De perfecte kennismaking met dans: Kidsdance!

In de les staat het plezier in dansen voorop, waarbij op speelse wijze een begin gemaakt wordt met het aanleren van de basistechniek die wordt gebruikt in alle danslessen. In de kidsdance les worden technieken uit streetdance en jazz ballet gecombineerd waarbij de leerlingen kennis maken met verschillende elementen van een dansles zoals coördinatie en ritmiek. In de lessen is ook aandacht voor fysieke ontwikkeling, muzikaliteit en expressie. 

We starten de les met een warming-up, om een warm en lenig lichaam te krijgen. Door middel van speelse oefeningen besteden we daarna aandacht aan het ontwikkelen van de danstechniek. Voorbeelden hiervan zijn ‘stopdans’ en ‘dansmemory’ waarbij we o.a. creativiteit en coördinatie stimuleren. 

We zullen ook beginnen met het aanleren van makkelijke choreografieën op bekende, populaire muziek die aansluit bij de leeftijd van de leerlingen zoals het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen & K3. Daarnaast komen er regelmatig thema’s voorbij zoals zomer, beroepen, dierentuin, sinterklaas, etc. Een uitdagende en stimulerende les voor de nieuwsgierige danser!

Meer informatie
Benieuwd naar de lesopbouw van onze lessen? Lees hier verder: Lesopbouw
Klik hieronder op rooster om te zien wanneer de les plaatsvindt.
Wil je meer informatie over de les waar je een proefles wil volgen? Mail of bel ons gerust even, dan vertellen we je graag meer.

SNEL NAAR:

Proefles aanvragen
Lesaanbod Jeugd
Abonnementen & Inschrijven