locatie