afdelingJeugd > Junior Start
leeftijd3 t/m 8 jaar
locatiesBussum, Hilversumse Meent, Kortenhoef, Maarssen, Nederhorst den Berg, Vinkeveen, Weesp

De perfecte kennismaking met dans: Kidsdance!

In de les staat het plezier in dansen voorop, waarbij speelse wijze een begin gemaakt wordt met het aanleren van de basis techniek die wordt gebruikt in alle danslessen, zoals lichaamshouding en muzikaliteit. In de les worden elementen uit streetdance en jazzballet gecombineerd waarbij de leerlingen kennis maken met de verschillende onderdelen van een dansles, zoals coördinatie, techniek en zelfvertrouwen. Een opwarming, diagonaal, choreografie, dansspelletjes en een cooling down komen in deze lessen voorbij.

We zullen ook beginnen met het aanleren van makkelijke choreografieën op bekende, populaire muziek die aansluit bij de leeftijd van de leerlingen zoals het Junior Songfestival & Kinderen voor Kinderen. Daarnaast komen er regelmatig thema’s voorbij zoals Sinterklaas, winter, etc. Een uitdagende en stimulerende les voor de nieuwsgierige en leergierige danser!

Meer informatie
Benieuwd naar de lesopbouw van onze lessen? Lees hier verder: Lesopbouw
Klik hieronder op een les in het rooster om meer informatie te vinden over de locatie, docent en niveau van de les van je keuze.
Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

Snel naar:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Jeugd
Abonnementen & Inschrijven